Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hány perec és milyen távolságból?
Fénymásolós, lézer vagy tintasugaras irás vetítős foliára?
akrillakk, spray-s, szintelen és fényes.
üdv ![]()
20-22 perc , mikor, hogy érek oda
![]() jah és ~20 centi. lézerrel nyomtatok, lézerhez való foliára.
Hello Fiuk.-En ugy keszitek nyakot,hogy kinyomtatom CANON printerel a mintat ,majd rateszem a fotolakal lefujt panelra a KINYOMTATOT PAPILAPOT ,beteszem az UV ala megvilagitani es kesz.A tobit mar ismeritek.Tehat en kozvetlenul a papirt vilagitom at. :yes: :yes: :yes:
![]() ![]() ![]()
Az -UV-az gyari,a printer CANON buble jet - S 400- as tintasugaras. A panel minosege gyari. :yes: :yes:
![]()
Nem szerintem, hanem IGEN. A fiam jot ra,tok jo panelokat lehet vele csinalni.De ugykepzeld el amilyen egyszeruen leirtam - pedig en kuldtem neki kintrol a legjob cucokat de a lustasag gyozott.A papirt egyszeruen az uv ala tete es kesz. :yes: :yes: :yes:
![]() Idézet: -et nem neked írtam „szerinted? ![]() ![]() ![]() minden hozzászólásnál van VÁLASZ -gomb arra klikkelj, ha arra a hozzászólásra akkarsz válaszolni!! ![]()
HY.
Lenne egy kérdésem amir lehet van már válasz. Melyik a legideálisabb arány a maratáshoz ha a folyadék (H2O-HCL-H2O2). És a rézfelületre elég alkoholos filcel megrajzolni az egyszerűbb NYÁKtervet, vagy feltétlen kell az a "műnyomópapiros", vasalós szórakozás? Szóljatok ám ha értetlenűl fejeztem ki magam.
Idézet: „elég alkoholos filcel megrajzolni az egyszerűbb NYÁKtervet” elég a filc is. (H2O-HCL-H2O2) 3 egység - H2O 2 egység - HCL 1 egység - H2O2
és mindenképp a víz legyen a második! ne keverd össze a két dolgot majd víz...
Mi lessz ha HCL-t és H2O2 összekeverünk?
heves reakció. azaz gondolom nagy hab...
Kémiából mindig is szar voltam, de ezt a tanácsot egy hozzáértő embertől kaptam!
Nálam különös dolog nem történt....
Mondjuk lehet hogy a sok hidrogén peroxidban lévő kevés sósav nem csinál ilyet, ahogy én csináltam ma. Ma marattam egy nyákot, (most lett kész), rájöttem hogy kell bele sósav is rendesen, mert nem akarta vinni. (Csak nagyon kevés sósavat öntöttem bele ![]()
Jobb a kettőt nem kutyulni! A hiperol tablettát vízzel feloldod, hozzá sósav, és kész a marató. Vagy: vaskloridot vízzel feloldod, hozzá sósav, és kész a marató. De a hiperolt és a vaskloridot ne keverd össze, mert abból semmi jó nem származik!
Kössz a segytséget, még azt szeretném megkérdezni, hogy honnan, milyen típusú boltban lehet olya hiperol tablettát venni. És a maratóanyagból mivel veszitek ki a NYÁKok?
Idézet: „És a maratóanyagból mivel veszitek ki a NYÁKok?” Gumikesztyűvel szoktam kiszedni. Idézet: „hiperol tablettát venni.” vegyél fodrász kellék boltban hidrogén-peroxidot, szőkítéshez használják. üdv ![]()
Én gyórsmaratót használok (3 éves löty) és kézzel, csipesszel szoktam benne kotorászni. Még az előhívóba is kézzel nyulkálok. Tudom, hogy nem a legegészségesebb, de ez van.
A tablettás hiperol is jól használható, nem csak a fodrászkelékes üzletekben használható "szőkítő" hiperol. A tablettás a gyógyszertárakban kapható, asszem 100-as kiszerelésű dobozban, az ára változó, de emlékezetem szerint 2000,- Ft körül van. De sokáig elég!
A löttyökbe kézzel beletúrni nem túl jó, már csak azért sem, mert maró hatásúak, és mert pl. a vaskloridtól sárga leszel. Mindenképpen csipeszt javaslok, de ne fémet, mert még az orvosi csipeszeket is megeszik a maró anyagok, hanem műanyagot!
Szevasztok!
NYÁKOS Müszi lettem ma délelőtt. Vaskloriddal marattam máma egy 3 tranyós urh kisadó nyákját. sztem egész jó lett (filccel). Itt a kép. A topik 2.hsz-ába volt, hogy nagy villanyfúróval nem lehet fúrni. Én azzal csináltam, sztem nem nehéz. Minden lyuk 1-es fúróval készült Sajnos a kép nem az igazi, de a lényeg lácik rajta. Idézet: „az a csiga alaq kocka nagyon LOL ![]() ne zavarjon, hogy az ~3,5 menetes induktivitás ![]() ![]() alakul, a müszi-féle-parketta nyáknál már sokkal kissebb ![]() ![]() ![]() Idézet: „...alakul, a müszi-féle-parketta nyáknál már sokkal kissebb...” És sokkal szebb! Hátha még nyomtatóval készült volna, és fotózással... ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |