Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1239 / 3599
(#) mps válasza Stadi hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Persze, de onnan csak a "nem annyira" nekünk való dolgokat vesszük át, azt is változtatás nélkül, esetleg rontva rajta. Sajnos, ami hatásos lenne azt nem csinálhatom, a többi meg nem sokat ér, szinte csak a rongálási károm nő tőle. Most is, ha gyengébb a lakat, nem kell falaznom
(#) Stadi válasza mps hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

Attól félek, idehaza csak a tettenérés marad az elkövető(k) elleni egyetlen biztos fegyver. Azaz vagy többedmagaddal ottmaradsz és elbújsz, aztán megvárod, amíg lecsapnak, és akkor közbelépsz, vagy felszerelsz egy vagy több kamerát, lehetőleg rejtve, és folyamatos, szünetmentes táppal védett rögzítéssel. Az ilyen falbontós fajták nem hiszem, hogy maszkban dolgoznak, és a felvételekkel legalább ki lehetne iktatni őket elkövetés után. Persze akkor jöhet még a bíróságra járás, de már ezt is modernizálták: a bíró kérhet tanúvallomást írásban is, de vagy kézzel kell írnod az egészet, vagy kell két tanú, aki aláírja, hogy nem kényszerítettek a vallomásra. De a bíróságok leterheltségét figyelembe véve, simán eltelhet úgy két év, mire a bíró elkezd dolgozni.
(#) radocziandras válasza Stadi hozzászólására (») Júl 5, 2010 /

A cég építkezésén a brazilok csak úgy poénból megdobálták vasúti töltés kaviccsal a téglafalat, most úgy néz ki, mint amit meglövöldöztek sörétessel.Ott azon a részen sok van belőlük, 2 méter magas betonfal a kerítés és ilyen magasra nyúlik ki a raktárépület alapja is.Maga az ajtó meg 6 mm vastag vaslemezből lesz.Meg állítólag lesz még 1 méter szögesdrót a kerítésfal tetejére.Ha ellopni nem tud semmit, akkor meg rongál.X százezer forint pluszban az óvintézkedések miatt.
(#) DuMatyi hozzászólása Júl 6, 2010 /

Elgondolkodtató. Akkor miből élünk? És a 40 ezer forintos minimálnyugdíj nincs benne. Tehát nyomorog az ország. Megint előbújik belőlem: egyes diplomások is.

Link javítva.
Frankye
(#) Gafly hozzászólása Júl 6, 2010 /

Ezt láttam reggel, pont ott mentem el mellette. Akkor éppen hat mentő volt ott és egy tűzoltó autó. Rendőrkocsi az nem, mert pont ott van a rendőrség. Aztán még jött tűzoltó daru is, szóval jó nagy felfordulás volt...
(#) Action2K válasza Gafly hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Amúgy sem szép dolog a baleset, de, hogy egy mentőt fellökni, az már csúnya dolog. Én egyszer majdnem fellöktem egy rendőrautót a batárommal a Szabadsághíd budai oldalán. A rendőrautó elég óvatosan használta a megkülönböztető jelzését, ha egyátalál legálisan használta, ugyanis abban a komoly csomópontban nem csak egyet "brekkenteni" kellene a Szent Gellért rakparton, aztán dobni egy balost, és átt a pirosokon, irány a híd, hanem folyamatos szirénázással kellett volna áthaladnia. Egyébként elég szűkszavú a cikk, de remélem itt a személyautó volt a hibás.
(#) Stadi válasza Gafly hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Vajon hogyan tudott így a jobb oldalára dőlni, és ebben a pozícióban megállni a mentő? A személyautóval való ütközést próbálta elkerülni?
(#) Stadi válasza Action2K hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

(#) vikipapa hozzászólása Júl 6, 2010 /

Helló. Lehet hogy OFF leszek az OFF-ban Valaki rendelt mostanában a Maximtól IC-t? Most rendeltem, de semmi visszajelzés nincs arról hogy most küldik-e vagy sem. Valakinek van ebben "tapasztalata"?
(#) vikipapa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Helló. Csak hogy én khm... "Próbadarabokat" rendeltem tőlük. A Hobbivasút.hu-t néztem, és nagyon tetszik Mondjuk nem nagyon foglalkozok vasútmodellel, csak egy terepasztalon dolgozok (kb 4-5éve de most "belustultam" ez ügyben) de az se vasút témájú hanem 2.világháborús "pillanatkép". De a Diorámás cikkek megint beindították a fantáziám, de szerintem előbb még befejezem az erősítőm. Két nyák van kész a kb tízből. A keresőt pedig rendszeresen használom, csak úgy gondoltam hogy "illegális" dolgokról nincs szoba, de utánanézek.
(#) vikipapa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Elnézést kérek a fogalmazási hibám miatt Most értem haza a melóból, kicsit szét vagyok esve. Majd akkor körbenézek a fórumon hátha találok valamit. De ez a mentőautós eset elég érdekes.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 6, 2010 /

Hali mindenkinek! Ma az egyik haverommal ismét jártunk a MÉH telepen. Hoztam kisebb hűtőbordákat. Aztán egyszer látom hogy panelek.. Nézem közelebbről "alumíniumos panelra szerelt ledek" Több sem kellett, pakoltam is amennyi fért Lett a bordákkal együtt 2 kiló. Ami 600Ft.. Az nem pénz érte. Mind működik. Valószínűleg selejt lehetett mert össze vissza vannak beültetve.. Aztán egy pár kép róla. Elég brutális fénye van 7 lednek. Bocsi a telós képekért.
(#) papcsi95 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Jó kis dolog ez a MÉH telep. Kár hogy a miénkből nem adnak ki semmit.
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Helo.
Én a múltkor egy lézernyomtatót, egy szkenneres tintasugarast és egy mikrót bontottam szét. Nemsokára megyek újra. Még 10kW os dinamót is láttam
(#) zoly15 válasza moltam hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Én is láttam jó sok mindent. Elég sok cucc eset bele "véletlenül" a táskámba De a műanyagért fizessek? Pl.: Ragasztó pisztoly ragasztó. Találtam feketét. atom erős Aztán kapcsolók stb.. Találtam egy nyáktraót is
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Nekem mit hoztál? Apropó HobbiVasút: valahogy szerintem hülye egy neve van, de nem bírtam ki, regisztráltam Ott is dobok majd fel az apróba cuccokat, hátha még ebben az életemben sikerül összehozni egy terepasztalt (egy újat)… Ha már MÉH, nem kell valakinek egy ládányi trafó szépen megtisztítva? Kimenők, fojtók, hálózatik. Meg se hirdetem, én nem szórakozok vele Ha nem kell senkinek potom pénzért, megy a vasasba!

Pic0263.jpg

(#) moltam válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Helo.
Nincs véletlenül közte egy Vidi Szimfónia de Luxe kimenő?
(#) klemo86 válasza moltam hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Fogalmam sincs - jó lenne tudni egy primer ellenállást (ha SE-ről van szó)…
(#) Norberto válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Ó, nemá. Ilyet nem szabad csinálni.

Jön 2 találkozó is, addig tartsd meg ezeket, aztán hozd el az elsőre (audiofil), aztán ha ott egész véletlen nem kelne el mind 5 percen belül, akkor még elhozhatod az augusztusi találkozóra. Potom pénzekért, ahogy írtad, biztos páran vinnének belőle. Pl. engem az érdekelne első körben, ha már felmerült az ügy, van-e pl. 2 teljesen egyforma közte, valami nem annyira nagyon kicsike?
(#) klemo86 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 6, 2010 /

Természetesen privátban mindenki kapott választ
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Norbertónak igaza van! Kidobni nem szabad! Én is szeretnék csövezni, de még nincsenek se csöveim se trafóim...
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Hali mindenkinek! Kéne egy kis infó. Ugye mutattam a hozomány ledeket. Semmit nem tudok róla. Csak egy gyártó van, mégpedig a "Valeo" Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem ismeri azt a márkát? Miket gyártanak, és hogy mikre. Előre is köszönöm!
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Szerintem hagyd, add őket nekem A trafókról még annyit, hogy méretileg kb a szék lába alá valók, hogy ne billegjen Egyébként most jöttek meg Csernobil mellől (Csernihivből) a csövek, már csak a trafókat várom (KKfélegyházáról), és nekiesek, mint a vak a poharat
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Milyen bizniszeid vannak neked Ma akartunk volna menni még egy led adagért a méhbe de esik, ill esett, no meg kiszámíthatatlan az idő. Aztán vigyázz azokkal a csövekkel, ne hogy este zölden világíts tőlük
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Hiába mértem a dozimmal, csak a szokásos háttérsugárzást mérte
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Ezzel ki lett segítve Amúgy meg nem mindegy, van elég, az egyiket teszteld le áramzsönerátorral
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Ha-ha Evvel ki lettem segítve. Egyébkén ma teszteltem 2db 7 ledes panelt párhuzamba és teszt. 22.6V 600mA. Langyosak voltak. Off vége.
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

No meg Ő is. :yes:
(#) zoly15 hozzászólása Júl 7, 2010 /

Most hogy átrendeztem a szobámat a hangfalak a sarkakba kerültek. Így hihetetlenül jó lett a hangzás Ki is próbáltam evvel a hangzást. Számomra nagyon élethűnek tűnik a hangzás
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2010 /

Hopsz Elnézést.
Következő: »»   1239 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem