Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ettől a táblától még nem lesz baleset, ha csak valaki nevető görcsöt nem kap.
Mivel Sanyi nem tett fel képet a tárcsás lecsóról én pótolom a hiányosságot.
Ejjha! Ez aztán a gyönyörű kép!
Köszönöm: Nem volt nehéz lefotózni, csak jókor kellett ott lenni.
Meg is van a heti háttérképem, fúú de gyönyörűen néz ki, megyek rottyantok is valami finomat, mert éhes lettem, kösz a képet.
Nemrég voltunk ott egy rendezvényen. De mivel megjött a vihar csak néhány órát voltunk ott és jöhettünk haza az ország másik végébe...
George Bush meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja.
- Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja Bush, így el is indulnak. Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Reagan fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül... - Á, nem - mondja Bush - ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap, mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és elégíti ki orálisan. Bush tágra nyílt szemmel bámulja őket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni. Rendben van - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica!
Feldobja a hangulatot, csak épp rongálás. Na meg veszélyes ha valaki komolyan veszi.
Ez nem egy szakadt szmájli! Ez nagyon tetszett így késő este!
Nédda, de hírös lett Spinótfalva. Hol találtad képeket? Az tudom hol készült
Ötlet a hazai labdarúgás színvonalának a megemelésére. Van ahol komolyan veszik a játélot.
:eek2:
egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
Ki az??
Deréktól lefelé amputált emberke iszogatja a bárpultnál a sörét?! (Törzs vendég )
Ajjajj, valami nem stimmel itt!
Úgy lenne helyes a mondat nyelvtanilag, ha kint lenne a tárgy ragja is: sörét >>> sörétet De így meg tartalmilag nem helyes, mert a sörétet nem isszák.
Akkor legyen "iszogatja a bárpultjánál a söröcskéjét"
Nekem az egyik kedvencem Budapesten van a Gyömrői úton a "Hangárnál":
Nyilik egy sáv jobbra, van egy "behajtani tilos, kivéve célforgalom" tábla kitéve ahol nyilik az új sáv. Utána pár méterrel eléri a bezárt gyárkaput (soha nem láttam még nyitva), ahol meg van ismételve a kapu előtt hogy "behajtani tilos, kivéve célforgalom". Most mégis, mire gondolhatott aki kitette ezt a két táblát?
Jean, mi ez a csörömpölés?
Befordult egy autó a sarkon, uram. És? Nem volt utca, uram.
Mi az?
Híd alatt csámcsogás. ??? Eszi a rozsda a vasat !
- Képzeld, tegnap 20 percig ültem egy villamosszékben.
- Huhh, és hogy maradtál életben? - Leszálltam a végállomáson.
Mi az??
"Hosszú, fekete és kigyózik? (gumislag! ) És mi az?? "husszú, fekete és sírva kigyózik? (gyászmenet!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |