Fórum témák
» Több friss téma |
Szívesen.
Magyarázat a 2S-hez:
Bővebben: Link
Sziasztok!
valaki meg tudná nekem mondani hogy a kvarcon (fém henger 2mm*6mm) milyen érték az a "16.000"? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv:Ervin
én is ezt kérdem!
Khz vagy Mhz ? mert ugye ez nem mindegy az érték is....
Kiloherz-ben van megadva, így jön ki a 16 mega.
Köszi ezt is, elraktam! (:
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
Örülök hogy sokan vannak azok akik szívből segítenek és nem hülyézik le a másikat! Mégegyszer köszönöm ! Üdv: Ervin
Összefutottam a képen látható készülékkel, ami egy gázégő indító elektrónikája. Esetleg ismeri e valaki és még az lenne a csúcs ha rajz is lenne hozzá.
köszönöm.
Ha le tudnád írni a gázkészülék konkrét típusát, az nagy segítség lenne. Faterom gázkészülék-szerelő, hátha ő ismeri és tud rá mondani valamit, ami alapján elektronikai szempontból elindulhatunk.
Amit találtam rajta:GyÉB50-01 S
Arról érdeklődnék, hogy valaki tudna valami infoval szolgálni a Tungsram OC1076 tranzisztoráról? Mert tegnap hozzájutottam 6 db ilyen kis jószághoz, és guglival semmi használhatót nem találtam sajnos! [OFF]szóval ne gyertek azzal hogy a gugli a barátom, főleg hogy max a barátnőm lehetne, de most nem akart az lenni! Elnézést, ez csak úgy jött, nem hagyhattam ki! :hide:
Ge-p Umax 32V, Imax 0.125A, Pmax 0,125W
Táblázatosan: Bővebben: Link. Az OC76-ot keresd. Ez megegyezik az OC1076-al.
Köszi szépen!
Sziasztok !
Bontásból van pár db ST P1016 alkatrészem - TO- 220 tokozású - de a neten nem találtam hozzá adatlapot. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet az ? Köszönöm ! üdv sector99
Ha ez egy PNP tranzisztor, akkor lehet, hogy ez lesz az: Bővebben: Link
olyan zener diódáim vannak amiken van 2 sáv (pl:kék-zöld) és hogy lehetne megálapítani a feszültségét azokból a sávokból ? van hozzá valami színkódtáblázat ?mert én nem találok sehol
még találtam egy képet ha másik nem lenne látható mert elég rossz
szerintem egy labortáppal könnyen kimérhetnéd.
Ja, és úgy nézem ezek fekete-zöldek
ugy méregetem csak arra volnák kiváncsi hogy van e rá valmi szinkódtáblázat mert ugy egyszeúbb lenne
van belle sokfajta,
mé az lenne a kérdésem hogy mekkora előtételenálást kell tennem a a zener elé?
ezt nézd meg http://www.muszeroldal.hu/assistance.php
érdekes oldal de semmi hasznosat sem találtam
Talán erre gondolt:Bővebben: Link
Bár nekem kedvezőtlen tapasztalataim vannak az ilyen diódajelöléssel,mert korrekt táblázatot még nem találtam.
ezt a táblázatot én is láttam de nem jó sok a sáv és ezen csak 2 van
Három az: 1 piros, 2 fekete(?), 3 zöld.
Nekem is van többféle hasonló jelölésű diódám, de nem találtam korrekt táblázatot hozzá. Szerintem ez olyan mint az SMD kód: Minden gyártó a saját feje után megy..
Igen, három színgyűrűnek kellene lenni. Ennek az oldalnak a végén van egy táblázat a zener-színkódokról. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |