Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1129 / 3610
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Tapolca Lillafüred Ómassa Hollóstető Bükszentkereszt stb. Merre voltál?
(#) zolika60 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az ehet, hogy kutyasz@r nincs rajta, de sétálni azért nekem például kicsit zajos volna.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Mindenhol. Miskolctapolcán, az Éden kempingben szoktam sátorozni, nem tudom, az megvan még? De volt olyan, hogy a Tiszai pu.-on a MÁV szállóban aludtam...
Általában a kis hegyi falukon keresztül szoktam végiggyurmázni magam az Északi-középhegységen. A 'Bükkből leereszkedés Miskolcra'-szakasz volt mindig a kedvenc részem, mert utána egyből mehettem be az első kerékpárüzletbe, mivel ronggyá égtek a fékbetétek a kerómon. 10 kiló volt a bicikli, 80 én, és még vagy 25 kiló csomag...
Egyszer valami oknál fogva Ózd felé is vettem az irányt, na, az már nem tetszett annyira... :no:
(#) tatabike válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az biztos. A lakásunk a földszinten van, és minden szobaablak az Üllői útra néz. Már megszoktuk, de tényleg zajos. Egyszer be is telefonáltam a rendőrségre, hogy szégyelljék magukat, ekkora főútvonalon sem tudnak rendet tartani. Itt csak a biciklis megy 50-nel, meg a mopedautó. Simán zúznak 80-100-zal az autók a külső sávban is, hogy elérjék a lámpákat...
(#) tatabike válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nemcsak a kutyagumi a baj. Az már elég ritka, miután pár emberkének elmagyaráztam, hogy nem annyira jó dolog ám 30k bírságot fizetni, ha nem takarít fel a blöki után. Némelyek elcsodálkoztak, nem is tudták, hogy ezt büntetik. Biztos barlangban laktak eddig.
A másik bajom a cigisek a csikkjeikkel. Ezen a szakaszon van három kuka, csikkgyüjtővel, de még a kuka alatt is eldobált csikkek vannak minden reggel. Én is dohányzom, de sosem dobom el a csikket, jobb helyeken ezt is keményen büntetik. Néhány lakó panaszkodott, hogy állítólag a mi házunkban, ahol gondnok vagyok, van az ötödiken egy csóka, aki bérlője a lakásnak, és az meg az erkélyen cigizik, és az egő csikket dobálja le az utcára. Egyszer a huzat belökte az alatta lakó erkélyére, és szépen parázslott a műanyag virágcserép tőle. Még jó, hogy nem gyulladt ki semmi. A marhája egyszer saját maga alá gyújt...
(#) zolika60 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Azon mindig is csodálkoztam, miért nehezítik a saját életüket a városiak. Mert nem azért nem dobálom szét a csikket és szedem fel a kutyapiszkot, mert büntetnek érte. Hanem mert rossz dolog szeméthalmok tetején élni. :yes: Ez egyszerűen igényesség kérdése. Szerencsére a mi falunk más, itt nem szemetel feleslegesen senki, meg a forgalom sem akkora ezért is élek itt.
(#) Rober_4 válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Jaj imádom, azt a környéket, én a Vígszinháznál laktam 5 évig, nagyon hiányzik
Szentistván park, Pozsonyi utca, Margit-sziget, egyszer egy sörözés után nyáron a Kossuth szobor alatt, "üldögéltem"(vízszintesen). Akkor még a kutya nem szólt rám mit keresek ott. Ilyenkor tavasszal meg kora nyáron megelevenedik a város, és olyan időtlen, soha sem kihalt, nyüzsög. Egy csomó lehetőséged van, antikváriumok a nyugatinál, zeneboltok, kajáldák. Pizza 800-ért, Kínai kaja 500-ért csak tudni kell hova lehet menni. És ha nincs otthon kenyér az sem baj, akár hajnalban is beülhetsz valahová, vagy vehetsz egy sört. Elmehetsz futni a szigetre... Valahol mindig úgy éreztem, hogy a génjeimben van, hogy ott éljek. Megis satnyultam, hogy vissza kellett jönni.
(#) Rober_4 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Idézet:
„Egyszer valami oknál fogva Ózd felé is vettem az irányt, na, az már nem tetszett annyira...”

Az a szakasz Ózd felé veszettül unalmas, és nehéz, pedig nincs is benne sok hegy csak föl-le-föl-le végig, és elfáradsz. Ettől sokkal jobb Egerből, vagy Szilvásváradtól feltekerni, aztán lefele Lillafürednek, mert arra jó az út.
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ha unalmas kerékpártúrára vágytam, akkor a Kisalföld volt az úticél. Nyílegyenes út 2 km-en keresztül, majd derékszögű kanyar jobbra. Megint nyílegyenes 2 km, derékszögű kanyar balra. Így kanyargott az út a búzatáblák között valahol Pápa után. Ez akkor volt érdekes, mikor fújt a szél is. Hol szembe, hol oldalról, hol hátulról, volt ott minden...
Ózdon és környékén nekem akkor a lepusztultság, és az igénytelenség nem tetszett. Most nem tudom mi a helyzet, a rendszerváltás környékén elég siralmasan nézett ki ott a táj.
Akkoriban még nem volt olyan jó az út, a meredek lejtőkön lavór nagyságú kátyúkat kellett kerülgetni, ezért is vágtam haza a fékeket arrafelé...
(#) gydanee hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Sziasztok! Láttatok már ilyen virágot? (Kép csatolva)
(#) llaci56 válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Locsold meg!
(#) gydanee válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Lehet nem díjazná az ötletet! Amúgy alatta, a tálcában áll a víz! :yes:
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

...de tejjel, vagy tejföllel.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Neeeem!
Vízzel, hogy kikeljen!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Dani magából.
(#) gydanee válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Na tessék... Ki is kelt! :yes: Bár nem volt jó ötlet, a cicus gyilkos pillantása ezt sugallja.
(#) vicsys válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Gyilkos pillantás... Ja, mint egy leszedált koala mackó.
(#) gydanee válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az csak megtévesztés! Nem szabad bedőlni neki! Érdekes egy macska, simán megharap ha valami nem tetszik neki, és nem játékból! Bár van ennél rosszabb cicusunk is, ami ha már közelítünk akkor morog, meg fúj... nálunk nem a kutya őrzi a házat!
(#) tungsram hozzászólása Ápr 9, 2010 /

DuMatyi barátom kedvéért..Most beszélgettünk egy pártfüggetlen fórumon. Szóba jött a férfiasság adója.
Három verzió van:
-18 évig DUZZADÓ
-18-45ig DAGADÓ
-45 fölött LANKADÓ..
(#) SALáta válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Gratulálok! Nos akár mindkettő (három) is lehet, láttam már rá példát. Pákász, fanyűvő és persze tanár.
(#) tungsram válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Eddig hol voltál ?? :boxer: :gun:
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Egy vállalkozásnál a papírokat (Pl.: Tb kis könyv, Jövedelmi igazolás) a könyvelő kéri ki az illetékes hivatalból?
Előre is köszönöm!
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Eléggé vegyes a kérdésed.
Miért pont a könyvelő? Akit megfizetsz.
A jövedelemigazolást kiállíthatja.
(#) SALáta válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Dolgoztam.... Holnap is pedig sab**t van.
(#) vicsys válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nekem ma jól telt a napom. Fejlesztgettem a keltető vezérlőm programját. Sikerült rájönnöm 1-2 hibára amit ki tudtam javítani. Aztán pihenés képpen elültettem az erőspaprika magjaimat, ami ma érkezett meg. Állítólag ez a világ legerősebb paprikája. Még a Guiness rekordok könyvébe is bejegyezték. A neve Naga Jolokia. Itthon szellem chili néven emlegetik. A papírján azt írták, hogy a magocskák ültetését csak gumikesztyűben és védőszemüveggel célszerű végezni... :ijedt:
(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nálam nem vált be a csili. Erősnek erős, de nem olyan, mint a magyar erőspaprika. Ki is irtottam, mert nem illik az íze sem a pörkölbe, sem a halászlébe.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

10 szemet kaptam és elvetettem mind. Viszont ha teremni fog, mindenképpen gondolok rád!
Addig is: Egy kis ízelítő...
(#) nagy hoho hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Nekem is jól teltek a napjaim. Építem a kemencét, járok horgászni, és a forrasztópákát sem hanyagolom. Tulajdon képen egyik nap szabad szombat, másik nap vasárnap, aztán megint szombat....stb. Ma kint voltunk a haverommal a tavon horgászni fogtunk kb 6 kg halászlébe való halat meg egy jó compót. Van egy hattyú a kikötőnkben,El van törve az egyik lába és emiatt nem tud repülni így mi szoktuk etetni, már kézből elveszi a kaját.
(#) zoly15 válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ahogy látom élvezed az életet rendesen
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ne aggódj, nem ez az első termesztésem... Tavaly kisebb tabasco ültetvényemen szüreteltem... Csatolok képet.

DSCN0004.JPG

Következő: »»   1129 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem