Fórum témák
» Több friss téma |
Vatera, TeszVesz stb.
Vagy ha van szervizes ismerősöd.
Sajnos én sem tudlak kecsegtetni semmivel... Lukinak igaza lesz.
Ekkora feszültségnél a TápIC biztosan tönkrement! Az akku is. Azért írja ki a kritikus hibát, meg hogy állítsd le a töltés, mert a középső lábán mér egy referenciaértéket. A veterán lőni egy panelt szerintem felesleges. Valaki kicseréli neked a töltésért felelős IC-t, azután a tápIC-t, és akkor sem 100% a gyógyulás, 10 rétegű panel, valami fólia biztos átégett. Ha most meg is javul. Rövidesen előjön más baja is. Sajnálom. Viszont én is azt mondom, alkatrésznek még jó. Akár vezérled a kijelző, akár eladod, mindenképp jobban jársz, minta veszel egy panelt. U.i: Valószínűleg az árverésen találhatóknak is valami apró hibája van.
hello,
probald meg hogy szet kapod a tellot, tehat haz nelkul kapcsold be, es ami melegszik, azt csereld le. legtobb esetben mukodik, barmilyen tellonal. de a legjobb ha elviszed servizbe, ugyan is a leg tobb alkatreszet ho legfuvoval lehet cserelni, pakaval konnyen el lehet kurni a lapot, es akkor lehet hogy nem lesz javithato. legjobb meg oldas serviz, max 2e ft bol kijosz, ha meg ok sem tudjak helyre hozni akkor kuka. lenyeges az is hogy sokat volte 12v on, vagy csak egy sokkot kapott. udv
Sziasztok!
Gondoltam idevaló kérdés. Az én W200i-m egyik pillanatról a másikra, egy billentyűzár beütése közben elsötétült. Vagyis elment a kép, csak háttérvilágítás van, de amúgy működik. Az ébresztőnél bekapcsol újra, ki is rajzolja a kis órát, de közben elmászik néha a kép, meg ha lekapcsolom az ébresztést, újra "megvakul". Kijelzőcsere kéne? |
Bejelentkezés
Hirdetés |