Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Lenne eg kérésem keresek egy kapcsolási rajzot daewoo db 4 tipusu autós erősitőhöz. vagy ga valaki tudja milyen tipusu ic van benne az segitsen előre is köszi.
Sziasztok!
keresek egy kapcsrajzot Daewoo DB4 tipusu erősitőhöz ez autós erősitő. előre is köszönöm
Ha végképp nincs rajz,neten sem akkor be kell azonosítani tokozás/lábak bekötése szerint.
Valószínű hogy más típusokban, is használták már.
sziasztok!
1 kapcsolásban kérnék segítséget 1.kérdés:A feszültség szabályzó fesszabot hova kell bekötni mert sehol sem látom a jelét! 2.kérdés: Milyen potmétert használjak? 3.kérdés:Azt az 5V-ot 1 USB portból lehet-e ki nyerni(1USB vezetéket elvágok és az 5V-os részét ákötöm) szerintetek ez megoldható lenne? Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi?
Bocsika a link ismét lemaradt
http://bsselektronika.hu/index.php?id=485#
1. A tápfesz a test és kimenet közé kell kötni.
2. Használhatsz: körpályást vagy toló potit. Ezen belül sztereot vagy monot, illetve lineárist vagy logaritmikust. 3. Igen, megoldható.
Nagyon szépen köszönöm
Sziasztok!
Keresek egy SAL MVN-100 uhf mikrofon kapcsolási rajzot, vagy bármilyen egyéb infót. Köszönöm!
Sziasztok!
Sony HST-49 szervizkönyvét,vagy kapcsolási rajzát keresem. Előre is köszönöm.
Köszönöm, már nincs rá szükségem, megcsináltam rajz nélkül..
Konkrétan kamion duda hangját hűen utánzó elektronikus kürt kapcsolási rajzára lenne szükségem. Ha valaki tud, kérem segítsen.
Köszönöm.
Sziasztok !
RM-12.2 orosz keverő kapcsolási rajzát keresem javításhoz. Sajnos a Google nem tudott segíteni, ezért, ha valakinek megvan, kérem jutassa el nekem. Előre is köszönöm : Miki
Sziasztok! Én is egy egy kapcsolási rajzot keresek
"Centrum Titan 500 AV digital Surround Receiver" -ről. Ezt még akkor gyárthatták Kínában, amikor még nem a mennyiség és a nagy haszon volt a cél. Tehát ha van valakinek ehhez kapcsolási rajza, akkor segítsen nekem kérem! Előre is köszönöm!
Szép jó estét mindenkinek!
Egy BEAG ebe 5310 250W-os vég foknak kellene a rajza.Ha valaki tudna segíteni annak meg köszönöm. Sziasztok:fater
Szép estét!
Nem tudom, hogy az 5312 mennyiben különbözik. Ha nem tévedek, akkor nagyobb teljesítményű.
Helyesen a link: kattints a "Скачать l...12"-ra
Szép jó estét!
Nem tudom még az 5312 nem láttam közelebbről.De lehet.Az 5312-nek meg van a rajza?Legfeljebb összenézem a kettőt.
Ok, hogy ott a link de sehogy sem találom rajta a rajzot. De lehet hogy én vagyok kasu.
Na! Így már működnie kellBővebben: Link
Szia!
Így már jó, működik.Egyébként ma összefutottam az5312-vel ez csak 100W-os ha hinni lehet a feliratnak. Köszönöm a segítséget. Szia:fater
Sziasztok! Még mindig ezt a rajzot keresem: Centrum titan 500, de volt ilyen néven is: Eltax AVR-800. Harman kardon megfelelő is jó! Ha valaki tud, kérem segítsen! Köszi!
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
BELL MRC-10 keverőerősítő rajzát,és/vagy használati utasítását keresném!
Üdv mindenkinek! Olyan problémám lenne, hogy: szeretnék egy FET-es (n csatornás) áram generátort LED-hez. Nézegettem itt a HE-n de nem igazán találtam. Max 1A-hoz kellene Valaki ki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
Szia!
Itt van egy egyszerű FET-es áramgenerátor építési leírás. Kattints a nagy kép alatti "next step"-re.
Köszönöm szépen! A FET S körében lévő ellenállás hány W-os lehet? Valamint Hány Ohm-os? Lehet hogy én vagyok vak, de a szövegbe nem látom. Feltételezem a fet G körében lévő ellenállást kell változtatni az áram változásához.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |