Fórum témák
» Több friss téma |
Így van,a bekötés jó.Mostmár az a kérdés,hogy ha mindent cserélni kell mennyi lesz a vége,mindjárt össze is számolom...és belehalok
Így utólag elgondolkodva ez a néhány hsz. sokkal jobban mutatott volna az inverteres hegesztőkkel foglalkozó fórumon,de már mindegy....
háát így utólag.igaz én helyettesítőt kerestem...azért rákérdezek ott is,hátha lenne valakinek bontva.
Helosztok kéne egy kis segítség van egy kocsi erössitöm és kiment belöle egy tranzisztor aminek n-fet a kodszáma K1419 60v 15A25w os és e helyet tudnátok valamit amivel lehet helyetesiteni elöre is köszönöm a segistéget
Szia!
Mihez kell? Mert általában a BF245-öt lehet használni ott, ahol JFET-re van szükség.
Hali
http://www.runoffgroove.com/thor.html kapcsoláshoz kellene mi bf244c -t néztünk csak nem tudom hogy jó lenne-e?
Az extém kis gate szivárgó áram miatt inkább a j201 lenne mégiscsak a jó. Lehet kapni, kicsit drága. A rajzon kifejezetten ezt a típust adták meg abban a pozícióban, biztosan nem véletlenül.
Sziasztok.
P7NC70ZFP nevű mosfetet mivel tudnám helyettesíteni?
Szia!
Ezzel helyettesítheted: Bővebben: Link
Köszönöm a segítséget!Üdv.
Szívesen!
Segítsen valaki, 18N50-es 500V 20A-es fet kellene, vagy milyennel tudom helyettesíteni? to220-as tok. Vagy nagyobb feszültségű kellene, de 20A-es.Meg is vásárolnám.
Köszi az infót, meg is találtam FDP18N50
Helló mindenkinek.Szeretnék segítséget kérni, hogy a SSS4N60B tipusú N-csat MOSFEt-et mivel lehetne helyettesíteni mert kerestem és ilyen tipust nem találtam.Köszi előre is.
itt utánanézhetsz
http://www.hqelektronik.hu/pr?srch=mosfet+4A+600v&ls=20&sm=2
Sziasztok!
Ha valaki hozzáértőnek volna egy kis ideje, szeretnék egy kis segítséget kérni. van egy áramköröm, benne 2 db 2SJ585LS viszont ez egy elég nehezen beszerezhető alkatrész. lentebb az adatlapjához egy link: http://www.audiolabga.com/pdf/2SJ585LS.pdf ki tudna abban segíteni, hogy mivel tudom ezt helyettesíteni, ami paramétereiben megegyezik ezzel és beszerezhető európában és nem kell rá hónapokat várni japánból... köszönöm előr eis. üdv!
Nevem Evander, én vagyok a város Campinas, Brazília szülők.
Regisztráltam magam, csak azért, hogy tájékoztassa, hogy mi változik itt Brazíliában ez a tranzisztor által MJE2955T és tökéletesen működik. A TIP36C adott némi probléma is felmerül. Szerencse. Evandro Elnézést a rossz fordítás készült a Google.
Üdv. Nem tudja valaki hogy az IRF9Z34-es fet-et mivel lehetne helyettesíteni?
Bővebben: Link Mivel tudnám ezt a phd3055e fetet helyettesíteni, vagy erősebbre cserélni?
IRF530 alapvető paraméterei alapján megfelelne, de a bemeneti kapacitása jóval nagyobb, mint a helyettesítendő alkatrészé. Kérdés, hogy mibe kellene, számít-e fokozottan ez az eltérés?!
annyira nem vagyok tisztába ezzel a bemeneti dologgal, nagyon hobbi amatőr szinten csinálgatok dolgokat, SMD kellene azt elfelejtetem mondani, egy videókártya tápellátásába van ez beépítve, és kellene pótolni. Konkrétan x1900xt. Úgy néztem nem csak ez a hibás, viszont ezt biztos cserélni kell mert féllábú lett
Igen, ennek a típusnak van SMD tokozású verziója is. Ha a tápegységkörben van, előfordulhat, hogy nem kapcsolóüzemben dolgozik, ezt sajnos nem tudom. A DPAK tokozásban, amit említ az adatlap, a IRFR024NPBF megfelelő lehet. Ezt a lomexben lehet kapni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |