Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ejj, csak most olvastam el. Nekem kell egy ilyen berendezés!
Az eónt, és más áramszolgáltatót, mennyire sakkban lehetne már tartani egy ilyen berendezéssel, és akár Paksot is kidobhatnánk a kukába, nem?
Hát, ritkán mostanába, elég sok a tennivaló, így néha beugrok a HE-ra, aztán megyek is, de néha azért szoktam. Majd ha lesz egy kis időnk, kicsit kiokosíthatnál AVR-ből.
Rendben, amit tudok, szívesen elmagyarázok, de ehhez te is kellesz!
Így már értem! Én pont hogy skype-ot nem használok annyira...
Ez a "csoda" ez már csoda a javából!
Bővebben: Link
Én nem olyan háromszögre gondoltam... EZT a piros háromszöget kérném az orromra kötni!
Nyugodtan, csak nehogy magára ismerjen a képen!
Jó OK, és mehetsz motorozni arckendő gyanánt használva, de én addig a csajt vigasztalnám elveszett ruhácskája miatt.
Állj ki egy tusfürdővel, vetkőzz meztelenre, és tusolj egyet az esőben. Felfrissít.
Csak le kell menni a pincébe Téglát rakunk a csizma alá, hogy szárazlábbal lehessen közlekedni.
Tavaly megjátszottam, bár az alsógatya maradt
Csupán egy aranyos kiskutya: Bővebben: Link
A Trans-Siberian Orchestra együttes (nevükkel ellentétben amerikaiak) már 3 albumot is kiadtak különböző karácsonyi dalok szimfonikus rock feldolgozásaival. Kissé nagyobb áhítattal játszanak, és nem a poénra mennek. Álljon itt most két példa tőlük:
Christmas Canon Rock Wizards in Winter Utóbbi linket azért is érdemes megnézni, mert egy San Francisco-i háztulaj a zenéhez szinkronizálta a karácsonyi díszkivilágítást, ami kegyetlen jó lett!
Köszönöm, Köbmodi még nem járt erre.
Szép, napsütéses vasárnapot! Megyek is barkácsolni, meg aztán a fűnyírás... meg minden.
Napsütéses? Nem inkább esőst akartál írni?
Felétek. Bár kicsit jön felénk is.
Ahogy látom, felettünk elég rendesen itt van
Szép jó reggelt! De irigykedem Azt a fűnyírót lassan benövi a "munka"
El is mennék De akkor már valami csöves motyó is kéne
Kőne mi? Aztán nyírhatná nálad a füvet...
Kéne-e? Hahajjj! Füvet nyírni? á.. Tudok én más "okosságokat is" Pl betonozás stb.. De ha más nem, jól felprogramoznám
Érdekes cikk Észak-Kóreáról: http://index.hu/kulfold/2010/06/26/korea/
|
Bejelentkezés
Hirdetés |