Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Áj dedurva.
Kívácsi lenék, valaki levezette-e már valahogy mondjuk rajzzal amit ír, mert a végére bele lehet zavarodni, a nagybáty, nagyapa, nagyanya, saját öregapja, sógora, és egyéb tekervényekbe. Ha ez igaz, gratulálok, hogy le tudta írni, és nem zavarodott bele (belezavarodott?), ha pedig nem igaz, akkor azértgratulálok neki hogy nem zavarodott bele.
Szamóca, ha nem bántalak meg, Te vonzod a hülyeséget ?????
Egyébként hatalmas.
Én ilyen vicces "gyerek" vagyok, és szeretem ha az emberek nevetnek a környezetemben. Egy jó ideje pedig ez a "virtuális környezetem". :hehe:
Nállam a következő hiba lépett fel, a fájlmelléklet feldolgozásakor: bad checksum argument
Nahát Topi! Ez most telitalálat!!! Könnyesre nevettem magam...
A bicikli
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bike-ot születésnapjára. Az apa így szólt: - Petikém, most vettünk fel nyolc millió forint kölcsönt a házra, sajnos, nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig. Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett. - Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor... Két nappal később Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból. Az apja megkérdezi: - Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket? - Tegnap, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert mindjárt ő is elmegy. Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!!
Az agresszív kismalac utolsó mondata:
Te meg ki az ördög vagy, hogy bundában szeded itt a málnát? Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál: - Mi van, Malacka, beszorultál? -NEM VAZZE, HÍDAT SZÁLLÍTOK! Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz. - Hogyan nyírjam meg? - Szó nélkül! Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól: - Jaj de édes! Honnan van? - VETTEM!!! - ordítja az agresszív kismalac. Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz kismalac? - A falra festem az ördögöt. - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!! Az agresszív kismalac a játékboltban: - Kérek egy türelemjátékot. De durva gyorsan ám! Agresszív kismalac sétál az utcán. - Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek!... Bárcsak minden köddé válna!... Rohadt köd! Agresszív kismalac beül egy taxiba. - Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi. - Ó, dehogy - válaszolja a sofőr. - Hozzád meg ki szólt, vazze? Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika: - Khmm... elnézést kérek! - Kismalac: NEM TARTUNK! -- Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőttük. -- Jobb, ha az állapotom ideális, mint ha az ideálom állapotos. -- Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.
Mi lenne ha privatizálnák a tűzoltóságot, és profitorientálttá tennék
Nő: "Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé...Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal..."
Férfi: "Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"
Két ember megy a lovaskocsin egyszer elmegy mellettük egy fej nélküli motoros.
Két perc mulva megint egy fej nélküli motoros. Egy kis idő mulva jön az újabb. Ekkor megszólal az egyik: -Te szerinted nem kéne azt a kaszát beljebb húzni?
A matektanárom mondta vala:
Húzzatok egy egyenest! Mindegy hogy milyen hosszú,csak 2cm legyen.
Láttad Maya Gold legújabb videoját?
(nem 18+ os) [bár ezzel lelőttem a poént, csak nem akarok piros háromszöget]
Ez nagyon ottvan!
Értelmező szótár - hölgyeknek
,,Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak. ,,Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd. ,,Segíthetek vacsorát készíteni?" - Kettyintünk a konyhaasztalon? ,,Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek. ,,Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik. ,,Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól. ,,Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz? ,,Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfeletkeztem a születésnapodról. ,,Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak! ,,Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj. ,,Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani. ,,Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.
Áhh... nem gazdagok a gyerek szülei... A vicc, hogy ezen a fórumon, rengeteg ember, tized pénzből százszor jobb hangcuccot épít magának. Akkor ez a gyerek mit akar itt? Mondhatni sehol sincs
Ma bementem a boltba és kértem két darab 20 pf-es kondit... 10 forint... Semmi mást nem lehet venni ennyiért.
Zoli! Ha ennyire jóban vagy a Józsival, küldenék egy alkatrészlistát!
Ha egy darab ellenállást kérek 2 Ft-ért, azt ugye lefelé kell kerekíteni?
De ha 10 darab kell, és 10-szer bemész, nem kerekíteni fognak hanem kirúgni
Remélem itt mindenki ismeri az ADÓSSÁGRENDEZŐ HITEL nevű "hasznos" banki szolgáltatást.
Szerintem aki kitalálta ezt a banki hitelkonstrukciót, az a következő kis problémát is hasonló hatásfokkal oldotta volna meg: - Van egy talicska földem. Mit csináljak vele? - Nem tudom, szerintem áss neki egy gödröt!
Nekem is volt egy hasonló sztorim.
Néha vannak az elektronikai alkatrész üzletben ahova járok bontott dolgok. Volt egy trafó meg pár kondi egy fémlapon(jó nagy trafó most 3 csatornányi Quadot hajt nálam) mivel nagyon nem kellett senkinek és csak bukdácsoltak benne így nekem lett adva . |
Bejelentkezés
Hirdetés |