Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ezt az alkatrészt honnan bontsam ki? (miben találunk ilyen alkatrészt)
Témaindító: bbb, idő: Ápr 17, 2008
Rugót keresek... Mérete: 1,2 mm x 5-6 mm.
Volt valamilyen villanykapcsoló, amiben egy pogácsás lemezke billent át, és abban ezt a lemezt cca. ilyen rugany feszítette. (A lemzben, azzal párhuzamosan volt a rugany.) Nem tudom már, melyik volt ez a kapcsoló. De ha valakinek van más ötlete, azt is szívesen fogadom, mert a METEX -emből elveszett ez az iciri-piciri.:rinya:
Még egy kérdés... Létezik egy olyan csatlakozó, ami "drótbedugós" önzáró, - aki fénycsövet szerelt, az ismeri. Csináltam is már ilyet valaha, amikor a laposelemek még tonnaszám hányódtak, mert a kivezetéseik elég jók voltak ehhez (is). Tudtok ilyen anyagot valahol, valamiben?
Küldj nekem egyet légy szíves!
Üdv Mindenkinek,
Az lenne a kérdésem,hogy honnan lehetne Philips 32HF7875/10 LCD Tv-hez vezérlőpanel-t szerezni. Nyilván nem gyári újra gondolok,mert épp az új panel ára miatt nem éri meg javítattni. Vagy ismertek olyan céget/embert ,aki vállal panel javítást? Nagyon köszönöm a segítséget.
Hello, ezeket az alkatrészeket honnan tudnám kiszedni?
TXD 10k 40 (triac), BC 547B és BC 637B (Tranzisztor), UA 741CP (IC)?? Pls segítsetek, aki tud vmi infót légyszi írjon!! Köszy Üdv: Tomster Kérlek mellőzd az msn szlenget az oldalon. Ezt itt nem használjuk, mint láthatod. szamóca
A triakot nem tudom, a többit a LOMEX-ből. :pias:
Helyettesítheted TIC226A-val...
Valamilyen kidobott háztatási gépben előfordulhat, Porszívó (telj szabályozós), vagy nagyobb kenyérsütő, kenyérpirító, grilles mikrosütő-stb...
Van egy asztali cd-s magnó, aminek eltörött a mellékelt képen látható zárja. Van annak valami rendes neve? Be lehet olyat szerezni valahol?
A3967SLB -t keresek, ha valaki találkozott volna már vele. (SOIC 24)
Szia!
Csak bontott jöhet számításba?
Nem. Az új is jó lenne, de eddig csak a Farnell -nél találtam.
Ezt nézted? Bővebben: Link
Persze. Ez is Farnell.
Itt is van, de nem most...
Ennyi mindenhol. Kértem mintát az Allegro -tól, de annyit sem mondtak, hogy bakfitty... Pedig a kisebbik fiam szkennerébe kéne...
Sziasztok! Nekem TDA4700 ill. MDA4700 típusú IC-re lenne szükségem. Már körbetelefonáltam az országot de senkinek sincs már raktáron és nem is lesz, azt mondták. Ez egy kapcsolóüzemű táp IC és egyedi töltőbe kellene úgyhogy nem tudom mivel lehetne helyettesíteni.... Reméltem valaki tud segíteni talán akad még valahol elfekvőben, esetleg tudni véli milyen készülékből lehetne kibontani. (talán régebbi TV).
Üdv én Tv-be csak TDA4600 as találtam abba nem hiszem hogy lesz.
Köszi a gyors választ sajnos akkor már tényleg nincs ötletem honnan tudnám beszerezni....
Igen én is láttam sőt még egy helyen találtam árlistán de csak ott szerepel valójában egyik cégnél sincs már raktáron, mondjuk én sem értem miért nem frissítik főleg ha már évek óta nem találkoztak ezzel a típussal.... de nem akartam belekötni, mert amúgy segítőkészek voltak.
Nem olcso, de beszerezheto... Bővebben: Link
Bevallom külföldi oldalakon annyira nem néztem szét, kicsit tartózkodom tőle hogy így rendelem de ha nem lesz más lehetőség... Mindenesetre köszönöm szépen az utánajárást.
Sziasztok! SRM2016c15 statikus ramot miből lehetne kiszedni? A flipperemben (Data East Laser War 1989) valószínű ez döglött meg és nincs hangja. A neten azt írják általános felhasználású ram, de miben van (volt) még ilyen?
Nekem meg egyszer sem volt problemam a kulfoldi vasarlasokkal. A lenyeg ha kell, beszerezheto az alkatresz.
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy miből lehetne kibontani egy csigaorsót? Nem tudom, hogy ez-e a neve, tulajdonképpen nekem egy olyasmi csiga kellene, mint egy menetesszár annyi külömbséggel, hogy nagyobbl egyen a menetemelkedés és sokkal nagyobb (vastagabb) legyen a menet és vékony a tengely. Víz szállítására kellene, kb 5-6cm hosszúságú elég lenne. Segítségeteket előre is köszönöm!
Igaz, a méretét nem írtam
olyan max 3-5 cm külső átmérőjűre lenne szökségem, de inkább 2cm átmérőlyű a mag méret pedig 5-6mm.
Az az 'atmerolyu' utos volt...
Ha jol emlexem, valamelyik auto (talan Samara?) ablakspricnije igy mukodik, meretek is kb stimmelnek.
Rendben, köszi a tippet!
Most fog sok ember kikerekedett szemmel nézni, de létezik olyan hogy téglalap vagy négyzet alakú rézcső? Arra gondolok, hogy a rézcső külső formája nem henger hanem téglatest alakú... Néha elég speciális igényeim vannak
44.545 MHz -es kristályt lehet még találni valahol / valamiben?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |