Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Sziasztok!
dmb f7 tranzisztort mivel lehetne helyettesíteni ? SOT 23 tokozású. Én sajna semmit nem találtam róla.
Biztosan tranzisztor? Dual diódát találtam ezzel a jelöléssel BAV99RW
Persze nem mindegy, hogy a felirat egy sor, vagy így néz ki !?:
Az F7 csupán a gyártási év kódja lehetne... Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2022
Ez egy MOSFET. Adatlap csatolva.
Szuper, köszönöm!
Esetleg ennek egy könnyen beszerezhető helyettesítője lenne ?
Igen, például ez. Adatlap csatolva.
Sziasztok! Az alábbi tranzisztor szeretném helyettesíteni. Si2306. Sajnos nekem a hasonló értékekkel találtakkal nem tudtam pontosan egyeztetni. Smd tokozás helyett bármi más szóba jöhet. Köszönöm szépen.
Szia! Köszönöm. Milyen értékeket vettél figyelmembe? Drain áram és feszültség?
Én úgy értelmeztem, hogy más is jó helyette. Az igaz, hogy úgy az "is" hiányzik a kérésből.
Igaz hogy nem tőlem kérdezted..
Megnéztem az eredeti Si adatlapján a Drain feszültséget. Drain áramot, Gate küszöbfeszültséget és a Gate feszültséghez tartozó RDSon ellenállást. Ez szerint választottam a HE kínálatából.
Sziasztok!
2SC870 és 2SC871 helyett milyen típusú tranzisztort ajánlotok, sajnos ezeket a típusúakat nem lehet már be szerezni.
Egy orsós magnóban (SONY TC366) szeretné ki cserélni a haverom ezeket a tranzisztorokat.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy Fm2819 IC mivel helyettesíthető? Köszi!
Mi a sz.. van? Már ez az oldal sem nézhető sütik, "adatvédelem", egyéb szemét nélkül?
Dehogynem : Bővebben: Link
Köszönöm, de ez a telepítsen ezt meg azt, nekem magas. Ez egy ocsmány erőszak, ha akarok valamit, megkeresem, nekem ne tolja a hülye kukijait, reklámjait. Ami ilyen, azokat azonnal zárom és nem érdekel tovább. Annyira semmi nem fontos, hogy ezt eltűrjem.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2022
Valahol jogos a felháborodásod, de a mai világban sincs sajnos ingyen ebéd. Azok az oldalak, ahonnan valóban hasznos dolgot tudnánk letölteni, szeretnének kérni valamit cserébe. Ha csak sütiznek, az nem vészes, azokat lehet töröltetni a böngésző bezárásával. Minden más, aminek a letöltését esetleg kérik, azokat valóban érdemes ignorálni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |