Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Villanypásztor kitet szeretnék venni valahonnan. (kis méretű kutyáknak)
Veszel egy régi nagy CRT színes TV-t, a képcső hátuljáról kivezeted a 25kV-ot: az bárkit és bármit leterít és naponta összeszeded a hullákat..
![]()
Ilyen nyomogombot keresek, de hosszu (7-8 mm ) gombbal.
Minden ötletet elöre is köszönök.
Csak egy ötlet: nemrég kaptam pár ilyesmit, ajándékba, igaz 5mm gombbal.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2018
Kösz, de az 5 mm kevés mert ez éppen hogy szintbe kerülne a panellel, egy kicsit ki kell állnia.
Néhány éve én is vettem hosszu gombosat (100 darabot), de már fogyoban van, és ott sincs ahonnan akkor vettem. Sajnos más kivitel nem illeszkedik a NYAK-ba. ![]()
TACT 6x 6 2P SPST 5 FSM8JRT (TYC) 50mA 12VDC H=9.5mm 160g 2-PIN! BROWN H. 147694-1 [ 45-05-52 ] Bővebben: Link
Hali!
Itt próbálkoztál? Igaz, egy kicsit hosszadalmas.
Pár éve a Lomex-ben a turkálóban volt kilószám. Most nem tudom mi a helyzet, de ha csak rövidebb gombosat kapsz ragasztani kell a tetejére egy kis műanyag rudat.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2018
Ez az opcio ismert, a baj hogy egy egy berendezésbe 20-26 gomb kell és nehéz szépen és egyformára ragasztani.... a Lomex jonak látszik lehet hogy eladnak kevesebbet is mint ezer darabot. Holnap majd érdeklödöm.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2018
1db-90Ft 10db nál 44.45Ft/db 100db 35.84Ft/db.
De ez csak minimum 2.000,-os WEBSHOP-os megrendelésnél működik. A boltban lehet, hogy 100,- is elkérnek érte!
![]()
Sziasztok! Tudna-e segíteni valaki abban, hol tudnék 12 inch-es led kijelzőt vásárolni? Az sem lenne baj, ha esetleg be van építve az óraformátum egy vízmentes dobozba. Kínában csak olyat találtam, ami már nekem nem lényeges áramköröket tartalmaz. Illetve hol lehet belföldön ilyen órát vásárolni?
Köszönöm! ![]()
Sziasztok!
Keresek 6.3-as stereo Jack aljzatot amiben 2 db kapcsoló kontaktus van nem pedig csak 1 A fotón látható amit eddig találtam, de nekem kellene a "RING" pólusra is kellene kapcsoló hogy be tudjam kötni a másik kiskép szerint.
Na ennek már elég sok kivezetése van bár a leírásban nincs részletezve, de biztos van minden érintkezőnél leválasztó.
Köszi szépen!
A Lomexben többféle kapható, "TACT" néven keress rá, de HEStore-nál is kapható, szerintem.
Üdv!
Sziasztok!
Hol tudok venni tda7294 bridge modult itthon amit csak be kellene kötnöm. Kiteket azt leltem de az nekem nem kell.
Ha minden igaz, a HAM bazárban van 2 db.
Lásd milyen rendes gyerek vagyok: XIII., Dagály u. 11. GPS: É 47,53742° K 19,06492° Telefon: (36 1) 239-4932, (36 1) 239-4933
Hello! Ez "bridge" lenne? Én kételkedem...
Igen, ez valóban nem az, figyelmetlen voltam. Bocsi!
Aki rendelt már külföldről gyártatott nyákot, az honnan rendelte? Lehetőleg olyan hely érdekelne, ahol nem arany áron csinálják meg, ill a posta költség se 3x annyi mint a nyákok ára. Egy helyet találtam, ott 2 dolcsi a gyártás, de 22 a posta :/
Sokat rendeltem a pcbway-tol, addig maximálisan elégedett vagyok.
A srác free shippinget írt: 5,5 dodóért 10 db 100x100 mm-es. Bővebben: Link
De a pcbway-t is sokan dícsérik.
Köszi a válaszokat, mind kettőtöknek.
Pcbway-t megnéztem, és a szállítás korrekt. A másik is egész elfogadható áron van, de a pcbway, kicsit olcsóbb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |