Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   50 / 84
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

És ha csak egy GM70 SE-t viszek?
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Nem igazán a belépőre gondoltam .
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Értem én, csak viccelődöm. Nem ismersz?
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

A Kecsói csak a demo/beta verzió volt, de ezek szerint jól sikerült, mert már a v.2-őn töritek a fejeteket. Akarom mondani p.2. P, mint Puskás.
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

A szálloda, vagy netán panzió a zeneélvezésre alkalmasabb szobát biztosító lehetőségként merült fel. De az árak miatt halott ügy.
Aki volt a puskásban, és nem tetszik Neki, ez van. Ha jön ismét, már tudja mire számíthat. Ha jön szívesen látjuk, mint eddig mindenkit.
(#) Action2K válasza Doncso hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Nem akartam vinni, de most, hogy így rákérdeztél, hogy a fenébe ne lenne.
Sőt, ha időm engedi, márpedig bele kéne szorítani, akkor a teljes, korrekt hardvert megépítem hozzá.
Ezzel már akkor tudunk sztereóban mérni, áthallást, és teljesítményt is.

A tavalyi tapasztalat alapján, nem csak az átvitel a fontos, hanem a felharmonikusok is. Így ez is mérésre fog kerülni mindegyiknél.
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Örömmel olvasom, hogy lesz. Reméltem is. Ismét vinnék valami érdekeset, megméricskélni.
Egyébként mely hardverről is lenne szó? Beavatsz? Csak nem gilszki féle méricskéről?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Végre feléledt ez a topik is! Nem csak a meleg miatt tartom én is jó ötletnek a májust, hanem mert sok ideiglenes pesti lakos van, úgymint tanulók, koleszosok, főiskolások. Így nekik sem okozna gondot a pesti lét, mert még van bérlet, szállás. Ez nem mondható el júliusra. A Puskást támogatom, nem kell szállodában flancolni. Laci Bácsi (A Puskás igazgatója) tavaly is roppantmód készségesen állt a dolgokhoz (elmondásotokból tudom). Tehát éljen a május és a Puskás. Én lehet kérnék egy kis sarkot valakinél, akinél lemezjátszó volna. Esetleg burgdávidnál. Én is alig várom a III. Audiofil Bugit!
(#) Action2K válasza Doncso hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Nem. Az az Arta-hoz van, ha jól tudom, én pedig az RMAA-t használom. Az én hardverem alapja ez: 6. ábra.
Viszont, a bemenetet kiegészítem galvanikus leválasztással, túlvezérlési védelemmel. A műterhelés (ha sikerül összerakni) 8 ohm 400W lesz. A feszosztó is állítható lesz, hisz az 1-2 wattos-tól a nagyokig is akarunk jól, pontosan mérni. A teljesítményt pedig egy szkóp segítségével saccoljuk majd meg. Bemenő jel 0dB (775mV) 1kHz szinusz, s figyeljük, hogy a szkópon mikor nincs még torzítás. A 8 ohm és a leolvasott P-P értékből meg már számolható a teljesítmény. Persze, ez pár százalékos torzítású eredmény lesz, de nekünk nagyon is megfelel.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Jó, de GG-ét ezzel majd nem tudjuk bemérni.
Van egy fűtőbetét a zsírolvasztó üzemrészben, amibe jó 1mm-es Ř cekász van azt hiszem az is 8 Ohm-os, meg vagy 2000 pár száz Wattos.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

A május szerintem is jó volna, akkor még nincs olyan meleg. Én is szívesen kimennék most, bár az első kettőre sajnos nem tudtam elmenni. Nem tudom, még egyelőre, hogy vinnék-e valamit, ha mást nem akkor a kábeleimet tudnám Nektek megmutatni, amiken zenét hallgatok. Mindegyik speciális. Erősítőim még mindíg 2db EAG AE782/A némi tuninggal, de szerintem ezek nem kiállítási darabok, általam készített erősítőt nem tudok még nektek megmutatni. A hangfalaim batár méretűek, 136cm magas, 30 széles, és 40cm mély bár igen jó hangjuk van, de szerintem ezek nem igazán szállíthatók a 38kg os tömegük és az impozáns méreteik miatt. Van még két Onkyo hangfalam, ami már a szállíthatóbb kategória, ezek zárt dobozok, és normális méretűek. Ezeknek is szép hangjuk van. CD játékosom egy Philips CD-850 mkII-es, ebben is van egy kis tuning, ha hallgatózásra kerülne a sor, akkor jól jöhet. Nagyjából ez lenne a vihető készlet.

Egyébként gondoljatok bele: Meghirdetnénk ahol csak lehet, kibérelnénk a Westend Hilton hotelt, és megrendeznénk az első Hobbielektronika High-End Show-t. A Rezső show vetélytársa simán lehetne az itt lévő produktumok miatt. Simán helyt állnának az itt készült erősítők, és egyéb készülékek. Persze ez csak álom marad. :hide: A Puskással semmi gond nincs, jó lesz a helyszínnek.
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

GG erősítőjéhez lesz aggregátor is?

A GG energiazabáló és faldöngető kazánja már NEM a hobbi kategória.
(#) szamóca válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Hát az 50millás A.N. összeállításuktól nem estem hanyat.
(#) szamóca hozzászólása Feb 20, 2011 /

Én május 28.-át ajánlanám a jeles napnak.
Persze ezt egyeztetni kell az igazgató úrral.

És az árától?
(#) mp3maker hozzászólása Feb 20, 2011 /

A Puskás és a május is jó
Bár lehet, hogy az idén én"csak" nézelődő leszek.
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Ezt minél előbb meg kell lépni , az időpont érdekében .
Sőtt a tavalyi felajánlást is egyeztetni kell mert az idő pont már közeledik !
Bővebben: Link
(#) petemazi hozzászólása Feb 20, 2011 /

Lehet, hogy idén tudnék jönni egy conductorral, és preludium B32-vel. De egyelőre három akadályt látok, mégpedig:
1.) kéne egy pc usb csatlakozással, hogy meg tudjam hajtani a DAC-ot.
2.) asztali gépemet nem tudom elhozni, laposom nincs
3.) természetesen autóval kéne jönnöm, jogsim nincs, és a benyó is rohadt drága..
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Lacikám, bevállalnád ezt ismét? Hisz már ismered az Urat.
(#) szamóca válasza mp3maker hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Az elég szomorú lenne. :no:
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Hát igen, én is elmentem párszor a High-End showra, de én sem voltam elájulva az ott lévő cuccoktól. A nagynevű gyártók sem nagyon használnak más alkatrészeket mint mi. Amikor hazajöttem, és meghallgattam a saját berendezésem, megnyugodva dőltem hátra, hogy milyen jó is ez, és nem került 50 millióba.
(#) CIROKL válasza petemazi hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Neked nincs akadály ahogyan nézem Budapesti vagy ebben az esetben nincs akadályozó tényező .
Mi akik esetleg száz vagy több száz kilométert utazunk sem lehet semmi ami akadályozó tényező lenne , csak is elhatározás kérdése .
Egészen biztos lesz aki fog segiteni neked az oda és vissza szállitásodban .
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Ha Laci nem tud addig jönni, én vállalom. Jelezzétek, hogy kellek-e.

Jogsim nekem sincs én is szeretnék kérni egy kis segítséget, ahhoz a néhány cucchoz ami kivinnék Nektek megmutatni.
(#) petemazi válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Autóm van, csak nincs aki vezesse, meg a vatikáni valutát nem fogadják el a kúton!
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Totális félreértés. Én a Laci bácsival (Puskás ig.) történő megbeszélésre ajánlottam fel a segítségemet, ha addig sem Cirok Laci, sem Akció Laci nem tud feljönni. Autóm nincs, jogsim van. Pesti közlekedési ismeretem nincs. Ennyivel tudnék hozzájárulni a találkozó megszervezéséhez, ha van rá igény. Én rendszeres börzére járó vagyok, a két Laci nem. Ezért úgy gondoltam, hogy ha kellek, akkor kézenfekvő megoldás lennék.

Ja, most már értem Matyikám, ne haragudj félreértettelek. Elsőre úgy értettem, hogy a cuccok szállításában tudnál segíteni. Bocsi még egyszer.
(#) mp3maker válasza szamóca hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Igen az lenne, persze azért "rajta vagyok" hogy ne így legyen. Legfeljebb nem lesz 100%-ban kész.( ha jól tudom ez nem jelent problémát)
(#) mp3maker válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Akkor nincs mese bele kell "húzzak" :yes:
Következő: »»   50 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem