Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mikor lesz a nagy börze?
Május kilencedikén.
Köszi szépen Matyi.
Ampi! Neked is elárulom, hogy a topik első, nyitó hozzászólásában megtalálod a naptárra mutató linket, ahonnan pontosan megtudhatod az egész évi menetrendet.
Például azt amit én is: MEGYEK
Legalább visszakapom Rockersráctól a fel nem használt jelölőszalagot.
Figyelem! Május 9-én vasárnap nosztalgia börze lesz! Azaz ezen a héten vasárnap lesz börze.
A nejem továbbképzésének már vége, most egy jobb műsort találtak ki nekem. (nekünk...)
A kisebbik fiam osztálya családos kirándulást szervezett, - főzős, bográcsos marhapörköltes bulit. Ahhoz képest, hogy év elején megmondtam az ofőjének, hogy mi ebből kimaradnánk, most ott tartunk, hogy én fogok főzni. (Ezt a hátam mögött megbeszélte a gyerekkel.) Ez önmagában még nem lenne baj, de van néhány vihogós hp típusú anyuka, akit egyszerűen képtelen vagyok elviselni. (Kiváncsi leszek, hogy hogy mosogatnak majd a 10 centis műkörmükkel.) Ezt inkább csak panaszképpen...
Nem irigyellek...nekem is mindig felállt a szőr a fiam osztálytársainak a szüleitől, mindegyik nagyok okos volt mindenben, és mindig másokat hibáztattak, mert - már bocsánat - 'hülye' a gyerekük...
A 'hp'-s muterokat simán fogd be kézilánynak, arra talán jók...
Ez nem ilyen egyszerű. Simán ott kéne hagyni rájuk az utómunkát, - hogy én ne legyek ott! - de azzal csesznék ki, akivel nem akarok. (A fiam ofője egyben a feleségem kolléganője is.)
Semmi sem egyszerű. Akkor ez most azt jelenti, hogy nem jössz a nosztalgiabörzére...?
Sajnos nem, pedig készültem rá. Ma ebédnél tudatosodott bennem, hogy ugyanazon a napon lesz a két esemény.
A 'hp'-s muterok
Ezek olyan anyukák akik a Hewlett-Packard-nál dolgoznak. :hehe:
Jelentem, hogy ott leszek május 9-én a nagybörzén!
Jelentem, ha szakadna az eső, akkor én is...
Én is ott leszek, bár túl sok embert nem ismerek személyesen...
Én is már hónapok óta gyúrtam erre a börzére, erre "most tudatosult bennem" is, hogy éppen Londonban leszek akkor. Pedig jó lenne az új arcokkal is megismerkedni, meg jót dumálni a régiekkel is.
Szerintem elég lezuhanyozni. Nem kell a reggeli tisztálkodásod miatt az egész országnak esőre ébredni.
Persze, miért, Te valami másra gondoltál...?
Jelentem ott leszek május 9-én a nagybörzén...
Most akkor mit csináljak a kazettákkal? Pedig már szerváltam nekik egy korabeli, helyre kis műbőr tatyót is...
Nem baj, majd utána azt kívánod, hogy bárcsak ne ismernél annyit személyesen...hehe... :hehe:
No ha ennyien mentek, én is összeszedem magam valahogy és kimotorozok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |