Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
A telefonom úgy gondolta hogy nem szeretne ráfókuszálni.
Na talán ez a kép sikerült.
Méretileg 5x7.5mm és 1.8mm vastag a lábai nélkül.
Ez egy nemkiégő (resettable) PTC biztosíték: Bővebben: Link
ÁHÁ! Köszönöm a segítséget, tehát öngyógyuló bizti
Én is valami ilyesmire tippeltem.
Sikerült kiderítenem hogy NTC.
Ezzel szeretnék egy hőkapcsolót építeni ventilátorhoz. Köszönöm a segítséget.
sajnos itt egy-két láb fel van cserélve, ezért nem jó..
de köszi a segítséget..
ez valóban megfelelőnek tűnik és még kapható is...
holnap beszerzem és próba.. köszi a segítséget...
Köszönöm,legalább nem kell tovább keresnem.
Hel l ó :
Segítséget szeretnék kérni. Van egy kis tv -m melyben van egy 3 lábú alkatrész a neten sehol nem találok hozzá leírást MXD 362 ha tudtok valamit róla, vagy adatlapot kérlek szegítsetek válaszokat előre is köszönöm:
Szia!
Mi az a tévé típusa és az alkatrész pozíciószáma? Rajz alapján könnyebb lenne az azonosítás
Szia.
Dimarson típus, ilyet a te..oba lehetett venni, kapcs.rajzot nem találtam. Pozíciószám nincs
Dimarson micsoda? Valami szám nincs rajta? A pozíciószám az, ami az alkatrész mellé van nyomtatva a nyáklapon.
Az alkatrészen csak az van MXD 362 pozíciószám nincs
De a Dimarsonnak a típusa? Betű, szám. És hol foglal helyet ez az alkatrész? Merre felé a nyákon?
MD-505 a típusszám, és a nagyfesztrafó mellet van a nyák szélén . találtam közbe pozíciószámot csak az az alkatrész alatt volt, ki kellett forrasztani q602
Közben keresgettem és megtaláltam
horizontal deflection output NPN silicon transistor ..ha minden igaz 150V 5A
Sajnos nem találtam semmi értékelhetőt a témában.
Az atyai kincsesládában találtam v.mi brutállllt.
Tudtok róla adatokat ?
Mi van a kék, feltehetően tirisztorra írva? A dohányzás káros az egészségre!
A cigit csak a méretazonosítás miatt tettem oda!
T955-150-12
sajnos nem működik megfelelően. de talán most sikerül rendelnem...egy-két hét és már itt is van.
azért köszi. üdv.
sziasztok.
megint segítséget kérek, van itt kettő alkatrész a fotón amit nem tudok beazonosítani. esetleg tudna valaki segíteni??? az egyiken ez a felirat látható: 6B1 a másikon: 5Bp 2d mik lehetnek ezek? vagy milyen típusok, mert így nem lehet rákeresni sem. köszi.
hű ez nagy segítség és főleg gyors volt. rohanok beszerzem és próba.
jelzem ha jó lett... köszönöm. szia...
Sziasztok!
Igazából tudom hogy ezek micsodák, csak az értékük meghatározására lennék kíváncsi. A kvarcokon/rezonátorokon ugyan van szám-betűjelzés, de a miniatűr tekercseken csak színkódolás van. (sajnos csak multiméterem van, azon nincs induktivitás mérés). Köszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |