Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igen, tudom, de az egész nem ér annyit. Egy egyszerű távirányító-érzéeklőnek indult, a kártya áráért meg már kapok USB-s IRDA-t, ami oda-vissza kommunikál...
Sziasztok.
Vegre elkeszult a NIXIe csoves oram ![]() ![]() Keszitettem nehany kepet; sajnos eros volt a kulso feny es igy nem latsszanak a szamjegyek valami jol,meg a mux miatt mindig lemaradt egy szamjegy..
Link lemaradt.
nixie-clock
A DC-DC kapcsolási rajza nagyon érdekel. Felteszed ? Főleg a tekercsadatok érdekelnek.
Idézet: „sajnos eros volt a kulso feny es igy nem latsszanak a szamjegyek valami jol,meg a mux miatt mindig lemaradt egy szamjegy..” Ezt a dolgot úgy lehet legegyszerűbben kiküszöbölni, hogy fénnyel szemben (magyarul az ablak felé) nem fényképezel :yes:
Sziasztok! Készen lettem életem első 2x50w erősítőjével!
![]() ![]() ![]()
A belsejéről nem nagyon raktál fel képet. Kívénycsi lennék rá
![]()
Jah most látom, hogy kicsit feljebb is van.
![]()
Amint bátyám hazaér már csinálok is képet a belsejéről! Mert az ő telefonjával tudok képet csinálni. A tetején a cd azért van mert síma trafó van benne amit én tekercseltem át és a trafó magasabb volt mint a doboz magassága!
![]() ![]()
Koszonom
![]() A dc-dc kapcs rajzot es nehany adatot rola felteszem v. elkuldom menetkozben.Most nem az en gepemrol irok..
Köszi. Szerintem amilyen minőségben megcsináltad az megérne egy cikket.
nah itt vannak a képek a belsejéről!
Látom van egy kupi benne
![]()
Hű, milyen hűtőborda van az STK hátán, nem rossz
![]() Nem mondhatok semmit a belsejéről, az én szobám is hasonlóképp szokott knézni ![]() De kezdésnek nem rossz ![]()
Sziasztok!
Egyenlőre csak próbapanelon, de megépítettem az itt található kapcsolást egy Nokia 3310-s LCD-ből.
Nayon jó! Én is megszerettem volna építeni csak elrontottam a kijelzőmet, mert rosszúl szedtem szét a 3410-est. Mennyiért vetted a kijelzőt? vagy a telót?
A sima hátteres jobb!
![]() ![]() [off] Bocsi Norbertó :miaz: MasterFoxx jol mondta a kis Sonyban is kapcsitáp van. EISA díjat nyert. De ez nem tesz semmit. A JLH méretes trafóval jobban szól. ![]() Amugy én a világ minden kincsért nem csinálnék PC-tápból erősítőtápot. Ha valaki kapcsitápot akar, az vegyen rendesen méretezet, készített gyártó általi profi tápot. Ami bírja is ami rá van írva. Az ismerősöm pl egy A-osztályúhoz olyat használ. Természetesen itt nem kell számítani a nagyobb rángásokra.
Te ez tényleg nagyon jó lett. Rajzot esetleg teljes dokumentációt lehetne kapni?Nekem nagyon tetszik.
Ha lenne JLH erősítőm én is vennék bele sima trafót...
De B osztályúnak, megfelel, ha PC-tápokat alakítok át. Meg messze lakok Pesttől, postán rázós 2-3KG-okat szállítani.. Azért akarok én is PC-tápot alakítani
Szia!
A telefon volt nekem régről, nem használtam, megtaláltam hozzá a kapcsolást , kiszedtem a kijelzőt és megépítettem próbaképp, próbapanelon. Mostmár valami végleges formán gondolkozom, csak nem nagyon van rá időm, hogy kivitelezzem.
Értem. Nem kell ilsietni
![]()
Szeva az én elsö erösitöm egy urbán féle 2 db 14 w os végfokbol készült tda s elöfokkal FA dobozba az egyetlen minta vagy diszités valamien dezodor papir ráragasztva
![]()
Szevasztok!!
Ez az a topik ahol ahol a "nagyérdemű" elé tárhatjuk hobbiból épített dolgainkat?(offolás helyett!) ![]() Nem rég óta vok itt tag és jó ideje nem is foglalkoztam az elektronikával( így jár aki megnősül... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |