Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Apám szokta mondani, hogy vannak olyan kérdések, amit jobb ha nem teszünk fel: Hartai Sarlag
Oké, meghallgattam, és nagyon hajaz
erre De ettől még nem tudtam meg, mit jelent az a mondad: Idézet: „Nem sarlagba vágtam” A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2022
Korábban beszélgettünk a tudásrol.
Most éppen Bécsben vagyok, és kapom a hirt, hogy a holnapi 3 orás koncert egy orával korábban kezdödik, mert az esti zárora előtt be kell fejezni. Hogy ezt miért nem tudták lassan egy éve, amikor meghirdették a koncertet, örök rejtély marad, lehet, hogy nem volt kéznél egy zsebszámologép, hogy kivonják a 9 orábol 3-t és hatra hirdessék meg a koncertet.
Ahonnan származom így hívják a méteres/3 méteres fakupacot, ami szépen be van rakva, köbözhető + beleállsz és vágod. No most itt nevezzük leöntött kupacnak inkább ami volt.... Így lerakni csak kcr el vagy kézzel lehet.
A segédem nevezzük Sanyinak mert Sanyi. Nos ő az elférjen elképzelést megvalósította. Vágom , vágom már vagy 3 orája. Hátramegyek erre egy álomszépen berakott kupac fogad. Majdnem remegett a lábam. - Mi a baj, nem jó? -Ez? Ez nagyon is jó. Szóval megtartjuk ... Csak ő jöhet és csak így. Nem kell 2-3 ember, elég a 2 Sanyi. Azt mondják Sanyiból 1 is sok. Nos itt az élő példa, néha kettő kell! 30 métert kell toologizálni, felénél bevallotta hát már 3gy kicsit fáj a lába. Mondom nem csoda. Aztán azt is hát mert sérült már egy ideje .... A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2022
bíztam is benne, hogy a sarangról van szó, csak általam ismeretlen tájnyelv szerint. De biztos nem voltam benne, ezért kérdeztem rá.
Isteniek a pipik benne. A legpipibb a legpipibb.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2022
Idézet: „zsebszámologép, hogy kivonják a 9 orábol 3-t” Ugyan, minek az a zsebszámológép? Tudom én, hány zsebem van!
Házszigetelés. Tető alatt ferdén kell vágni. A vágón szép gyári szögosztás. Mester mond két számot, ifjú, éppen érettségiző segédje ráméri a táblára, beállítja a drót alá és kész a ferde vágás.
Megjegyzem.: -Pár napja érettségiztél matekból. Főnök mondja a két számot, fejben négyjegyű cotangenst számolsz, kikeresed a szöget, aztán beállítod és levágod. Kissé pöszén néztek rám. Idézet: „Az érettségiig 27 jutottak el, azok között 4-en osztály ismételtek. 24-n mentek át a vizsgán.” 24 + 4 = 27 ? Persze, lehet, hogy egyikük átment a vizsgán, de azért a biztonság kedvéért osztályt is ismételt...
Legalább végre visszatértük a vicces történetekre
Idézet: Egyetemre készül, így jobban megtanulja. „de azért a biztonság kedvéért osztályt is ismételt...”
Volt háromszor bukott osztálytársam. Ő aztán nem akármelyik egyetemre készült.
Én már annak is örülnék ha a kerék defekt biztos lenne.
Fujjál bele levegö helyett PUR habot..
Így sem szólítottak még meg mint ma reggel:
Idézet: „Hi Guru,” New Taipei-ből ez remélem a tisztelet jele.
Minden kerék defektbiztos... biztos lesz vele defekted.
Nejemnek én is többször beígértem a tömörgumit a biciklijéhez, mer irtó útálok gumit szerelni-ragasztani.
Van hogy hetente ragasztom. Főleg ha kezdődik a fűtésidény. Akkor alacsonyan szállnak a szegek.
Sorstárs!
Követeljük ki a biciklisboltban a tömörgumit! Szabadság-egyenlőség-tömörgumi!
Volt egy idö, amikor lehetett kapni önjavulo belsöt, de valahogy eltünt ez a boltokbol. Vajon miért?
Tegyél be helyette kpe csövet . Aztán télen televerheted szögekkel hogy ne csússzon...
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2022
Önjavuló belsővel még nem futottam össze, de ahhoz hasonlóval, amit írtál (pur hab ) találkoztam. De nem használtam, csak megmutatták.
Turku, sétálok dolgozni reggel, fülig begombolt kabátban, mert olyan hideg van hogy kanyarban eltörik a macska.
Surrogó hang hátulról: Finn kolléga teker biciklivel (-20 fok, szöges gumi ) munkába. Mondjuk azon kifelé álltak a szögek. A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |