Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Nem vagy ünneprontó,ellenkezőleg. A ferrit antenna a régi videoton erősítőkhöz hasonlóan a dobozon kívül lesz,belül már nincs is hely hozzá. ![]()
Nem csak hasonlít,az is.
![]() ![]()
Sok vagány dolgot lehetett belőle építeni, és íme egy gyakorlati alkalmazása!
![]()
Sörköllektor? Napenergiából sört? wow! Azonnal védesd le!
![]() Üdv. Idézet: „Sörköllektor? Napenergiából sört?” Nem. Ez csak sörkollektor. ![]() ![]() Adatokat sajna nem tudok mondani, mert én a kollektort nem építettem meg, csupán a vezérlést. Szerintem a sorkollektor.hu -n találsz bővebben infót.
hali.
Mik ezek az ,,ocsmány,, képek, Tőled nem ilyen minőségűeket szoktunk kapni ![]() ![]()
Jogos. Annyira sebtében kellett összeállítanom a berendezést, hogy elfelejtettem fényképezni. Így csak a youtube-os videóból tudtam kivágni képkockákat.
![]()
Sziasztok!
Készülő termosztátom alap konstrukciója. Lesz még rajta fejlesztés és természetesen dobozolva is lesz! ![]() Bővebben: Link
Termosztát- connecting people!
![]()
Amindenit Zolikám, nem rossz. Nekem tetszik.
![]()
Sziasztok!
Én ezeket építettem. ![]() Ma lettem kész a két digites led kijelzőmmel. LPT-re van csatlakoztatva, és egy Visual Basic programmal számokat, és szöveget tudok rá kiírni.
Ma kész lett a kis VF3 -as erősítőm amit már olyan félkész álapotban mutattam Bővebben: Link
Valóban szépen szól , egyszerű és nagyszerű kis vég . VF3 képek ![]()
Tök jó lett, ötletes!
Ügyes! Grat!
Szép darab lett, ahogy Tőled megszokhattuk
![]()
Én is egy végfokkal jelentkezem.A kapcsolások mközt lévő darlingtonos végerősítőt építettem meg.Elég oroszos lett, csúnya is ,nehéz is(10kg
![]() ![]() ![]()
Szia!
Jól néz ki, és tetszik a military betűkészlet! ![]() ![]()
Le van fényképezve az is, csak nem tudtam feltenni, mert én okos 7 megapixelben fényképeztem.Most mikor újrafényképeztem, (1 megapixellel) nem volt bent csavarhúzó.
![]()
Hello kapcs.rajzot ki tudnád tenni valahova?
Itt van a kép, gyorsan felraktam a gimp-et.Frankó kábeldzsungel keletkezett.
![]()
Szia
Nagyon teszik a "projekted" nem publikálnád? Nekem is szükségem lenne egy normális termosztátra. A tápellátást hogyan tervezed?
Nem lett ez ronda, nekem a fele angol-fele magyar feliratozás nem tetszik, illetve egy brutális angol mondattani hiba (a hátulján). Az egész magyarul jól állna neki
![]()
Gratula!
Nekem tetszik, a feliratozás is :yes:
Nagyon pofás lett, ügyes vagy!
![]()
''Do not short circuit!''
![]() Lehet, hogy a ''Do not short out!'' helyesebb lett volna; ügyes vagy, hogy észrevetted! ![]()
Csak annyi bajom van vele, hogy nem "rövidre zárogatni" szokás… Nagyon jól mutatna magyarul, az jobban illene ehhez a géphez, de így is tetszik, a hátulját úgyse sűrűn nézegetik
![]() ![]()
Várjuk!
![]()
Szia!
Szerintem nem egy nagy valami ![]() ![]() szerk.: Akiknek tetszett, nekik köszönöm! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |