Fórum témák
» Több friss téma |
Értem én, csak viccelődöm. Nem ismersz?
A Kecsói csak a demo/beta verzió volt, de ezek szerint jól sikerült, mert már a v.2-őn töritek a fejeteket. Akarom mondani p.2. P, mint Puskás.
A szálloda, vagy netán panzió a zeneélvezésre alkalmasabb szobát biztosító lehetőségként merült fel. De az árak miatt halott ügy.
Aki volt a puskásban, és nem tetszik Neki, ez van. Ha jön ismét, már tudja mire számíthat. Ha jön szívesen látjuk, mint eddig mindenkit.
Nem akartam vinni, de most, hogy így rákérdeztél, hogy a fenébe ne lenne.
Sőt, ha időm engedi, márpedig bele kéne szorítani, akkor a teljes, korrekt hardvert megépítem hozzá. Ezzel már akkor tudunk sztereóban mérni, áthallást, és teljesítményt is. A tavalyi tapasztalat alapján, nem csak az átvitel a fontos, hanem a felharmonikusok is. Így ez is mérésre fog kerülni mindegyiknél.
Örömmel olvasom, hogy lesz. Reméltem is. Ismét vinnék valami érdekeset, megméricskélni.
Egyébként mely hardverről is lenne szó? Beavatsz? Csak nem gilszki féle méricskéről?
Végre feléledt ez a topik is! Nem csak a meleg miatt tartom én is jó ötletnek a májust, hanem mert sok ideiglenes pesti lakos van, úgymint tanulók, koleszosok, főiskolások. Így nekik sem okozna gondot a pesti lét, mert még van bérlet, szállás. Ez nem mondható el júliusra. A Puskást támogatom, nem kell szállodában flancolni. Laci Bácsi (A Puskás igazgatója) tavaly is roppantmód készségesen állt a dolgokhoz (elmondásotokból tudom). Tehát éljen a május és a Puskás. Én lehet kérnék egy kis sarkot valakinél, akinél lemezjátszó volna. Esetleg burgdávidnál. Én is alig várom a III. Audiofil Bugit!
Nem. Az az Arta-hoz van, ha jól tudom, én pedig az RMAA-t használom. Az én hardverem alapja ez: 6. ábra.
Viszont, a bemenetet kiegészítem galvanikus leválasztással, túlvezérlési védelemmel. A műterhelés (ha sikerül összerakni) 8 ohm 400W lesz. A feszosztó is állítható lesz, hisz az 1-2 wattos-tól a nagyokig is akarunk jól, pontosan mérni. A teljesítményt pedig egy szkóp segítségével saccoljuk majd meg. Bemenő jel 0dB (775mV) 1kHz szinusz, s figyeljük, hogy a szkópon mikor nincs még torzítás. A 8 ohm és a leolvasott P-P értékből meg már számolható a teljesítmény. Persze, ez pár százalékos torzítású eredmény lesz, de nekünk nagyon is megfelel.
Jó, de GG-ét ezzel majd nem tudjuk bemérni.
Van egy fűtőbetét a zsírolvasztó üzemrészben, amibe jó 1mm-es Ř cekász van azt hiszem az is 8 Ohm-os, meg vagy 2000 pár száz Wattos.
A május szerintem is jó volna, akkor még nincs olyan meleg. Én is szívesen kimennék most, bár az első kettőre sajnos nem tudtam elmenni. Nem tudom, még egyelőre, hogy vinnék-e valamit, ha mást nem akkor a kábeleimet tudnám Nektek megmutatni, amiken zenét hallgatok. Mindegyik speciális. Erősítőim még mindíg 2db EAG AE782/A némi tuninggal, de szerintem ezek nem kiállítási darabok, általam készített erősítőt nem tudok még nektek megmutatni. A hangfalaim batár méretűek, 136cm magas, 30 széles, és 40cm mély bár igen jó hangjuk van, de szerintem ezek nem igazán szállíthatók a 38kg os tömegük és az impozáns méreteik miatt. Van még két Onkyo hangfalam, ami már a szállíthatóbb kategória, ezek zárt dobozok, és normális méretűek. Ezeknek is szép hangjuk van. CD játékosom egy Philips CD-850 mkII-es, ebben is van egy kis tuning, ha hallgatózásra kerülne a sor, akkor jól jöhet. Nagyjából ez lenne a vihető készlet.
Egyébként gondoljatok bele: Meghirdetnénk ahol csak lehet, kibérelnénk a Westend Hilton hotelt, és megrendeznénk az első Hobbielektronika High-End Show-t. A Rezső show vetélytársa simán lehetne az itt lévő produktumok miatt. Simán helyt állnának az itt készült erősítők, és egyéb készülékek. Persze ez csak álom marad. :hide: A Puskással semmi gond nincs, jó lesz a helyszínnek.
A GG energiazabáló és faldöngető kazánja már NEM a hobbi kategória.
Hát az 50millás A.N. összeállításuktól nem estem hanyat.
Én május 28.-át ajánlanám a jeles napnak.
Persze ezt egyeztetni kell az igazgató úrral.
A Puskás és a május is jó
Bár lehet, hogy az idén én"csak" nézelődő leszek.
Ezt minél előbb meg kell lépni , az időpont érdekében .
Sőtt a tavalyi felajánlást is egyeztetni kell mert az idő pont már közeledik ! Bővebben: Link
Lehet, hogy idén tudnék jönni egy conductorral, és preludium B32-vel. De egyelőre három akadályt látok, mégpedig:
1.) kéne egy pc usb csatlakozással, hogy meg tudjam hajtani a DAC-ot. 2.) asztali gépemet nem tudom elhozni, laposom nincs 3.) természetesen autóval kéne jönnöm, jogsim nincs, és a benyó is rohadt drága..
Lacikám, bevállalnád ezt ismét? Hisz már ismered az Urat.
Hát igen, én is elmentem párszor a High-End showra, de én sem voltam elájulva az ott lévő cuccoktól. A nagynevű gyártók sem nagyon használnak más alkatrészeket mint mi. Amikor hazajöttem, és meghallgattam a saját berendezésem, megnyugodva dőltem hátra, hogy milyen jó is ez, és nem került 50 millióba.
Neked nincs akadály ahogyan nézem Budapesti vagy ebben az esetben nincs akadályozó tényező .
Mi akik esetleg száz vagy több száz kilométert utazunk sem lehet semmi ami akadályozó tényező lenne , csak is elhatározás kérdése . Egészen biztos lesz aki fog segiteni neked az oda és vissza szállitásodban .
Ha Laci nem tud addig jönni, én vállalom. Jelezzétek, hogy kellek-e.
Jogsim nekem sincs én is szeretnék kérni egy kis segítséget, ahhoz a néhány cucchoz ami kivinnék Nektek megmutatni.
Autóm van, csak nincs aki vezesse, meg a vatikáni valutát nem fogadják el a kúton!
Totális félreértés. Én a Laci bácsival (Puskás ig.) történő megbeszélésre ajánlottam fel a segítségemet, ha addig sem Cirok Laci, sem Akció Laci nem tud feljönni. Autóm nincs, jogsim van. Pesti közlekedési ismeretem nincs. Ennyivel tudnék hozzájárulni a találkozó megszervezéséhez, ha van rá igény. Én rendszeres börzére járó vagyok, a két Laci nem. Ezért úgy gondoltam, hogy ha kellek, akkor kézenfekvő megoldás lennék.
Ja, most már értem Matyikám, ne haragudj félreértettelek. Elsőre úgy értettem, hogy a cuccok szállításában tudnál segíteni. Bocsi még egyszer.
Igen az lenne, persze azért "rajta vagyok" hogy ne így legyen. Legfeljebb nem lesz 100%-ban kész.( ha jól tudom ez nem jelent problémát)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |