Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azok számára akik nincsenek tisztában a "hurok" fogalmával (looping)
egy számítógépes program esetében a következő magyarázatot mellékeljük. Egy igazgató így szól a titkárnőjéhez: - Egy hetes kongresszusra utazunk külföldre, és remélem jól fogjuk magunkat érezni együtt. Tedd meg a szükséges előkészületeket.. A titkárnő felhívja a férjét: - Egy hetes kongresszusra utazunk külföldre a főnökkel. Légyszíves vigyázz magadra míg távol leszek drágám! A férj felhívja szeretőjét: - A feleségem külföldre utazik egy hétre. Mi is bulizhatnánk együtt Hercegnőm. A szerető (iskolai tanítónő) a gyerekekhez: - Jővő héten elintézendő dolog miatt nem jövök, így nekem sem kell iskolába jönnötök. Egyik gyerek a nagyapjához siet a hírrel: - Nagyapa, jövőhéten nem kell iskolába mennünk és a múltkor azt ígérted elviszel kirándulni a hegyekbe, ha nem kell suliba mennem. A nagypapa ( a történetünkben eddig igazgatóként ismert) imádja az unokáját ezért felhívja titkárnőjét: - Az unokám megkért, hogy töltsem vele a következő hetet, így nem megyek a kongresszusra. Kérlek töröltesd a foglalásokat.... Titkárnő a férjhez: - Az igazgató lemondta az utat, így a következő héten együtt leszünk Drágám. Férj a szeretőhöz: - Sajnos nem lehetünk együtt Édesem, a feleségem mégsem utazik el. A szerető értesíti a gyerekeket az iskolában: - Az elintézendő dolog közben megoldódott, így a tanítás mégsem marad el. Gyerek szól a nagypapának: - Mégis lesz suli, nem tudunk most menni kirándulni. Igazgató a titkárnőnek: - Az unokám lemondta a kirándulást. Kérlek folytasd a megfelelő előkészületeket a kongresszussal kapcsolatban.. Remélem már mindenkinek világos mi is az a "hurok".
Kiváncsi lennék mit mondana erre Kirchhoff...
A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber.
Cseh turistának megmutatják a tradicionális angol sört, mire a cseh válasza: -Szerintem úgy ahogy van, az egészet öntsék vissza a lóba... Buli Éjjel 3-kor a rendőr beállít anyaszült meztelenül az örsre. Az ügyeletes tiszt csak nézi megrökönyödve, majd megkérdezi tőle: -Mi a francot keres maga itt ilyenkor és ráadásul meztelenül? -Jelentem, én egy buliról jövök! -Igeeen? -Egészen jó volt a hangulat, amikor valaki lekapcsolta a villanyt és egy női hang azt mondta: Vetkőzni! -És? -Levetkőztem. Erre a női hang: És most férfiak munkára! -És? -Hát itt vagyok! Egy kisfiú kérdezi az apját: - Mondd apám, hát mi az a demokrácia? - Hát a demokráciánk kisfiam az, amikor már feléltük pár nap után a segélyt és jogosan elvesszük a gádzsók pénzét. Kisfiú elgondolkodva kérdi: - És a gádzsók nem haragszanak ezért? - Dehogynem, de ezt nevezzük rasszizmusnak. Két tanár a tanáriban: - Te Gizi, szépen fejlődik az osztályod! Arra a kérdésre, hogy ki volt a legnagyobb királyunk, már csak 8-an írták, hogy Burger King! Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változásokat?
ez bitang jó! nem tudsz még ilyeneket?
Egyet tudok még, ami ezt is "ihette", egy Röyksopp videoklip. Mást sajna nem ismerek.
Távoli rokonságot mutat vele a Coldplay - Don't panic videója. Röyksopp és Kraftwerk is lesz Balatonsoundon, remélem sokan ott lesztek
Rendkívül szórakoztató kis filmecske volt.
Bővebben: Link
Emberek, aki röhögni akar nem kell messzire mennie
Bővebben: Link
Kár, hogy zárolva lett. Kíváncsi lettem volna még a fejleményekre
Tudtam hogy 2 percen belül megjelenik itt, hát én majdnem lefordultam a székről, nagyon komoly a figura, csak annyira butuska, az egyetlen követője is az a Bélaking kb 10 perce regisztrált. Ez nagyon komoly
Szerintem ilyen gyorsan fejlődő topic még nem volt, pillanatok alatt jöttek a hsz-ek, majd lezárás és kitiltás, közbe regisztráció, huh. Gyors menet volt . Hát nekem már hányingerem van a röhögéstől. Ez jól esett lefekvés előtt.
Ha ők nem lennének, akkor sokkal szegényebb lenne életünk
Idézet: „az egyetlen követője is az a Bélaking kb 10 perce regisztrált” Lehet, hogy nem véletlenül... lehet, hogy 2 beszívott haver játszotta meg ezt, vagy akár ugyanaz a személy bújik meg mindkettő "nick" alatt. Az IP-címeik gyanúsan közel vannak egymáshoz...
Amúgy ez nagyon komoly volt! Egész nap tanulok, ki sem látszok belőle... mondom feljövök HE-re kicsit pihenek már... Első topic, amit meglátok: Van kiút! (mondom magamba jó lenne, ez valami jel? ...)
Aztán megnéztem mi ez a téma... hááát (Félre téve ezt az egészet, persze nem lehetséges még (lehet soha nem is lesz az, most nem ez a lényeg) de tényleg... milyen nehéz egy teljesen új dolgot elfogadtatni az emberekkel... gondolok itt az áramra, amikor Edison kísérletezgetett... Vagy Tesla rengeteg találmánya... hogy nem beszélhettek róla, mert mindenki hülyeségnek tartotta, mert nem tudtak létezéséről. Ezt csak azért írtam, hogy jobban belegondolva nagyon nehéz volt ezeknek a nagy feltalálóknak... (pl Tesla)...
Hát Norberto, szerintem is ez több mint gyanús ez annyira gyermeteg ,hogy már aranyos, de komolyan, nekem annyira feldobta a napomat hogy az hihetetlen.
Szerintem a srác sokat szippantott az új világból, aztán amikor látta a sok hitetlent, kreállt gyorsan egy hívőt. Azért érdekelt volna engem is mi sül ki belőle, dehát a HE nem játszótér. Mindennek megvan a maga helye, lehet nem zárolni kellett volna, hanem áthelyezni ebbe a topicba
Ott a pont! jaaj istenem , nem bírom.
Jajj, de itt volt, de már elment egy másik féreglyukon, de mindegy is, mert nem vesztegeti az idejét... Ugye ha férelyukon mész át, akkor nincs idő, itt vagy, aztán ott
Szerk.: Tényleg át lehetne helyeztetni ide vagy az OFF topicba Nekem is feldobta a kedvem, egész nap csak érettségire tanultam és már eléggé kivagyok.
Mikor mész legközelebb? Nem hoznál egy kozmikólát és egy fluxMac-et? Majd fénypostán utánveszem
Emberek!
Új téma: "Mentsük meg az újvilágot!"
Az első témára csak azért nem ugrottam rá, mert nem bírtam gépelni a röhögéstől!
Nem az a felháborító ebben, hogy vannak emberek akik, hülyék, hanem az, hogy mást is annak néznek. Mindenesetre elég régen volt már hasonló topic, néha kell az ilyen is. Üdv.
Az a helyzet, hogy ezzel az új és szebb világ szöveggel sajnos elkésett, a választások már lezajlottak.
Irigylem a hasonló figurákat, tele vannak szabadidővel. Persze sajnálom is, mert haszontalansággal töltik el.
Még az 1. téma úgy elsőre vicces volt, de utána a következő kettő... tényleg mindenki rájött az összeesküvés elméletre és már nem volt poén.
(Több ilyen topicot nem kérünk ide, menj el más fórumokra és ott örvendeztesd a népet) - (újvilág, bélaking, beginER)
Pff ezért témát nyitni hogy LOL-ozzon
Csatolnék egy videót,ha nem baj Én szakadtam a röhögéstöl a szikés esetnél... Ez volna. Az eleje uncsi,de aztán beindulnak a dolgok,ezek valódi orvosi esetek
De most komolyan, abban az új világban javarészt férfiak lennének , az azért egy kicsit gáz nem. De tényleg ezeknek a témáknak mi köze az elektronikához?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |