Fórum témák
» Több friss téma |
LCD kijelzővel szerelt keypad modult keresek. Legalább 50 karakter, talán 3-4 sor, és minimum a szabványos 16 gomb kellene rá. Legyen bedobozolva felszerelhetőséghez, nem "csupasz" panel kell. Bármilyen "buta" eszköz jó, periféria elektronika lenne. Tud valaki ilyesmit?
(magyar termékek előnyben)
Sziasztok.nem tudjátok hol kapok olyan csavarhúzót ami azokba az "y" alakú csavarhoz kell...remélem érthető voltam.
Ez engem is érdekelne! És ami még érdekelne, az olyna csavarhúzó mint a torx, csak nem belül van a csillag (vagy minek nevezzem) hanem a csavar külsejébe van belemarva. Ha nem érthető teszek föl képet a csavarról.
E-Torx a neve (exit torx=külső torx)
Somogyi készletében van három szárnyú, három méretben is. (csak ne bánts kérlek!)
![]() Bitek.
köszönöm de valami izmosabbra gondoltam a neve is jó lenne hogy hogy keressem.
Meg olyan sima csavarhúzó aminek a közepébe vágás van.mert minidrillel csináltam ![]()
Tri-Wing, vagyis amint írtam három szárnyú csavarhúzó (Tri-wing screwdriver)
Úgy hívják, hogy TriWing. Szerszámboltban sanszos a beszerzése.
![]()
Hello mindenkinek van ez a kapcs rajz és van benne 2 IC SN7490 & SN 7447 ilyen Ic hol tudok venni a Hestore-nél már néztem ott nincs! :no:Bővebben: Link
Ilyen nokia töltő csatlakozót hol lehet kapni? Ez a vékonyabb fajta. Bővebben: Link Kotha-ban nincs.
Hát nekem van valahol egy adapterem normálról ilyen 2milisre, ha kell Neked, megkeresem.
![]()
Szia!
Náluk a netes lista alapján van Bővebben: Link . Itt csak LS Bővebben: Link Itt mind a kettö van és elég olcsónak írja Bővebben: Link
Oké köszi! HA kapcsoló hellyet Ne555 oldom meg akkor léptetni fogja ugye!
![]()
Sziasztok!
Segítenétek, hogy itthon hol lehet kapni kis beágyazott kameramodulokat? Ilyesmikre gondolok: Bővebben: Link Bővebben: Link Végig néztem már az összes általam ismert shopot, de nem találtam. Ami lényeges, hogy mikrovezérlő számára közvetlenül emészthető interfésze legyen (UART,SPI,I2C) és ha lehet JPEG formátumban adja a képet.
Üdv!
Conrad-nál nézz körül multkor nálunk(Conrados bolt) árultak így kinéző elektronikát ha jól emlékszem 5-600 ft között volt az ára.
Köszönöm, igen webshopban néztem és találtam is, de sajnos annak a kimenete videó jel. Vagy előfordulhat, hogy boltban van nekik, a webshopban pedig nincs mint lomexéknél?
Vagy három éve vettem az enyémet.
Itt: Link Már nincsen. ![]() Ha mégis felfedezed valahol, dobj egy mailt nekem is....
Helló mindenkinek. Valaki nem tudja hol lehet Fehérváron csináltatni matricákat? Erősítőre szeretnék csináltatni feliratokat, csak nem tudom hogy merre van olyan nyomda ahol csinálnak ilyesmiket. Előre is köszönöm!
Erő legyen mindenkivel! Szeretnék vásárolni egy NightPic V6,2 magyar nyelvű fordítószoftvert. Hol lehet?
A Rádióvilág forgalmazta.
Akkor egyéb féllegális utakat próbálj meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |