Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » waltham t-100 tuner

Témaindító: katonat, idő: Feb 27, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) katonat hozzászólása Feb 27, 2009 /

Helló
Van 1 a címben említett tunerem. A gugliban nem találtam kapcs rajzot, pedig jó volna. Ugyanis valaki belegányolt a lelki világába, és szeretném visszaállítani az eredeti állapotába.
Valamint az érzékenység és szelekció tuningolásában szeretnék segítséget kérni, mert egyszerre akár 3 adó is képes bejönni rajta (miskolc, belváros - de más rádió nem csinálja)

Mellesleg: http://www.vatera.hu/waltham_tuner_124938452.html

nem ez az, de ugyanilyen

ui.:Mivel nem találtam hasonló témát, ezért bátorkodtam újat nyitni. Amennyiben már van ilyen, elnézést kérek.
(#) katonat hozzászólása Feb 28, 2009 /

Senki?
Teszek föl képet, hátha az segít.
Szóval, a hangoló-kondi tetejéről fityegnek ezek a sárga ellenállások meg zöld - szerintem- kondik. Egyik felük test, másik pedig lóg a levegőbe. Látszik, hogy valaha oda voltak forrasztava a nagy kondi tetejére. Ha oda érintem, drasztikusan csökken a térerő minden adónál. Nem értem mire szolgálnak...
(#) tiggersoft válasza katonat hozzászólására (») Márc 1, 2009 / 4

Valószinüleg az a helyük! Vagy jó szelektivitás, vagy nagy érzékenység.Forraszd vissza öket és nézd meg akkor is 3 adó szól-e!
(#) katonat válasza tiggersoft hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Oké köszi, kipróbálom.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem