Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Soldano SLO 100 Előfok készítése
Témaindító: 187BodyGuard, idő: Feb 25, 2010
Témakörök:
Látom nem nagy az aktivitás, kíváncsi lennék már arra a SLO-ra
Az enyém így áll, persze ez nem SLO klón: Bővebben: Link Zsolti
Valami Marshall klón amúgy? Bitang jól néz ki a doboz.. durva ...
Túlzás lenne azt mondani, hogy klón, nagyon át van variálva, de valóban a 68as 12XXX plexi ihletett. Bright csatorna modokkal plussz kapcsolható boost, ha nem lenne elég a gain, inkább azért, hogy sokféle jelszintű gitárhoz passzoljon ,meg az elég presence-s első gain (1M+4,7nF)poti-t alsó élesebb hangzásban is meg lehessen lökni twangosabb hangzáshoz.
Hú, sajnos korrekt mintám nincs róla.
Mikrofonom is DIY, v30as 4X12-n nagyon bitangul szól. Itthon egy regent 15 NDK erősítő 12"os hsz-én hajtom, nyitott hátsóval. Bővebben: Link Szóval: Epip.SGg400-erősítő-12"rft 1X12- diy elektrét miki+ elektronika (erősítés+némi frekimenet korrekciól) - lineIn - guitar rig 3ban rögzítés, reverb a végén kompresszor. Sajna gitározni nem tudok, de valami hasonló brown szand volt a végcél Zsolti
Hali!
Ma voltam a hangmesteres csöves gitárerősítő építő találkozón, láttam jó pár szép slo-erősítőt. "Bajkeverő" Gábor meg is kergette őket keményen, csutig nyomta a hangerőt, a végcsövek búráját kék fátyol lengte be. Kegyetlen nagyot szólt a cucc, kegyetlen jó volt a gitáros! Volt szerencsém hallani egy másikat, az nagyon meggyőzött, annak a loop-jába volt bedugva egy utánépített EQ, azt hiszem a mesa mark IV esé, az nagyon bitang-brutál hangzás volt. Azt mondta a cucc, hogy : THUDD THUDD THUDD... kegyetlen, úgyhogy hajrá fiúk, nagyon jó kis erősítő ez Zsolti
Szia Zsozsóó!
Gábor nagy spiller, engem Ő vitt bele a Slo világában. Sajnálom hogy nem tudtam elmenni a találkozóra, igaz nem is tudtam róla, Gábor mindég hívott , de sohasem értem rá :no: Különben Gábor néhány módosítást végzett a slo-n már nem is lehet slonak nevezni.
Igen, mesélt a modokról, nem semmi a tag. Kicsit hangosan gitározik, előre figyelmeztettek így vittem füldugót hála az istennek. Egy valami már biztos, hangosan jól játszani nem egyszerű dolog Ő azonban vérprofi, azt megmonom..
Tavaly voltam nála, mikor a BURABU volt, Onnan mentünk az Ő autájval, hát a vezetési stílusa megeggyezik a gitár játékstílusával. Padlógáz, kétkeréken kanyar stb.
Van neki egy gitárja, kínai PU van benne 1 voltot ad le, azzal zúzott a szobájában tökhangerőn csak 1 ládája volt akkor még, már kettő van. Képzelheted. Nem merem elhívni hozzám mert panelban lakom,
A szikrázó kimenetű gitárja nemsemmi. Most is ott volt nála, ha egyről beszélünk, 1 hangszedő, 4 tekercses, ha jól hallottam. Annak csak erősítő nélkül megpengetve is torz hangja van
Most full stacken nyomta, igazából volt egy szoba a "dühöngő", a másik a moderált hangerejű szoba Klassz volt, ősszel gyere el, nagyon nagyon jó a társaság és nagyon szuper cuccok vannak! Zsolti
Hát, sajnos most pénz és idő hiányában ott tartok, hogy van egy kibelezett RACK-em megvannak a foglalatok és a trafók meg kondik. Az összeszerelés szerintem nyárra várható mert az érettségi idő alatt egyszerűen levegőt nem kapok De amint itt a nyári szünet, egyből neki állok, meg egy kis munkával szerzek pízt a 12AX7-esekre.
Szupi!
Jelentkezz, ha lesz valami, érdekelnek a fejlemények! Sok sikert az érettségire Zsolti
Köszi szépen! Amint az megvan akkor csak a Soldano-ra koncentrálok!
Sziasztok!
Én szeretnék építeni egy kb 50-60w-os gitár előfokot és igaz szinte semmit se értek hozzá és ezért segítséget kérnék az elinduláshoz köszi szépen
hello!
Előfokozat kell vagy végfokozat, vagy mindkettő és egy erősítő fej vagy egy gitár kombó? Az indulás mindig nehéz, először tisztázni kell ,mid van és mit szeretnél a meglévő cuccokhoz építeni! Szerintem sokan vagyunk ,akik szívesen segítenek, ha tudnak!! Zsolti
hát én gitár kombóra gondoltam. igazából semmim sincs pont azért mert nemtudom hogyan kéne elindulnom
és előre köszi a segítséget |
Bejelentkezés
Hirdetés |