Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani egy internetes webáruházat, ahol közel minden egy helyen beszerezhető? Gondolok itt, diódák, ellenállások, mérőműszerek, stb. Nézegettem több webáruházat, de igazán jót nem találtam. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2015
Van pár elérhető, a készlet mindenhol változó.Bővebben: Link
Üdv!
Loudness funkció kapcsolásához keresek az ISOSTAT-hoz hasonló funkciójú kapcsolót. Tud valaki valami hasonlót?
Sziasztok!
Van egy Sharp ZQ-5450m calculátorom, és a kérdésem hogy a computer link csatlakozójához honnét tudok kábelt szerezni?
Szia! Talán a Sharp múzeumban. A programja meg egy 286-os pc-n fut MS-DOS 3.0 alatt...
Sziasztok, ez egy kicsit off, de fontos kérdés volna.Tehát van egy laptopom aminek nagyon csillog a képernyóje, mikor vásároltam csak arra figyeltem hogy sokat tudjon az árhoz képest. Az volna a kérdésem, hogy hol lehet kapni ilyen fóliát? Bővebben: Link
Kollegák!
EM 80 csövet keresek megvételre, ha esetleg valaki tudna segíteni.
Gyere szombaton a börzére, szokott lenni.
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2015
Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy ez magyarországon beszerezhető e? Vagy mivel tudnám helyettesíteni? Köszönöm!
Épp csak a szállítási költség a termék árához viszonyítva igen magas.
Egy közönséges négylábú optocsatoló jó lesz helyette.
Hűtőborda ragasztó matricát hol kaphatok (BME-Harminckettesek tere-Keleti útvonal közelében)? 6 db DIP-8 tokra kellene.
A kösz a múltkori segítséget, az Elimexnél megkaptam az XLR/TRS kombi aljzatot.
Srácok! Tud valaki jó minőségű krhákágyíl csipesz beszerző helyet? Értelmes, nem Fluke árban.
Budapesten hol kapok értelmes áron Yaxley tárcsát, hozzávaló forgatógombbal?
Ez így elég tág, de ha ilyen jó, akkor itt:
Bővebben: Link
Köszi!
Sziasztok!
Nem szorosan ide tartozik, de ha valaki tudna segíteni azt köszönöm. Ismertek-e olyan helyet, ahol 0,3 (0,5)mm vastag egyoldalas nyákot lehet kapni? Régebben itt a HEStore-ban és a HQ-ban is sikerült vennem, de most sehol sem találok 0,8mm-nél vékonyabbat. Az pedig már vastag!
Szia Sóskajóska
Ilyen vékony nyákot - ha elég egy kisebb darab is- vehetsz az Urbán elektronikánál a Jobbágy utcában .
Üdv.
Remélem, nem írok rossz helyre; tud-e valaki Esztergom környékén elektrotechnikai boltot? (csak nemrég költöztem ide) Köszi
Köszönöm, de most nagyobb kellene (210x300)
Köszönöm, de a google-t én is ismerem
Sajnos - ha esetleg ránézel a találatokra - ezek egyike sem üzlet, ill. nem tranzisztor, ic stb árukkal foglalkoznak; hanem gyártók, többek közt 3 cégnél már a nejem is dolgozott... De amúgy köszi. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2015
Az elmebajon is elég ratyik vannak, csakúgy mint a hazai kereskedelemben. Végül találtam kicsit jobb minőséget, csak ezek banánra, ill merőcsúcsra valók, nem forrasztásos huzalkötésre. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |