Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy látszik, ma az átlagnál is jobban be vagyunk cuccozva...
Telihold van. Emellett ma (bocs, tegnap...) volt talán az első igazán meleg nap, hosszú idő után.
Nyári szünet van az isiben, meg az ovit is tatarozzák... :bummafejbe:
Én inkább most nyugodtam meg.. Az év vége viszonylag jól sikerült, a gondolat is erősít, hogy végre 2 hónapra az iskolától szabad vagyok. Az lehet, hogy többet vagyok az oldalon, de iskolaidőben is délután fenn vagyok. Bár én már rájöttem, az ember dühét nem itt kell levezetni, ha valami van (bár mostanában szinte nem is lehet felhúzni).
Hehe! Á, valahol megvannak.. (De hol?) Vagy mégis elvesztek?
Én viszont azt vettem észre tegnap délután, kora este, hogy az átlagosnál vidámabbak az emberek, hogy megjött végre a jóidő, s ezért nem is csináltak dugót, ahogy szoktak a külső Bécsi úton este fél 7 körül, amikor focira mentem kocsival. Tök simán lehetett menni normális tempóban. Nem is tartott 40 percet az út, csak 25 volt kb. :yes:
Ejnye köbüki! Ópium, ópium?!
Aha, nem rossz, köszi a képeket. Már alakul a mákgubó!
Most jó a Hobbin szörfözni, nincs a szerver túlterhelve...
Ilyenkor csak az éjszakai baglyok szoktak fórumozni
Egyébként meg már dél van és azóta senki se írt az OFF-ba szerk.: rajtam kívül
Csend és enyhe hullaszag lengi be mostanában az OFFot. Hova lettek a törzsoffolók?
De ez a technikai magyarázat itt már off...
Délelőtt összedobtam egy kis névnaptáros programot, szerintem hasznos lehet
Utána meg kimentem a kerítést javítgatni, meg kigyomlálni kisbaltával a kis szilvafahajtásokat, erre kis szúrós rózsaféleséggel is találkoztam (lehet hogy csipkebokor volt?) és annak eltávolítása közben az újjam kicsit találkozott a kisbaltával, "szerencsére" csak egy kis bevágás lett a körmömnél, a vér kicsit kibuggyant, most ragtam rá egy ragtapaszt, ahogy látom nem olyan súlyos, de majd azért lehet elmegyek az orvoshoz Most meg megyek lefürdök
Nálam ki lehet. Én is írni akarok egy progit amúgy. A meteorlógiai radarképet akarom letölteni, és ha Nyírbátor környékén zivatar van, akkor azt jelezni egy messagebox al. Csak sajnos sehonnan nem tudom letölteni a képet, mert vagy kódolt url je van, vagy flash.
Múltkor láttam egy olyan script-et, ami a weboldalról készít egy képet. Elméletileg azt is meg lehet adni, hogy pontosan melyik részéről készítsen, és mekkorát. De most az istenért sem találom sehol.
Ki gondolta volna, nálad öntudatra ébredt az oprendszer és saját maga dönti el mit enged bezárni és mit nem
Egyébként aki kipróbálta és bármilyen rendellenességet talál az szóljon :yes: .
Én a múltkor olyan szerencsétlenül fogtam meg egy számítógépházat (megemeltem a táp helyén benyúlva), hogy az sikeresen elvágta a mutatóujjam. Még szerencse, hogy utána az adott munkához elég volt a maradék 9 ujj is.
A legdurvább vágásom eddig akkor történt, mikor valamit gyorsan be akartam csomagolni postázáshoz, és jó éles sniccer volt a kezemben. Először a nyele a tenyeremben, aztán a pengéje az ujjamban... :no: Így visszagondolva ugyanaz az ujjam volt az áldozat. Jó lesz vigyázni rá, mert úgy tűnik, vonzza az éles tárgyakat.
Hát igen, vas és acél helyett inkább érmékre kellett volna tanítani, és akkor remek pénzmágnes lenne belőle.
Vagy papírpénzre. Én múltkor melóhelyen sarokcsiszolóval vágtam meg magam egy picit. Előtte meg a sorjás anyaggal.
Sorjás anyaggal nem nehéz, de flexszel? Szerencse, hogy itthon csak kétkezes flexek vannak...
Én most csak attól félek hogy ha a sebbe került valami piszok.
Hát ki kell mosni. Nekem mindkétszer első dolgom volt, hogy irány a csap, és hideg vizet rá, míg nem csillapodik a vérzés. Ha nagyon vérzik, akkor úgyis orvos kell. De Nálad ez nem áll fenn szerencsére.
Én meg tegnap csípettem ki az ujjamat az állvánnyal, észre se vettem, de mikor lefelé tartottam, szinte csurgott belőle a vér, aztán kédrezték, hogy mit csináltam, akkor vettem csak észre.
... és szétcsaptad a fűrésztárcsát...
Én is reflexből mentem a csaphoz, rá hidegvíz, és elállt a vérzés (koppkoppkopp). Egyébként most csak azért riadtam meg ennyire mert a körmöm alatt is "rombolt" a dolog, és ott nem tudom mennyire... Most meg kicsit áttörölgettem ilyen arcszesz féleséggel, a furcsa hogy nem csípte Ami szerintem azért van mert már beforrt annyira, vagy szétroncsolódtak a receptorok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |