Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Idézet: .A grafitos zsírt régen hengerfej illetve kipufogó tömítésekhez használtuk.De az nem hőálló. Azért kellet olyan mert a zsír kiszáradt, és a vékony grafit réteg megkönnyítette a következő szerelést.(nem sült össze) Ma már erre grafitos spray-t használnak.De ez már off!„minden olyan tiszta zsír jó, ami nem folyik le egy működő 100W-os izzóról.” A fent leírtakkal természetesen egyet értek. Üdv! UI: Egyébként egy négy pofás esztergán egy valamire való szaki megtudja szinte polírozottra csinálni.
Volna itt még valami! Miért van az ha megnyitok egy ablakot,átméretezem,és máshova akarom vonszolni akkor nem folyamatosan (______)hanem szakadozva(-----------) mozog a képernyőn?Rákerestem a neten de nem sok sikerrel.Képernyő beállítás: hp 7500 monitor 1024*768 32bit 85Hz.Kártya nVidia MX440 128Mb. illesztő a legfrissebb amit le lehet tölteni az oldalukról.
Szia
Próbálj meg másik drivert felrakni, tudom ajánlani az omega drivert. (Google-ban keress rá)
Köszönöm a válaszokat!
A hőmérsékletet hardveresen mértem le. A proci hűtő már ki volt egyszer cserélve a hűtőbordával együtt. A BIOS-ban a szorzót, 100-300-ig lehet beállítani, 5 évig 133-ra volt beállítva, és most vissza kellett vegyem 100-ra, így kijön az 1.8 GHz.
Szia!
Gondolod jobb egy "blank" driver mint az eredeti hozzávaló?Végül is egy próbát megér.
Szia!
Idézet: „A hőmérsékletet hardveresen mértem le.” Ezt úgy értsük hogy multiméterrel,kívülről csatlakozva a géphez?
Nekem minden gépemen Omega driver van fent, én azt tapasztaltam, hogy a játékok simábban futnak, ezért gondoltam, hogy próbáld meg, hátha jó lesz.
A játékokkal semmi bajom (amennyit én játszom....).Az viszont zavar hogyha két mappát megnyitok, vagy telepítés közben át kell rakni máshova akkor akadozik A 3D Mark 6954 adott rá de fogalmam sincs hogy ez mennyire jó,mert nincs mihez viszonyítanom.
Sziasztok! Van egy számítógépem Windows 98-cal és XP-vel telepítve, elvileg ebben a sorrendben lehet csak feltelepíteni mert a win98 nem ismeri fel az XP-t és nem írja be az indítómenübe. Ezért reinstall nemigen jöhet szóba, mert egy tökéletesen működő XP-t nem fogok ezért szintén újratelepíteni. A Windows 98-nak az a baja, hogy indításkor nem jelenik meg az asztal, akármennyit várok is, és ha megnyitom a feladatkezelőt, ott annyi látható, hogy ,,msgsrv32.exe [Nem válaszol]". Ha ezt a lefagyott programot bezárom, akkor sem történik semmi. Ez milyen program, mihez kell, és miért fagyhat le minden egyes indításnál? Egyébként csökkentett módban elindul a gép, de nem tudom ott hogyan keressem meg a hibát. Vírus biztosan nincs a gépen, XP alól futtattam mélyellenőrzést az összes partíción. Lehet vele valamit kezdeni, anélkül hogy újratelepíteném a Windows-t?
Google-ben millió találat van arra hogy mi ez, miért csinálja, és mi a teendő, egy a sok közül:
Bővebben: Link
Hello, persze hogy lehet, nekem az volt a baj,hogy nem olvasta be a SearchIndexer.exe file-t nézd meg csökkentett módba hogy beolvassa -e ezt és utána normális futtatásba. Megnézni úgy tudod Ctrl+Alt+Del-->Folyamatok. Ha véletlen ez akkor pedig Felveszed az ütemzett feladatok közé ,hogy induljon el.
Ja nem elnézést, úgy értem, hogy Everestben meg a BIOS-ban olvastam le az értékeket.
Az nem mindig valós.Nekem egy ilyen 4,33V-ot írt a a multival mért ~5V helyett(4,85).Mérd meg műszerrel.A folyamatokra ránéztél?
didyman!
Egy kérdésem lenne hozzád. Az eseménynaplóban már jóideje szerepel minden induláskor a csatolt képen látható bejegyzés, de nem tudok rájönni, mi okozhatja ezt az üzenetet. A Google-t már olvasgattam ezügyben egy pár órán át, de egyáltalán nem jutottam eredményre. Egyébként nem fontos témakör, szóval fut a gép teljesen rendben, semmi gond nincs a teljesítményével sem, ezért csupán kíváncsiság miatt szeretném kideríteni az okát (és ha lehet, eltüntetni az eseménylistáról hivatalos módszerrel).
Volt egy kis kavar,én a feszültségekre voltam kíváncsi?
Hali!
Volt már régebben szó egy Matsonic előlapi usb bekötéséről. Sajnos nekem nem sikerült. Teszek fel néhány képet, hátha valaki tudja az eljárást hogy mit hova.
Nézd meg az alaplap könyvében az alaplapi csatlakozókiosztást, lehet, hogy az nem egyezik meg az előlapi panel csatlakozójáéval...
Ha nem egyezik meg akkor se kell pánikba esni egy tűt meg némi kézügyességet használva a csatlakozóból kiszedhetők a vezetékek és jó sorrendben visszarakhatók... Ha érdekel elmondom, hogy hogy csináld...
Még annyi jutott eszembe az általad felrakott képekről, hogy az a szalagkábeles usb bekötés, ha usb2-t támogató eszközről van szó, akkor nem biztos, hogy jó, bár majd kiderül, de ahol én eddig konkrétan szalagkábelt láttam az usb1-es sebességnél gyorsabbat nem tudott, sőt egy helyen egy csavart érpáros megoldás helyett is csináltam egyet egy bolti árnyékolt kábelt elvágva és a végére csatlakozót forrasztva és így megbízható usb2-es sebesség lett ott is... bár ott csak néha hülyült meg az usb a sebességével amikor ment nem volt gond...
Hali! Kiszedem és átnézem,azt hiszem elboldogulok vele.
Neked lett igazad mellesleg igen érdekes ahogy megcsinálták.Megyek átalakítom .Nem 2.0 csak 1.1es.
Ez a teszt egy poén, semmi több. A polírozás remek, de mégis ki fog ezzel otthon tökölni pár foknyi üdvösségért? Egyszerűen nincs értelme, nem ettől lesz tartósabb a CPU, vagy gyorsabb a gép. A relatív durván munkált felületre a paszta olcsóbb alternatíva, mint a polír, ráadásul a pasztát akármilyen polír sem helyettesíti, ellenben az a pár fok nem oszt, nem szoroz normál napi használatban.
Nem ismerem ezt a hibaüzenetet, de létezik ilyen néven szolgáltatásod? Vélhetően akkor egy féreg hagyatéka, nyugodtan tiltsd le, hiszen magát a kötődő fájlt amúgy sem találja.
Jó az az Omega, célirányos és egyszer, srácnak van benne tapasztalata.
Rendben, holnap hozzák hozzám a gépet és akkor meg tudom nézni egész közelről is. A folyamatokon mit értesz?
Az a vicc, hogy nincs ilyen szolgáltatás.
Sem a hivatalos helyén, sem a Starter nevű programmal, semmivel sem látható, hogy ilyesmi el akarna indulni (startup items). Registry-ben sem található pontosan ilyen nevű kulcs vagy bejegyzés.
Hali!
Egyszer próbáltam de valahogy nem jött be! Letöltöm és majd meglátjuk.
Hali !
Mikor elindítod a gépet ,futtatod a Process Explolert(de jó a feladatkezelő is ).Minden elinduló folyamatnál,kijelzi hogy hány százalékban használja a processzort.Ha találsz olyat ami folyamatosan magas értéket mutat még öt perc után is,rákeresel a NET-en hogy az mihez való vagy kell e neki futni Pl üresjáratban.Vannak olyan vírusok amik valós folyamatoknak álcázzák magukat ezért kell jól utána nézned,hogy mi micsoda.
Megtörtént az átalakítás ,csak a nyákot kellett átfordítani,és átkötözgetni a vezetékeket.Most már remekül működik.
akkor így még egyszerűbb is volt, de ha tényleg csak egy kábel vezet az usb csatlakozótól az előlapi csatlakozóig ha egyáltalán ez olyan előlapi panel, akkor ha kicseréled a vezetéket akkor fel tudod gyorsítani... ha valami chippen megy ott át adatátvitel ami mondjuk egy usb hub vagy akármi akkor mondjuk nem...
Hali! Nem tudom gyorsabbá tenni mert semmilyen elektronika sincs az alaplapi csatlakozás illetve az előlapi között.Ez egy egyszerű 4-eres szalag kábel,amivel közvetlenül össze van kötve.Így marad, legalább nem kell ugrálnom ha valamilyen USB eszközt fel kell tennem. Köszi a tippeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |