Fórum témák
» Több friss téma |
De mi a kiterjesztése? Mint az exe, zip, rar. A fájlnév utáni pont után mi van írva? Egy Total Commanderrel megnézheted.
Hali.Ezvan utána 002.
Akkor töltsd le a többi fájlt is, ami ehhez a tömörített rész-fájlhoz tartozik. Ahonnan ezt letöltötted, ott kell lennie a többinek is. Ezek után már ki lehet csomagolni.
Bocsi, az még a cimhez tartozik.Próbálkazom tovább.
Sziasztok,
igen ahogy kadarist is írta ez egy több részből álló fájl, és a 002 ez esetben a 2. rész kellene lennie ott egy 001 kiterjesztésűnek vagy esetleg még továbbiaknak is/003, 004/, ha mind letöltötted total commanderrel egyesíteni kell őket hogy megkapd a fájlodat. Amúgy általában a fájlok neve valami ilyesmi audio.rar.001, itt egyesítés után egy rar archívumot kapunk, tehát a szám előtt lévő formátumot kapja majd az egyesített fájl.
Az egész évet tudod letölteni(darabolt fájl!)pl. köbzoli által első jelzett linkről.
Üdv!
Némi utánjárással, sikerült kapnom egy teljes sorozatot a Hang és Technika című kiadványból. Az összes létező lapszámból egyet-egyet "élőben", eredeti kiadásban. Még a "nyomdaszag" is rajta.
És ma még az is kiderült, hogy ajándékba kaptam, pedig tényleg ki akartam fizetni.
Rádióélet c. újság 1931. évi összes száma mennyit érhet?
Elektronika Praktika újság 13.-ik szám 28 oldal meg van valakinek szerviz menü beállitás sp43t8he hez
Sejtettem.
Kinek?
Az nincs konkrétan, de komplett doksim van hozzá. Ha kell.
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy honnét lehet letölteni az elektor számokat a 2006-os juli-Aug. kellene. ez nem volt fenn a 4shared-es oldalon.Köszönettel:tomics76
Itt van két link.Magazinok, könyvek érhetöek itt el (angol és orosz nyelven).Bővebben: LinkBővebben: Link
Sziasztok!
Nincs meg valakinek "DR Rajki Imre :Törpe és automatikai villamos gépek" című könyve. Ha tudnátok segíteni , honnan lehet letölteni, légyszíves írjatok. Üd: pumpa
Szi pumpa!
A könyvet innen lehet letölteni regisztráció és tagdíj fizetése után:Bővebben: Link Nekem meg van a könyv. Ha néhány konkrét oldalra, vagy fejezetre van szükséged, szivesen segítek.
Helló
Igaz hogy csak ősszel megyek elektronikus vagyonvédelmi rendszer-szerelő iskolába, de már most keresnék könyvet szeretném áttanulmányozni. Tud valaki helyet ahonnan letudok szedni vagy tud valaki felrakni? Nem a szokásos boltba kapható csináld magad könyvet keresnék hanem amiből tényleg lehet tanulni Köszönöm előre is
Nincs meg valakinek az ITT Schaltbeispiele 1973-as kiadása scannelve véletlenül? Ha igen, szeretnék én is egy digitális példányt elkérni. Köszönöm szépen!
Sziasztok !
Keresném - Radnai Rudolf Oszcilloszkópos mérések 1985- című könyvét digitális formában. Ha valakinek meglenne és a 3.-as tárhelyre feltöltené nagyon megköszönném. Üdv gerenk
Sziasztok.
Sürgősen szükségem lenne egy pár könyvre, füzetekből jegyzetekre, gépészetből és elektrotechnikából. Gépészetből a csavarkötésekről, tengely-agy kötésről, hajtásokról (fogaskerék, szíjhajtás, lánc stb.) Elektrotechnikából - A villamos energia gyártása, átvitele, transzformálása. - Forgó villamos gépek és felhasználásuk (asszinkron, szinkron gépek, dc gépek, servo, léptető stb.) És még valami a PLC-k ről is. Mindenki segítségét előre is köszönöm.
Egy rakás elektronikai program. Bővebben: Link
Az oldal amint észrevettem nincs nagyon karbantartva.
2010 első 4 számát keresem. Illetve a bennelévő erősítőröl szoló cikkeket
Itt is érdemes szétnézni:Bővebben: Link
Eléggé fizetősnek tűnik az oldal. A letöltött RAR archívot hogyan futtatod? Valami SMS-t kér a kicsomagoláskor.
Biztos ráereszti a rarcrackot amelyben a betűket átírta cirillre.
Ha már egyszer orosz könyveket akartok, akkor tessék itt is szétnézni : Bővebben: Link, itt legalább ingyen van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |