Fórum témák
» Több friss téma |
Debrecenben hol lehet LM3914N IC-t és az http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/szamitogep_tunningolas_i...o.htmlalábbi[/url kapcsoláson látható led bart venni?]
Sziasztok!
1 olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy véletlenül nem- e tudná megmondani nekem valaki, merre lehet kapni olyan átalakítót, ami a 2pin-es jack dugóból 1pin-est csinál. Egy PMR rádiónak kell a headsetjéhez. A régi drága fülesem egyik jack-je a mikrofon, másik a füles, és az új rádiómban pedig csak 1 hely van nekik. Vettem egy hozzávaló headsetet, de nagyon nem jó, át akarom forrasztani a régit, vagy ha létezik ilyen átalakító, akkor megvenni azt. Tudja valaki merre kapható ilyen cucc?
A Csokonai színház után is van egy hobby elektronika nevű bolt, ott elég sok minden van, szerintem van nekik. Vagy még a Szent Anna utcán is van egy bolt, ott is lehet van nekik.
Sziasztok!
Van egy Compaq NX6110 laptopom amibe bele van törve a töltő csatlakozója. Működőképes a gép is és a töltő is! A kérdésem az lenne, hogy töltőcsatlakozót (apa) hol tudok venni ehhez a típushoz?
Sziasztok!
Ki tudja hol lehet kapni EL-fóliát? Sajnos van nálam egy laptop, aminek az invertere jó, a háttérvilágítása meg nem és már gyárilag EL-fóliás... 280*180mm-es darab kellene, így ha mondjuk A4-es lapban lehet kapni, az is jó! (Tudtommal lehet vágni belőle)
Sziasztok.Hol kaphatok olyan szig.szalagot és mi is a pontos neve,ami gondolom hőálló és általában nagyfrekis ferriteket szoktak vele szigetelni?Nem csillámra gondolok hanem az a vaj színű szalag.Vagy a célnak megfelelőt?
Szia! Teflon szalag nem jó hozzá? Ez hőálló! Csak tippelek! Üdv!
>>> ITT <<< van 1500-ér.
Sziasztok!
Ebbe a boltba lehet kapni elektronikai alkatrészeket? Ha nem akkor tudnátok ajánlani egy boltot ahol kaphatnék alkatrészeket? Bővebben: Link
Sziasztok!
Van egy Compaq NX6110 laptopom amibe bele van törve a töltő csatlakozója. Működőképes a gép is és a töltő is! A kérdésem az lenne, hogy töltőcsatlakozót (apa) hol tudok venni ehhez a típushoz?
Régi, főleg csöves cuccokban fordulnak elő ilyesmik. Manapság már csak börzéken és bontásból lehet beszerezni.
Ki tudja hogy ilyet hol lehet venni?:
470 pF, 160 V, polystyrene 47 μF, 25 V, radial 47 pF, 160 V, polystyrene 33 pF, 160 V, polystyrene
Hmm. PA300-hoz kell az nem igazán csöves cucc.
http://monitor.espec.ws//files/pa300_power_amlifier_146.pdf Ott van a kondiknál...
Üdv!
Nem igazán elektronika, de hol lehet glicerint venni? (legjobb lenne Szombathely környékén )
Gyógyszertár...?
Pl. patikában...
Ha már benéztem, hagy kérdezzek én is valamit. Mi a véleményetek az Amphenol cuccokról? Több helyen próbáltam vásárolni XLR csatlakozókat, de a minőségük, finoman szólva sem volt egyenletes. Az Amphenol céget ismeri valaki (lehet, hogy mindenki csak én nem)?
Laci
Keresek SST404 vagy U404-es dualfet-et. Hol lehet beszerezni?
Én ismerem, de használj inkább Neutrik-ot.
Köszönöm Nektek!
Laci
+1 részemről GG komám nevében a neutrikra! Bár ő speakon csatlakozókat vett neutrikból, de tanusíthatom, hogy nagyon jó minőségűek!
Kérdés, hol kapok olyan alkatrészt, amin az van: pcr 406 j. Köszi a válaszokat.
Használd a mondat eleji SHIFT gombot, az írásjeleket. Hidd el, olvashatóbb lesz a szöveg tőle. Action2K
Ezzel helyettesítheted a PCR-t: Bővebben: Link
Nem is azért írtam, hanem azért, hogy figyelmeztesselek az igényesebb írásra.
Hali!
Rendelt már valaki az eurobeat-ről ? Ha igen, mennyire megbízható? |
Bejelentkezés
Hirdetés |