Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Nem vagy ünneprontó,ellenkezőleg. A ferrit antenna a régi videoton erősítőkhöz hasonlóan a dobozon kívül lesz,belül már nincs is hely hozzá.
Nem csak hasonlít,az is. Bár ma már sok különböző gyártó gyárt ilyet,a méretek többnyire megegyeznek a régiekkel.
Sok vagány dolgot lehetett belőle építeni, és íme egy gyakorlati alkalmazása!
Sörköllektor? Napenergiából sört? wow! Azonnal védesd le! Nekem nagyon tetszik. Sok munka fekszik benne? Számításaid szerint hány százalékot segíthet rá a fűtésre egy ilyen kollektor, egy átlagos napon, amikor nincs nagy napsütés, de azért annyira nem felhős az ég sem.
Üdv. Idézet: „Sörköllektor? Napenergiából sört?” Nem. Ez csak sörkollektor. Nem. Sajnos nem készít sört. Gondolod, hogy megosztanám? Nyitnék egy sörbárt és ingyen ihatna mindenki a MAHET-en. Adatokat sajna nem tudok mondani, mert én a kollektort nem építettem meg, csupán a vezérlést. Szerintem a sorkollektor.hu -n találsz bővebben infót.
hali.
Mik ezek az ,,ocsmány,, képek, Tőled nem ilyen minőségűeket szoktunk kapni Hol maradt a minőségi kéP?
Jogos. Annyira sebtében kellett összeállítanom a berendezést, hogy elfelejtettem fényképezni. Így csak a youtube-os videóból tudtam kivágni képkockákat.
Sziasztok!
Készülő termosztátom alap konstrukciója. Lesz még rajta fejlesztés és természetesen dobozolva is lesz! A főbb jellemzők a videó leírásában megtalálhatók. Bővebben: Link
Termosztát- connecting people! Nagyon jó lett!
Amindenit Zolikám, nem rossz. Nekem tetszik.
Sziasztok!
Én ezeket építettem. Ma lettem kész a két digites led kijelzőmmel. LPT-re van csatlakoztatva, és egy Visual Basic programmal számokat, és szöveget tudok rá kiírni.
Ma kész lett a kis VF3 -as erősítőm amit már olyan félkész álapotban mutattam Bővebben: Link
Valóban szépen szól , egyszerű és nagyszerű kis vég . VF3 képek
Tök jó lett, ötletes!
Ügyes! Grat!
Szép darab lett, ahogy Tőled megszokhattuk :kalap:
Én is egy végfokkal jelentkezem.A kapcsolások mközt lévő darlingtonos végerősítőt építettem meg.Elég oroszos lett, csúnya is ,nehéz is(10kg ), de legalább működik és üzembiztos.A tesztidőszakban, volt, hogy 3 napon keresztül csörömpölt.Tovább nem bírt, mert elfogyott a gépről a zene. Se a hűtés, se a doboz merevítése, se a pufferelkó (összesen 33600 mikrofarád ) nem lett elhanyagolva.
Szia!
Jól néz ki, és tetszik a military betűkészlet! Belseje?
Le van fényképezve az is, csak nem tudtam feltenni, mert én okos 7 megapixelben fényképeztem.Most mikor újrafényképeztem, (1 megapixellel) nem volt bent csavarhúzó.
Hello kapcs.rajzot ki tudnád tenni valahova?
Itt van a kép, gyorsan felraktam a gimp-et.Frankó kábeldzsungel keletkezett.
Szia
Nagyon teszik a "projekted" nem publikálnád? Nekem is szükségem lenne egy normális termosztátra. A tápellátást hogyan tervezed?
Nem lett ez ronda, nekem a fele angol-fele magyar feliratozás nem tetszik, illetve egy brutális angol mondattani hiba (a hátulján). Az egész magyarul jól állna neki
Gratula!
Nekem tetszik, a feliratozás is :yes:
Nagyon pofás lett, ügyes vagy!
''Do not short circuit!''
Lehet, hogy a ''Do not short out!'' helyesebb lett volna; ügyes vagy, hogy észrevetted!
Csak annyi bajom van vele, hogy nem "rövidre zárogatni" szokás… Nagyon jól mutatna magyarul, az jobban illene ehhez a géphez, de így is tetszik, a hátulját úgyse sűrűn nézegetik Én is nemsokára jelentkezem egy vívmánnyal, az oroszos lesz, de szándékosan
Várjuk!
Szia!
Szerintem nem egy nagy valami , amit publikálni kellene, bár már most is megtettem. Vagy mire gondolsz pontosan? Nem hiszem, hogy egy cikket megérne, kapcsirajzot és programot lehet felteszem. A tápellátás még bajos. A doboz már megvan, mibe fogom beépíteni. Eredetileg úgy volt, hogy cerkaelemről fog működni, de másfél hétig bírta talán a teszkós elem. Minőségi tartós elemet nem akartam még tesztelésre áldozni. Van még itthon valamerre 3V-os lítium elemem, ami új, ha megtalálom, akkor azzal is tesztelem. Hozzá kell tennem, ebben a próbában csak az LCD ment a maga 400uA-jével, illetve az AVR 1MHz-en ketyegett. Utóbbinak nem tudom, mennyi lehetett a fogyasztása. Ha nem válik be a lítiumos táplálás, akkor kénytelen leszek valami kisméretű trafót szerezni, esetleg kondenzátoros előtét lesz neki, bár ezek egyikét sem szeretném... szerk.: Akiknek tetszett, nekik köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |