Fórum témák
» Több friss téma |
Nezzted mar az Aprohirdetesek kozott?
Most megnéztem őket de elég reménytelen.. ez azthiszem a lángokat mozgatja vagy mi. Ha tudok rakok fel képet.
Elektromos kályhában mozgó lángok? Ez nekem új.
Szerintem inkább a befúvómotorra gondolsz, ami keringeti a meleg levegőt. A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2013
Lehet, hogy arra a kandalló imitátorra gondol, ami próbál úgy csinálni, mintha a tűz égne benne.
Sziasztok!
Raspberry Pi-hez keresek tápegységet: - jó minőségűt - lehetőleg nem elszállt áron - ha lehet, Budapesten kapható legyen (szállítási költség megspórolása) Mit tudtok javasolni? Köszönöm!
jelenleg egy kenwood házimozi erősítőbe építek bele egy asztali gépet. szeretnék beletenni egy kijelzőt a gyári kenwood kijelző helyére.Ezen kijelző egy egyszerű szöveget szeretnék megjeleníteni pl: PC ON vagy valami hasonlót, ehhez egy programozható kijelző kellene ami mikor feszkót kap azaz a gépet elindítom akkor a fenti szöveget írja ki.
Tudtok esetleg tippet adni, hogy hol keressek vagy hol kaphatok ilyet? A válaszokat előre is köszönöm.
Az erősítőnek eredetileg nem volt valami kijelzője? Azt érdemes lenne megmenteni, mert általában elég szép, esztétikus kijelzők szoktak ezekben a cuccokban lenni.
Amúgy pedig az LCD kijelzők között érdemes nézelődni.
Veszel 2db 14 szegmenses két digites led kijelzőt és egy pár előtét ellenállással fixen bekötöd
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2013
Úgy döntöttem, hogy nem lihegem túl, és kipróbálom az első utamba kerülő USB tápot
az a gond hogy ehhez teljes hülye vagyok.elektronika stb nem az én asztalom,ezért kéne nekem készen.
Tessék: Bővebben: Link Bővebben: Link
de persze az megvan, csak a gyári lcd kijelzőt úgy programozni ahogyan én szeretném részemről sajnos kilőve mert nem értek hozzá.Ha valaki megtudná csinálni még kezet is csókolnék érte. A pc-t könnyebben teszem át az erősítőbe megfelelő bekötésekkel és elhelyezéssel.
nem lenne rossz de közel 10.000.-ft ért igen csak húzos ha azt nézem, hogy az erősítőt ami az alany volt 4500.-ft (kedvező vétellel)
Üdv, u1 és u2es rack dobozok hol kaphatóak?
Sziasztok
Nem tudjátok, hogy hol kaphatnék fekete hangszóróvezetéket? 2x0.5mm2 vagy 2x0.35mm2-es kellene. Piros-feketében és fehérben találtam már, de feketében nem. Előre is köszönöm
Üdvözlet mindenkinek!
Egy Sennheiser HD 435-ös nyitott fejhallgatóm van. A fülemre, 2 db., 8 cm átmérőjű, kerek szivacs lappal támaszkodik, melyek (3-4 mm vastagság) elkoptak. Ez a szivacs keményebb mint az átlagos, pl. ágybetét minőség. Kérdés, hogy hol lehet ilyet beszerezni? Természetesen a Sen szervizen kívül. Előre is köszönet a válaszokért.
Üdv mindenki! Nem tudja valaki, hol lehetne elérni az ilyen tpusú doboz gyártóját: Bővebben: Link
Esetleg olyan helyet ahol csak előlapot lehet venni hozzá?
Köszi! Egyszer láttam, de most mikor kell, elsiklottam felette. Még egyszer köszönöm!
Mielőtt vita lenne és a rövidebbet húznád, olvasd el: Bővebben: Link
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy mi a pontos neve/hol lehet olyan kapcsolót kapni, amely infravörös fénnyel működik? Működésileg ilyesmi. Minap beszereltek a társasház ajtajába egy ilyen kapcsolót, viszont az tud olyat, hogy érzékelés esetén zölden világít egy koncentrikus gyűrű, egyébként piros. Sima IR kapcsolót építek én is, de nekem ilyesmi kellene, és nem nagyon találtam az áruházakban. Ledekkel nehéz teljesen szórt fényt előállítani. Nem biztonságtechnikai cégtől akarom megvenni 10x-es áron. Ötletek, tanácsok?
Sziasztok!
A képeken látható csatlakozót keresem. Valaki nem tudja a nevét ill. hol kapható? Köszönom!
Sziasztok!
Esetleg valaki belebotlott már itthon ilyen csatlakozóba? Ebay-en találtam, de csak komplett szettet kábellel együtt, de a postával együtt kb annyi lenne, hogy egy komplett új házimozit lehetne venni belőle
Én tuti kidobnám az aljzatot is, és a helyére valami szabványosat fabrikálnék. Ilyen csatlakozót nem hinném, hogy kis hazánkban fogsz találni.
Én is úgy futottam neki, de mikor szétszedtem leesett a hajam, olyan hülyén van összerakva, hogy az egészet darabokra kell bontani, hogy hozzá lehessen férni a nyákhoz Arra gondoltam, forrasztok a panel aljára vezetéket, azt felviszem és kap csíptetős csatit, de lusta voltam szétszedni, ha itt se tud senki segíteni, akkor muszáj lesz szétbontani Az apróban már próbálkoztam, de nem jött össze... még egy-két napot várok.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Sziasztok,
december 7.-én rendeltem a tme.eu-ról 18db FISCHER ELEKTRONIK SK58550AL hűtőbordát (Ø:20mm; H:50mm). Viszont még a mai napig nem küldték el. Azon gondolkodom hogy visszamondom az egészet, de sehol máshol nem találom ezt a típust. Tudnátok ajánlani valami más üzletet vagy hasonló árban lévő ilyesmi hűtőbordát? Köszönöm Edit: Ehhez a Power LED-hez kéne. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Szerintem meg nézd meg (vagy kérdezz rá), hogy mikorra érkezik meg. Mivel amúgy elég jó a rendszerük, én is látom, hogy január végére kéne megérkeznie a 18 db-odnak, nyilván akkor fogják majd feladni (tapasztalataim szerint feladás után 2 munkanap alatt megérkezik a csomagjuk).
A led linkjén kapható " hűtő csillag" nem alkalmas?
http://www.soselectronic.hu/?str=371&artnum=103179&name=bergquist-803128 |
Bejelentkezés
Hirdetés |