Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lacikám, pofás kis darab de azért remélem savállót nem pazaroltál rá
A poti étréke befolyásolhatja a kimeneti feszt? Mert nem a rajzon lévőt használtam. Az az nem 4.7 Kilós hanem huszasat használtam.
Főleg az befolyásolja... de, ez már nem ebbe a témába való.
Helló mindenkinek. Megcsináltam ezt a kapcsolást és hozzákötöttem a gépemhez. Tehát érintésre És telefonhívásra is bekapcsol Nagyon ötletes módja a számítógép bekapcsolásának
Köszönöm szépen! És elnézést az offolásért...
Tedd fel a kapcsolási rajzot és kérdésed a kezdő kérdések topikban és meglesz a megoldás.
Rendben
Sziasztok ! A VFD csoves oram v2 szoftverrel. Bővebben: Link
(A valosagban nem villog,..)
Ötletes!
Hali! Készül egy újabb műszer. Lesz benne feszmérő ampermérő, szakadás és dióda vizsgáló, meg egy tranyóvizsgáló és végül egy hőmérő. De még sok órát kell izzadnom rajta! Azért szerintem dizájnosabbra sikerült mint előző alkotásaim.
Idézet: „De még sok órát kell izzadnom rajta!” Igen.... Nekem a hátulja jobban tetszik.
Azért annak a csatlakozónak kicsit nagy lett az a lyuk, amit konzervnyitóval bővíthettek ki…
Sziasztok
ki épített már rc tengeralatt járót? kiváncsi vagyok .
Tengeralatt járót, vagy tengeralattjárót?
Alatt vagy alat , de ez a ki, mit épített és nem a ki, mit szeretne ?
[OFF]Én az asztal fölött építenék járót, mert sokkal kényelmesebb. Levegőt is jobban kap az ember...
…és nem csak ellenállásokból meg kondenzátorokból
Az kéremszépen lemezvágó ollóval készült. :yes:
Nagyon jó !!!
Rég röhögtem fel hangosan topicot olvasva Én modellezek és elég vizuális emberke vagyok ,elképzeltem az "asztal fölött járó" modelljét ,az "asztal fölött járókát" Off vége Üdv
Nono! Jön Köb "killer" Zoli modi és legyilkolja az offereket.
Ölj, ölj! Öld a fehér embert! (Mint ahogy azt Howard Stern mondta az Intim részek-ben.)
Szeretném picit megbontani az off okozta csendet.Egyik agyszüleményem eredményét tenném ide közszemlére.
Bővebben: Link További szép estét!
Ez meg mi a csuda?
A bele egy dcf77 óra,a többit meg nem részletezném.
DCF77 óra, ahogy a cím is mutatja.
Nem akarok nagyon ünneprontó lenni, de arra gondoltál hogy ferrit antennát nem szabad fém dobozba tenni?
Ügyes! Ezek hasonlítanak egy valamikori mechano nevű építőjáték darabjaira. Talán ez is valami hasonlóból készült? Mindegy - szép munka!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |