Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Én szoktam rendelni onnan, és megbízható.
A HEStore-ban is volt kapható CIJP -s potmétereket hol lehet még kapni?
Kellene belőle még két darab 2x100k-s de sehol sem találok.
Hi!
Szeretnék ilyesmivel játszadozni. http://www.youtube.com/watch?v=yhajk_IDTUo Hol lehet kis tételben kapni vákumformázásra alkalmas műanyagot? És melyik Polixxxx alkalmas?
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hol lehet kapni olyan hálózati átalakítót ami Angliai aljzatról "normál" aljzatra alakít át!? Valami ilyesmi kellene! Bővebben: Link Üdv!
A legtöbb villanyszerelési kellékeket árusító boltban, barkácsárúházban.
Furat lemezt(vagy mi a neve... szóval lemez ami ki van fúrkálva) hol lehet pesten kapni?
Így keresd: Bővebben: Link
Neked is megtetszett a vákumformázás?
Te tudod, hol lehet megfelelő lapokat beszerezni?
Sziasztok!
A Farnelltől szeretnék rendelni egy PICKit2 programozót, mivel a Chipc@dnál nem kapható. Végigcsináltam a regisztrációs procedúrát, de a fizetés módjánál megakadtam a rendelés leadásánál. Bankkártya/Kereskedelmi számla lehetőség van, mivel nekem nincs bankkártyám, ezért a kereskedelmi számla marad, ez mit takar?
Szia,
nem tudom, hol laksz, de Budapest egész területére ingyenesen kihozzák a rendelést és kápé fizethetsz.
Én meg nem tudom, hogy mi a neved... Talán Hosszú Alulvonás?
Ez olyan tipikus indiános jellegű név.
Ott a pont! De most már ne offoljatok tovább. Modi az ex-modinak.
Őszintén szólva megint átnéztem a tudnivalókat, de most sem vettem észre, hogy milyen szintaktikai szabályt sértek.
Angol nyelvű fórumokon senki nem támadott emiatt, de hát ott más a mentalitás. Most akkor mi a teendőm? Le kell iratkozzak és a megszokott mailcímem helyett csináljak másikat és azzal iratkozhatok vissza?
Nem tudom, kinek mi erről a véleménye, de ezzel magadat minősíted - szerintem... Azt is be kellene írni a szabályzatba, hogy a nick alfanumerikus karakterek láncolata?
Igen magát minősíti, de a szándékával ellentétben.
Khm!
Action2K kolléga az imént hívta fel a figyelmet az OFF-olás beszűntetésére!
Vettem készre szerelten a mellékelt képen látható csatlakozót, de szeretnék magam készíteni ilyet, mert a feladathoz nem mindegy milyen színű és hosszú a kábel...
A lényeg az, hogy kellene 2,54mm-es lengő dugó. Aljzatot mindenhol árulnak, de dugót sehol se látok. Az mindegy, hogy négyszögletes, vagy kerek, csak 2,54mm legyen. Az lány itt van: http://www.hestore.hu/termek_10027652.html http://www.hestore.hu/termek_10024120.html Hol a fiú?
A kész lányba dugjál egy levágott (hulladék) alkatrészlábat és kész is.
Hú, ez egy kicsit 18+ szöveg lett. :bohoc:
0,65mm körüli a pucájának az átmérője, tehát olyan, mint a "sima" tüskesor, amire a jumpert toljuk. A 2,54 mm arra vonatkozik, hogy ha többet egymás mellé dugunk, akkor elférjen...
Nekem ebből kb. 100db kell és nem lehet gányolni.
Még ez a próbapanelhez való vezeték is megtenné, de vettem ilyet és az a baj, hogy nem strapabíró. Csak forrasztva van az egész vékony vezeték az elején a hegyhez és a forrasztásnál állandóan eltörik.
http://www.hestore.hu/termek_10028526.html
Segítségeteket kérném SOS!
Szükségem volna egy NAIS JS1-48V-H77 relére, vagy valami helyettesítőre csak nemnagyon találok! Előre is köszi!
Hali!
HQ videónál 1Mohm-os mono potiba ez a legolcsóbb? Meg 22k ohm-os poti kéne, de abból csak trimmer van, vagyis én csak azt találtam. Segítene valaki keresni hasonló értékű (mono) potmétert (természetesen a legolcsóbbat). A kérdés/kérés csak a HQ keretein belül! (Nem akarok több helyről rendelni). Előre is köszönöm!
ptn78020w (vagy hasonló funkciójú,akár olcsóbb) ic-t hol lehet kapni magyarországon? Lehetőleg Budapesten vásárolnék
Üdvözlet!
Nagy-nagy gondom van.... Tudna valaki PA0016-os IC-t? Egy Pioneer A-445-ösbe kellene, mert az egyik csatornában kipusztult. Adatlap a neten: nuku. Boltokban (Lomex és egyéb): nuku. Ahogy nézem a rajzot, ez egy nyugalmi áram beállító, 14 lábú IC és a 14-es és a 11-es lába összezárlatozódott... Íme akép róla... Köszi a segítségeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |