Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ledes, izzós kültéri díszek:Bővebben: Link
Nekem az tetszett a legjobban (kb. 01:02-től), amikor hárman eltolták a gépsort.
Új dolgot csinált a google: http://www.technet.hu/hir/20101219/lemezteleniti_testunket_a_google/
Ez de komoly! Régen volt nekem is valami rajzoló programom amiben embert lehetett összerakni.. De sajna már nem tudom mi volt az..
Világítós festék ami nem igényel áramot a világításhoz és 15 évig világít.
Milyen érdekes lehetne ilyen festékkel szitázott előlapot készíteni! Fény az éjszakában üdv:atiotezer
Ezek tríciummal működnek. A trícium felezési ideje pedig 12 év. Azaz 12 év után fél fényerővel világít, és így csökken tovább a fénye folyamatosan. De ne higgye azt senki, hogy ez úgy fog világítani, ahogy azt a képen mutatják. Épp, hogy csak dereng, és csak nagyon sötétben lehet látni.
Gondolom ez a fullus ragyogás a marketing része, de nekem tetszik. Valószínűleg még fejlesztik és kitudja meddig jutnak még el.
üdv:atiotezer
Nincs mit fejleszteni rajta, a trícium nagyon drága, és épp annyit tesznek bele, hogy csak halványan dereng a sötétben. Nekem van egy tríciumos kulcstartóm, ami ugyan ilyen elven működik, 3 éve rendeltem Angliából, természetesen a mai napig világít, arra való, hogy vaksötétben megtaláljam a kulcsomat a táska alján, vagy esetleg megvilágítsam vele a zárat.
Először azt hittem rádiumot kevertek a festékbe, na látod az virítana elég rendesen
Kösz. A kémia nem az erősségem, de legalább ma is tanultam valamit.
üdv:atiotezer
Vigyázz, mert ez nem kémia, hanem fizika.
Létezik ilyen üvegfesték is. Abból meg akár matricát is lehet készíteni.
Ilyen festéket, honnan lehet szerezni?
Egy-két helyen eltudnám képzelni. üdv:atiotezer
Üvegfesték is létezik, azt meg hobby-kreatív boltban... Aranyáron.
:google:
Ez csak 54-es, hirtelen nem leltem régebbit.Bővebben: Link
Hello!
Szerintetek mennyiből lehetne megcsinálni egy ilyesmi gépet? Bővebben: Link És hogy kivitelezhető-e? Nagyon hasznos lenne ilyenkor! A linket érdemes megnézni!
Azta! Nagyonmenő kis cucc, nekem is jó lenne egy ilyen!
Szerintem az elektronika a dolog kisebb része, és az árnál is inkább a mechanika motorok, váz, stb lenne a drága, nem a vezérlés.
Tök jó, egy millából összedobható, másik 500 ezerbe a kátyúk, beton diletáció illesztési pontok kikerülése ill. kompenzálása lenne.
Mert kis hazánkba egy ilyen masina hamar fönnakadna valamibe, amilyen hévvel tolta maga előtt a cuccot ez nem kis problémát jelentene
Sajnos jogos az észrevétel. Pedig valóban jó kis kütyünek tűnik.
Kérdés még az is, mennyire jó az pl. az akksiknak, ha az év többi 9 hónapjában nincs használva semmire a szerkezet.
igen ez az akkumlátoros kérdés bennem is felmerült. de még nemtudom hogy lehetne kiküszöbölni.
úgy gondoltam, hogy van 2 tornádó (elektromos bringa) motrom annak lecsökkenteni a fordulatát és akk az szerintem jó lenne robi kapa kerekeket rátenni a vázat azt megheggeszteném pár szál zártszelvényből megoldható. Pneumatikus munkahengrek lennének a tolólapnál azt is találtam kb. 2 ezer Ft-ért csak a levegő utánpótlás a kérdéses. Nah a kamera része is kicsit rizikós mert 10 ezer Ft.ért találtam olyan térfigyelő kamerát aminek 40 m a hatótávolsága. (nem túl nagy) erre felénk azért a járdák elég jó állapotban vannak azzal nem lenne gond.
Ááá, ha lenne egy ilyenem, kizárt hogy nyáron ott porosodna a garázsban. Valamit csak lehetne kezdeni vele. Fő a kreativitás!
Játéknak nem rossz, de megnézném hogyan megy fél méteres hóban. Nyárra meg lehetne rajta fűnyíró adapter.
Így lehetne kiküszöbölni..Bővebben: Link
Vagy mondjuk evvel:Bővebben: Link Kisebb kerékpárok,robogók nem jelentenek akadályt.
Nem szeretnék hóban eltemetőset játszani ilyen gépek közelében
A fűnyírós megoldáson már én is agyaltam. Bővebben: Link
Érdekes...vannak még most is hüle emberek, vagy nem tudja a pénzét hova tenni. Asszonynak odadobott egy kis applet amolyan alamizsnaként...
Bővebben: Link
Ami a legviccesebb ebben a PC-szakmában:
Bemegy a muki a bótba és mindent megvesz készen. Összerakja és örül. Nulla kreativitás magyarul. Szóval agyi "fejlődés van" kőkeményen.
Nekiülünk processzort tervezni?
Nem.
Csak úgy gondolom, nem mellveregető büszkeség az, hogy valaki képes összerakni a mai világban egy PC-t a boltban megvehető alkatrészeiből úgy, hogy van valami minimális alaptudása a művelethez. Ez olyan, mint amikor egy gyerek épít egy frankó autót LEGO-ból 5 évesen és az anyukája megdícséri. De ha ugyanolyat vagy hasonlót megint megépít mondjuk 8 éves korában, akkor az a dícséret már nem lesz olyan őszinte, mint legelsőként. Ugyanez az érzésem van ennél a videónál is. Jó, jó, össze tudta rakni hatalmas erőbefektetések és izzadtság árán. Naés? Le kéne essen tőle az állam, amiért harminc akárhány évesen képes volt ilyenre?
Nem, valóban nem, de érdekességképp elmegy, már csak a villanyszámla miatt is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |