Fórum témák
» Több friss téma |
Majd ha minden részlet kidolgozva és EcoPityu is megvalósíthatónak tartja. Pszt! Ő még nem tud róla.
No-no-no!
Nem tudom mit találtál ki, de fejlesztésként megcsinálom távirányítósra a kimenetválasztót /rádiós, avagy infra/...
Közel jársz a valósághoz! LPT portosra kellene.
Lesz egy PS2-es csati az oldalán (mert test plusz 5 pólus! Nameg jó kicsi és talán még elfér!), és benne egy 4-es optocsati, amelyikre kapja az 5V-ot, arra vált. Ha megírod a progit az LPT-re, hogy melyik kimeneti pinre adja a jelet, akkor még azzal is kompatibilis lesz.
Sógorgyerek is LPT-re írta a tüzijátéklövő proginkat... DOS-ban!
Igen, így gondoltam! A lényege: erősítők 1-től 4-ig. A gép minden egyes számhoz rendel egy betűt A-tól D-ig, de véletlenszerűen, viszont sosem lehet, hogy az adott szám a hozzá tartozó betűt kapja. Pl: a 2-es a B-t. Még így is marad 81 variáció. Miután a gép így összekutyulta a párosokat, elkezdi pl 20 másodpercenként cserélgetni A - D kimeneteket, s a betűjelet ki is írja. Majd a végén, mikor mindenki megtette a voksát, hogy melyi tetszik neki a legjobban, kiíratjuk, hogy melyik betűhöz melyik erősítő tartozik. Pontos, egyszerű megoldás, nem kell bekiabálni...
Naggyon csuccsitutti ötlet!
Ráadásul az sem lehet, hogy a gép favorizáljon egyet, és mindíg arra kapcsoljon (mint egy biorobot...) Megcsináljuk! Holnapra jó lesz?
Csak egyre kifinomultabb lesz ez a dolog!
De hát rendszer kell és kész... Ha lett volna menete a talinak, érdekesebbé tehettük volna! Majd jövőre! Vagy idén ősszel mégegy? Olyan télapóváró, fűteni csővel jó tali? Idézet: „Vagy idén ősszel mégegy? Olyan télapóváró, fűteni csővel jó tali?” Ha lenne, oda én is mennék ismét (bár sokat nem jelent a jelenlétem... ), és viccen kívül, de ilyen nekem is eszembejutott már, hogy nem muszáj csak évente 1 ebből a fajta találkozóból. Kérdés, hogy pl. CIROKL is miként gondolja, lehet, hogy sok lenne neki a pakolnivaló, mivel 2-hetente új erősítőt dob össze. :yes:
Az lenne az igazi, ha ez a gép a be- és kimenetek kapcsolgatásán kívül a műsorforrást is kezelné, így minden egyes erősítőn ugyanazok a zeneszámok, ugyanolyan hangerővel szólalnának meg.
Azt, hogy a wav-ot is ő indítsa, semeddig nem tart megírni, de nincs rá szükség. Vagy hogy is gondoltad? Ugyanis, a vakteszt megkezdése előtt mindegyik erősítő egy 1kHz-es mérőjellel azonos kimeneti szintre lesz állítva. Ha az egyes zeneművek közötti hangerő, illetve dinamika különbségekre gondolsz, akkor ezeket előre megcsinálom, egységesítem, s a kész mix akkor már végig egyforma lesz. Tavaly nem így volt. Persze ez esetben nem lehet nagyon eltérő műfajú számokat összekeverni. Majd lesz több blokk. Pl: klasszikus, jazz, musical, pop, rock. Mondjuk 5*3perces. Ezek után összeszedjük a dolgozatokat, akarom mondani a nicknévvel ellátott tippelési lapokat, majd az összesítés után, a gép megteszi az eredményhirdetést, azaz megmutatja a már említett, melyik betűhöz melyik szám, azaz erősítő tartozik. Aztán lehet bőszen bólogatni, vagy csodálkozni, meg némi kiértékelést tartani, mint tavaly. Egy ilyen kör kb fél óra lesz. Hogy hány kört ejtünk meg, az már csak az igényeken múlik. Magyarán elkezdjük du egykor, és tart ameddig van rá kedv. Persze ez idő előtt abban a teremben folyik majd a kifinomultabb méricske is, meg még ami belefér. Természetesen, szintén, mindenről, minden eredmény felkerül a netre.
Srácok!
Nem találom a Moszkvai féle videót! Megjelent egyáltalán?
Nem tudtam valamiért feltölteni. Ha kell elküldöm priviben.
Engem is érdekelne a vidi. Írj priviben hogy hogyan tudnád elküldeni.
:integet2: Engem is érdekelne a video!
Szerintem sok mindenkit érdekelne, várjuk meg, mire felteszi. Jobb mint MSN-vagy egyéb módon elküldeni 30 felé. Legalábbis Neki jobb.
Akkor felteszem ide, csak nem tudom miért nem megy fel.
Valaki tudna segíteni milyen formátumot fogad el a szeró? Tavaly nem volt gond a felrakással, most valamiért nem működik. Látszik, hogy tölti fel, mikor befejezte akkor Én lezárom és az engedélyezésre vár. De állítólag valami nem jó és nem lehet engedélyezni. Mondták, hogy küldjem el Topi-nak e-mailben de 25 megánál nem enged többet a mailem.
Tedd fel zippyshare-re aztán valaki letölti(akár én is) és elküldi Topinak, ő pedig felteszi
Oda max 200megát ír. Ez egy kicsivel több és már nem szeretnék többet rontani a minőségen. Skypon elküldöm, ha valaki fel tudja tenni.
Teszek még egy próbát, most más formátumban, ha nem megy akkor felküldöm oda. Ha valamelyik megvan szólok.
Én inkább a megaupload.com-ot ajánlom, kevesebbet kell várni, mint a rapidshare.com-nál(rapidshare.comnál mérettől függően akár 3 perc is lehet a várakozás, megaupload.com-nál meg ha tag vagy akkor 25,ha nem vagy tag akkor meg 45mp-t kell várni a letöltés megkezdéséig, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!), meg itt lehet ingyenes felhasználói fiókot csinálni, és kapsz mellé 200GB! tárhelyet! Elnézést az offért, csak mondom megpróbálom könnyíteni a dolgokat!
Ha engedélyt adsz rá, akkor az FTP-szerveremre is felrakom a videófájlt, és belinkelem később, hogy onnan is szedni lehessen, ha épp elérhető a szerver.
Mostmár innen is tölthető lesz a videó, amikor a szerver épp üzemel.
ftp://178.164.241.5 A belépési név: aaet Jelszó nincs. |
Bejelentkezés
Hirdetés |