Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy nem tudom mi annak a neve ami egy kis LCD kábel ugyan, de mégis gumiból van? Amúgy például számológépbe, hőmérőbe és 2 db bicikli kmórába ilyen van. Erre lenne szükségem picit nagyobbat szeretnék venni valahol, csak nem tudom, egyáltalán hogy keressek rá? Válaszokat köszi.
Szia!
Átvezető gumi, vagy gumifésű néven lehet fellelni. Mobiltelefon kiegészítők közt fellelhető.
Itt a kép. Még nem találkoztam ilyennel.
HELLO!
*** Ez valami mini SMD-s cucc lehet talán ellenálás vagy kondi ..
Üdv!
Nemrég hozzám került egy kupac alkatrész és a kupacban ezeket találtam.(elnézést a rossz minőségért) Nem tudom mik ezek és mire jók?
Sziasztok!
Van egy hibás elektronika, amiben nem tudom mi lehet az alábbi azonosítóval ellátott SMD alkatrész: 631 434 ( ez látható rajta 2 sorban ) 8 lábú és valami driver -optocsatoló, vagy hasonló lehet... A segítséget előre is köszi! Steve
Szia!
Szerintem valamilyen tengelyre jeladó, pl. HALL érzékelő részére.
Szia!
Ilyen hatszámjegyű azonosítóval általában felprogramozott mikrokontrollereket jelölnek.
Nem örülnék neki,de akár az is lehet....
Mindenesetre mivel úgy emlékszem ( most egyelőre összeraktam ) 6 db volta panelen--> én a tervező helyett akkor egy kontrollert használnék, de lehet előnye az önálló kontrollereknek is! Várom a "jobb" megoldást ! Köszi! Steve
Nem kizárt Esetleg egyéb ötlet? Nem lehet valami rádióalkatrész vagy akármi más?
Hali elszált az alaplapon ez az alkatrész P07003L VG 8 lábu smd. mivel helyettesithetném , választ elöre is köszönöm
sziasztok
egy kérdésem volna: egy kapcsolási rajzban találtam egy alkatrészt (NEC2051) és a schematikus ábrán IC-nek tűnik. ...igenám, de sehol nem találtam ilyen nevű alkatrészt. A gugli nem dobott ötletet. TME-nél nincs, (illetve van egy ami egy kicsit hasonlít, de nem vagyok benne biztos) a farnell oldala sem ismeri. Mellékelek egy képet, jól jönne valami ötlet! Köszi ha foglalkozol vele
ha jól megnézed, akkor ez egy kettős optocsatoló. Ha nincs még kész nyákod, akkor helyettesítheted két sima optocsatolóval is, esetleg majd ehhez csinálod a nyákot.
Az biztos, hogy kondi. De milyen értékű?
Találtam ilyen alkatrészeket:fekete tégla 8x7x2, 3láb, 223felirat (kondi?22n?). IC-k: ORION 8827LA013, alsó sor: DEC 1007 515 (30lábú);. felső: NEC JAPAN, középső:uPD6251C(u=mű),alsó sor:8822CX (16lábú). Gugli nagyon nem volt a barátom!
Hali
szerintetek ettől függetlenül használható az alaplap mert nem akarom betenni a gépbe addig amíg nem tudom hogy jó-e
Hali.tudnátok segíteni abban h ez milyen transzformátor lehet.ilyet még nem láttam,és az interneten sem találtam semmit.ez van ráírva: 230V,50/60Hz,Pab=32,6W, 0,47A, Tu 40C <-- ez egy kemigrafált táblára van írva,maga a trafóra meg 220-->27 100VA.ha kell tudok jobb minőségű képet is csinálni csak ma nem volt lehetőségem rá.
Szia!
27 volt szekunder feszültségű, 100VA-es teljesítményű.
Hali!
Ha jól látom (egy kicsit homályos a kép) az északi hidad elszállt (kipukkadt, elfüstölt, az örök elektronmezőkre távozott...), szóval szerintem esélytelen, hogy ez az alaplap esetlegesen egy-két csipogásnál bonyolultabb működést mutasson. De ha ráteszel egy tápegységet, azonnal kiderül hogy mi a szitu (nem kell bele semmi, se ram, se VGA, egy P3-mas procit meg csak találsz bele, mert P3-mas, nem?)
heló mindenki
Tudna nekem valaki segíteni hogy mi a különbség a lineáris és az analóg hall között? A lineáris az azt jelentené hogy analóg és lineáris a működése?És ami analógnak van írva az sima analóg és nem lineáris? jól gondolom? ss49 és az ss495a ra gondoltam (Elektromos gázkarhoz kéne...)
Szia!
Az analóg annyit jelent, hogy a pl. a kimenete nem csak két értéket vehet fel, hanem a két végérték közt folyamatosan változik a feszültsége. A lineáris pedig a változás karakterisztikáját jelenti. Ha csak annyi van ráírva, hogy analóg, az lehet lineáris, vagy pl. logaritmikus stb. karakterisztikájú. Szerk.: A katalógusokból kiderül, hogy mindkettő lineáris.
Szevasztok!
Kéne egy kis segítség az azonosításhoz a következő alkatrészekhez: Diódák; C24 06 10, T B 8F,G8FD05,UA87, 06D10(ez kis üveg testű). Tranyók?: u(mű)574(alatta 814L) NEC; I251 7M. IR3T20 JAPAN SHARP 8823 B (8láb egy sorban); A473 (5lábú hosszúkás /8lábú is van/; fekete 8mm-es lencse Y7331U (2lábú);ezek mik? És még két kondi: zöld (24x19x10 gömbölyített) 105J DH (1u) 200 SA+~; (zö 24x17x7 gö) 474M(470n) DHP (S) omega jel. mekkora a fesz. tűrésük? Az előző hsz.-emet is nézzétek meg, és mondjatok valamit(ha lehet tudni). Köszönettel: Kálmán
Köszi a segítséget
" , az lehet lineáris, vagy pl. logaritmikus stb. karakterisztikájú. Szerk.: A katalógusokból kiderül, hogy mindkettő lineáris." Ez kellett nekem (: Csak megtévesztett hogy a lineárisnál miért nem írták oda hogy analóg... Mármint egyértelmű hogy a lineáris analóg, csak azt hittem hogy valami különbség furfang lesz
Sziasztok
Segítséget kérnék van egy csatolt képen látható alkatrészem, elvileg feszszabályzó ICnek nézem és két ugyan olyan (akkupakba) két külön jelölésö ic-t találtam, hogy tudom kisilavizálni az értékét? az egyik : 730 B 835LG a másik pedig: 002 B 320 ezek a jelzések vannak rajta. előre is köszönöm.
jó kösz majd megpróbálom de még egy kérdés hogy a p3-mas proci milyen ?
Röviden? Régi...
Kicsit bővebben: frekvenciájuk 450~1400MHz között volt, kódnevük Katmai (1999), Coppermine (1999), Coppermine-T (2001), és Tualatin (2001). Ha össze is raksz egy P3.mas gépet (és még működik is), akkor is elég lassúnak fog számítani XPvel, illetve valószínűleg még a youtube-os videókat sem tudja majd akadásmentesen lejátszani. Arról nem is beszélve, hogy memóriát találni bele, maga a megvilágosodás, az SD vagy a DDR1-es ram (nem tudom az alaplapod tipusát, így nem tudom melyik való bele) ára a csillagos éget veri
köszi majd meglátom hogy mi lesz még vele ,de szerinted menyiért tudnám leadni az elemet belőle ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |