Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hello!
Ma készítettem egy WiFi antennát. A rajzokat a fórumon a WiFi-s topicban találtam köszönet érte annak aki feltette. Azt írták róla 19dBi a nyeresége, sajnos kipróbálni még nem tudtam mérni meg főleg nem majd suliban ha lesz rá alkalom be is mérem a teszt vasárnap este lesz.
Sziasztok.
Nem igazán voltam megelégedve az USB tápról hajtott DA-val úgyhogy készítettem egy szünetmentes cuccot! Ez már kielégíti az ez iránt érzett igényeimet. Képek (Megy simán a hálózatról is,a drótokra megy a UPS)
A panelmérőmről tettem már fel képet pár hete, de most itt van pár új. Egyrészt azért mert ez már teljesen végleges verzió, másrészt pedig mert a kijelző egy igazi ritkaság: invez, fekete alapon narancssárga, 2x16 karakteres LCD modul.
A cikk is elkészült hozzá: Bővebben: Link
Ehhez gratulálok Pláne meg,hogy k@rva jól néz ki.
Sziasztok!
Én a kismotoromhoz készitettem 7 LED-es trabi átfolyásmérőből fordulatszámméröt. Köszönet burgdavid-nak az ötletért (S51 tachometer video) Müszi
Nagyon jól néz ki a sötét LCD-vel!
Azt a leborúlt... ez nagyon profi lett.
2-re vevő vagyok Üdv: Zoli
Gratulálok, nagyon jól sikerült műszert alkottál!
Az inverz kijelzős változat nagyon mutatós.
Nagyon szép lett!
[OFF] Megkérdezhetem, hogy a narancssárga kijelzőt hol lehet beszerezni?
Tetszik ez a cucc és jól néz ki!
A kijelzőből van nekem is pár darab, még kínából rendeltem ilyeneket kb. 700Ft/db áron szállítással együtt. Nekem a fekete háttér/zöld karakter jobban tetszik.
Üdv! Az inverz megjelenítés nem csak annyit takar, hogy fordítva rakják bele a polárszűrőt? A középiskolában ezzel szórakoztunk, hogy megfordítottuk az órákban meg a számológépekben a szűrőt és így nagyon dögösen nézett ki. A modern háttérvilágítással kombinálva nem tűnik nagy kunsztnak
Szia
Nagyon jó lett Gratula A panelt hol csinálták?
A mai "termés" a leendő Big Clock-om vezérlő panelja.
Én is hasonló módon szoktam ilyen méretben forrasztani.
Üdv
Kész az első elektroncsöves varázsszemem igaz 3 áramütéssel többel is gazdagodtam (szerencsére az anódfeszt egy 12-v os neoncsőtrafó adja
Ez csak nem Szebencének lesz?
Majd megtanulnád egy csöves egyenirányítású erősítőnél, mondjuk 2×6-700Voltnál, hogy hova szabad nyúlkálni (Ha tiszteled a nagyfeszültséget, akkor nem lesz vele gondod - ha meggondolatlan vagy, akkor tanít az élet ezerrel…)
Hát nem mind egy
Ez csak 350-volt. De fáj
Kicsit nagyon világít ez, nem? Alig lehet látni középen a csíkot.
Mert ez nem EM80 (Ergó ne középen keresd a csíkot, hanem a két szélén.)
Üdv nem világít nagyon csak fényképező nemtudta hova tenni a fehéregyensúlyt
És ez Em 80
És tényleg 350V-ot kap kézhez, illetve lábhoz?
Klemo: Én akkor is középen látom azt a csíkot, csak halványan.
Pedig eléggé EM85-nek néz ki a képek alapján
Hali!
Ez pedig EM80 én már csak tudom. Szerintem túl nagy a fesz amit ad neki.
Szerintem is sok a fesz és így a nem túl hosszú életű cső még hamarabb elöregszik. Itt az én régi próbám. Bővebben: Link
Így van az EM -nek csak 250 Volt kell a 350 -nel nem sokáig fog működni
Üdv mindenkinek! Ma építettem egy nagy feszültségű tápegységet (0- 330). Főként elektroncsövek hajtásához, kipróbálásához. Elegem lett a szembe kapcsolt trafókból. Még egy potméter forgató gomb kell rá. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |