Az azsiacenter és a mikroelektronik egy kategóriának tűnik. Elég csak a "kapcsolat" oldalt megnézni.
Ugyan ez a cég üzemelteti az azsiacenter pont com oldalt is. Ugyan így néz ki a honlap. Ott sajnos buktam 900 Forintot. Tavaly rendeltem pár töltésvezérlőt, de azóta sem jött meg. E-mailben ígérgette, hogy újraküldi, de aztán semmi nem történt.
Sziasztok!
Találtam volna egy FG-100 DDS függvény generátort, ami a videók alapján használhatónak tűnik, és az ára is baráti.
Ismeritek az azsiacenter.com oldalt? Kínai motyók valami európai gyűjtőhelye lehet.
Elvileg megrendeltem ott, kitöltöttem minden adatot, banki átutalással lehetne fizetni, de semmi visszaigazolást átutaláshoz adatot nem küldtek.
A honlapon megadott telefonszámot ha hívom, az a válasz, hogy az adott telefonszám még nincs hozzárendelve előfizetőhöz.
Gyanús, hogy adathalász oldal, vagy átverős, nem tudom.
Sikerült már valakinek onnan rendelni bármit?
Vagy az említett FG.100 műszert már sikerült valahonnan beszerezni?
Az azsiacenter egy közvetítő, aki a Te címedre küldeti az AliExpressen megrendelt dolgokat. Annyit tesz a dologhoz, hogy magyarul rendelhetsz, nem angolul, vagy más nyelven. Lefordítja a termékleírásokat, kommunikál az eladóval, többet nem tud tenni.