Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Sziasztok!
Nekem kellene ilyen bejárató, csak éppen optikai, meg földkábelhez! Nem tudom lehet-e kapni, ha valakinek lenne ötlete segítsetek! ISTENEEEEEMMMMMMMM! Üdv mindenkinek.
Valóban szokás vezetéket beégetni.
LC oszcillátor tekercsét többször lassan felmelegítik majdnem a forrasztóón olvadáspontjáig majd lassan lehűtik. Stabilabb lesz az oszcillátor. Kvarcot is szoktak öregíteni. Legalábbis régebben.
Mondjuk amelyik RCA kábelt így bejáratnak,azt utána kijárathatják a szemétbe (szerintem).Bár lehet valami irgalmatlan drága teflonos kábel ami ezt kibírja.
Ez se piskóta: Bővebben: Link
Irigylem az ilyen embereket, akiknek ennyi idejük van, hogy ezt így végig kikísérletezzék...
Hi
Nem tudom hogy volt e már akár bőr alá is ültethető LEDek
Cuki, de nem hinném, hogy örülnék neki, ha egész nap itt zünnyögne mellettem. Mute verziós nincs?
Mobil telefon 1928-ból: Bővebben: Link
Betonúton nem használható, ezért nem terjedt el. Maradt a hernyótalp, az univerzálisabb.
A villamfeszítőnél nincs portörlés! Bővebben: Link
Én ezt láttam működni élőben és hát hogy is mondjam... Durva dolgokat tud művelni ez a kis szerkezet! Demonstrálás céljából a két elektróda közé tartott egy pesti estet. Lazán átütötte az egész újságot!
Nem csoda, ha világgá ment a takanyó
Mi a barátommal az iskolai fizikaszertárban porosodó Van der Graaf generátort üzemeltük be. Sikeresen. Aztán a haver megtréfált, mert lehúzta a földelést a másik gömbről, így töltődött szépen a masina, én meg élveztem, hogy "tapintani" lehet az erőteret. Majd átütött a kezembe, jó 50 centiről. Hát, mit mondjak, a "dauer kijött a hajamból", a kezem majdnem fél óráig zsibbadt volt, nemigazán tudtam fogni vele...
Azért az élet igazságos, mert a haver is megszívta. Hosszú haja volt és úgy használta, mint egy elektroszkópot. Odahajolt a generátorhoz és ahogy töltődött, a megosztás miatt égnek állt a haja. Amikor átütött a földelt gömbbe, akkor meg lesimult.
Aztán egyszer túl közel hajolt és a kisülés (olyan 20 centis) nem a gömbbe történt, hanem az orrába...
3-5 éve még konkrétan a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár (5. kerület, belváros, kálvin tér) médiarészlegén is volt büntetés (2-500 forint, nem emlékszem pontosan, rég volt, és kicsi voltam én ehhez )
Az annyát! :eek2:
Hát azt a lépcsőncsúszást (3:57) gyerekkoromban én is megtudtam csinálni... Meg a vizen járást/ülést is...
Na akkor én megyek a tornaterembe, és gyakorolom a kerekesszékes mutatványt
meg 2:32-nél sem volt gyenge az a lépcsős húzás
Ezeket már én is nézegettem. Az árból kiindulva egy komplett erősítő is lehet beléjük rakva.
Ez nem érdekes annál inkább siralmas hogy mik vannak !
A Kácsa itt van tőlem nem messze. Van már tőlük "olcsó" basic line kábelem és banáncsatlakozóm. Nekem az tetszik. 600Ft-ért nagyon jól össze van rakva (legalább is az olcsó kategóriás hama és társainál profibbnak tűnik, most is az "szól"). Majd megkérdezem ezeket a kábeleket, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
No meg gazdag embörnek. Ennyi ólómiumot, meg ilyen masinériákkal. Amúgy nagyon jó lett!
Szerintem a srác lenyomott vagy 15 évet a "lámpagyárban" aztán megunta, hogy bármit visz haza mindig csak géppuskát tud belőle összerakni. De, hogy mindent tömör aluból farigcsál ki az nem semmi...
Hát..., hogy mit is mondjak? Szerintem rátok bízom. Bővebben: Link
Végre, egy "Alkotás"!
Ötletes, korrekt, nagyon tetszik.
Érdekes. Lehet, hogy sokszorosítani kellene. Majdnemhogy állóhullámmentes a doboz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |