Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudtam én, hogy jó embernél vágnám a füvet.. Mert ugye a szomszéd füve mindég zöldebb
![]()
Az a gond Luci Pinderrel hogy a csatlakozó termináljai multikompatibilisek. És kontakthibásak a gyakori, és sokféle csatlakoztatásból eredően
![]()
Gyors kérdés: Hol lehet kapni olyasmi műanyag zsákot mint a szemeteszsák csak sokkal nagyobba és némileg vastagabba?
Épitkezős boltokban, sittes zsákként keresd. Én pl. a P betüsben vettem, hármasával csomagolva 120L-es jó vastag.
Elképzelhető hogy kontakt hibás lehet az aljzat, a sok használattól
![]()
Milyen hullát szeretnél szállítani abban a zsákban?
![]()
Egy kamionnyi ruhaadományt Borsodba az árvízkárosultaknak.
Áhá! Bocsi a hülye gondolatért
![]() ![]()
Nem nekem, a Jobbiknak. És nem csak egy kamionnyi.
![]()
Értem már! Nagyon rendes tőlük! Gondolom a többi párt sz@rik rá hogy kinek milyen gondja van. Politizálás vége.
Végre kicsit kezd sütni a Nap, bár elég felhős az ég, 10 percenként nézem a műholdképet
Még a végén jó idő lesz ![]() Lehet bedobozolom a 2x50W-os hidalt TDA végfokot (persze nem most, ahhoz még kell egy kis lelkő erő, legyőzni a lustaságot) ![]() szerk.: aztán lehet PIC-ezek is (apropó PIC, zolee1209 hol vagy? ![]()
Téged is látni?
![]() ![]()
Igen. Sajnos :no: Itthon volt 2 hétig mert műtötték sérvre. A héten ment dolgozni aztán határidő munka van. Így ment szombaton és vasárnap is kellett mennie.
A He azt hogy csinálja, hogy raktem fel profil képnek egy másikat, fel is töltötte meg minden. De ha megnézem az adatlapomat még a régi kép van kinn, de ha rákattintok az új jön elő
![]() ![]() ![]()
Akkor nem tudom, pedig már egyszer direkt bezártam a böngészőt. Vagy ki kell lépnem és vissza
![]() ![]()
Ilyen nekem is volt a multkor, de egy idő után frissült.
Mi frissüljön? A bankszámlám frissüljön még 6Db nullával a végén
![]() ![]()
Vagy a Te géped cachesel, vagy a szolgáltatód proxyja. Kell egy kis idő, hogy frissüljön, de csak nálad, meg aki az elmúlt X percben nézte. És Te persze megnézted mielőtt kicserélted, ha nem nézted volna meg a profilod már az újat látnád.
Ezek azok a dolgok, amit számomra érthetetlenek
![]()
Szia!
Nekem valaki az oldalon ctrl+F5-öt javasolt, nekem is ez volt a "gondom"... ![]()
Ne offolj Tomi!
![]() ![]()
Nem érdemli meg...
![]() ![]()
Nem, tesék: PIC, Microchip
![]() Egyébként a PICture angol szó is a PIC-ből ered, hamarabb volt PIC mint kép ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |