Fórum témák
» Több friss téma |
Tegnap megpróbáltam venni egy pic16f627 és az eladó azt sem tudta mi az
aztán megnézte a gépbe és azt mondta hogy már csak külföldröl tud rendelni 2000Ft ért ez durva nem ? HQvideoba házhozszálítással is csak 1400 ft
Jah...durva...
SŐT, a ChipCAD-től is lehet rendelni közvetlenül, úgy tudom!
isamisa!
Asszem kábelharisnya a neve (legalábbis számítógépes körökben ilyen néven lehet kapni). Hogy hol lehet ilyenhez jutni, azt nemtom. Ha megfelel az ami a számtechboltokban kapható, akkor olyan helyen nézz szét ahol lehet kapni modding cuccost. Vannak 1,5-3m darabok is különböző színekben és méretben.
Ha már így felszínrejött a téma.
Mindig tologatom az idejét, hogy nah most végre átállok a sósav+hidrogén peroxide kombóra. De mindig mikor nahjó veszek hozzá H2O2-t, lelombozódom, mert környékünkön bárhol kérdeztem, azt mondták nem tartanak... Tud valaki boltot a 16/14. kerületben ahol lehet végre kapni? Nemtudom anno a vaskloridot egyszerűbb volt beszerezni... Kicsit off: Az FeCl3-nál jó a cucc, mert üvegbe be, és elvan az ott... De ezt a hidrogénperoxidos lutyfusszal számomra elég barátságtalan úgy megszabadulni, hogy higítom, aztán nesze a természetbe... Van valami jobb módszer rá?
Itt van ilyen:
http://www.makfa.hu/search.php?q=ds1302
H2O2 => Bármelyik gyógyszertárban beszerezhető, Hyperol tabletta néven. Nem kell vízben feloldani, hanem mehet egyenest a sósavba. Ez a legegyszerűbb módszer.
Sajnos az eltrthatósága korlátozott, és álló helyzetben gázt termel, ergo ne teljesen zárt edényben tárold! (Nekem a 4szögletes, sósavas üveget nyomta szét lufivá!
Köszi FatMan!
Legalább van mivel elindulni, a modingos cuccok is jók lesznek.
Pont ilyet nem nagyon láttam, de a Conradban van egy csomófajta jó nyomogomb, megvilágítva, de iszonyatos árakon...
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZWV...ZNQT09
Helló mindenki!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet alkatrészeket venni Szegeden a SATEL-on kívül?? Nem valami olcsó a SATEL!
Hello
Én szinte mindig nagykerben vásárolok => http://www.soselectronic.hu Itt "álltalában" mindig van ami kell, és egész jó áraik vannak, csak anyi a baj hogy 5000FT a limit
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy honnan tudok szerezni kb.25*30*5(szé*ma*mé)méretű hűtőbordát olcsón? Előre is köszi! Üdv:Krisz
Hasonlót az Incomp BP-ba vagy a Metaloglóbuszban.
Hi!
Sidac-ot itthon nem is lehet kapni vagy mi a @?! Több helyen kerestem, de még csak azt se tudták mi az!
Natúr alumínium??? Az árából ítélve inkább titánium. Vagy inkább platina? 17 guriga..... Ennyi pénzért másnaposan külömbet pisilek - bocs a kifejezésért! Berágok, mint a 6-os anya, aztán csinálok magam kontaktort, de az megszólal és árulom 25 ezerért... :beka3:
Ezért írtam hogy iszonyatos árakon van. Hát nem?
Na, ezért kerül egy A4-es 7-8 millába. És az még alap, de bele rakják a tempomatot 28 gurigáért, amiben a nyomógomb 17e, az elektronika meg 700, a többi meg nyerészkedés. Bocs az offért, de nagyon fortyogok...
Akksit szeretnék venni egy RC helikopterhez. A modellboltok olyan horribilis árakat kínálnak, hogy valami más megoldást keresek. Az akksi paraméterei:
7.4V 800mAh. Méretei: 53x30x13 (mm) A mAh persze lehet nagyobb és a méretek egy kicsit eltérhetnek. Valakinek van ötlete?
damatic!
Nézz körbe ezen az oldalon a Kapcsoló/Nyomógombos részlegben! A vásárlási rendszerüket nem ismerem, de vannak minőségi dolgaik!
csövi!
Aranyozott banánhüvelyt keresek fekete és piros jelöléssel is kéne. Itt néztem: HqVideo, Conrad, Elektroart, ElektroKontha, RET elektronika, InComp. Ha tudtok olyan boltot, ahol lehet kapni(Pesten), vagy esetleg az egyik általam felsorolt boltban mégis kapható, csak személyesen kell kérni, kérlek jelezzétek! Az Árwill-nál találtam, de oda nem szívesen megyek(bunkó kiszolgálás)
mostmár a Lomex-nél is megnéztem. Semmi.
megvan! 400Ft bruttó darabja és a párja is megvan.
43-07-50 CSATLAKOZO BANĆNDUGO ( ) ARANY. PIROS/FEKETE 331,67 331,67 0,00 2 43-07-51 CSATLAKOZO BANĆNHÜVELY ( ) ARANY. PIROS/FEKETE 198,33 198,33 0,00 2 Mégis volt a lomexben. Idézet: „Az Árwill-nál találtam, de oda nem szívesen megyek(bunkó kiszolgálás)” mentél volna tovább kb 15méter-t lent a pincében a mikroelektron bt....
jaja kácsától fogok venni. de nemtudom melyik olyan, hogy el van szigetelve a doboztól...
ha te tudod isa, akkor mondd meg
Szerintetek hol lehet kapni: hef4541-es IC-t(én nem találtam itt a környéken). Ez egy targonca akumlátor töltőjébe van. ez miatt nem szertnének új töltőt venni mert kb 150 000Ft egy ilyen töltő.
Hol van az a környék?
LOMEX-ben biztosan van, ez egy általánosan használt Cmos IC. |
Bejelentkezés
Hirdetés |