Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   37 / 84
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Sokra, vagy sokkra?
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Hát... Ha egyszerre mindenki maxra tekeri a hangerő potit, az elég sokkoló lehet. Pláne ha mindenkinél más zene, vagy netán 1kHz@0dB szól.
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Hát ja én is egyke épitő vagyok , mindent egyesével épitgetek :hide: A mennyiség meg csak hátrány veletek szemben , lehet gondolkodni mit hová pakoljak ?
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Idézet:
„mit hová pakoljak ?”

Egy részét teheted a nappalinkba, mehet a hálószobánkba is, no meg a gyerekek is szeretnek zenét hallgatni, oda is mehet pár, a maradékot meg teheted a többi szobánkba, a teraszunkra is mehet a kertibulihoz...
(#) rockersrac válasza Action2K hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Én beférek még? :hide: nem kell túl nagy hely, mert csak egy kis ecl86SE-t viszek, meg két kis jvc hangsugárzót!
(#) hapro válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Tiéd a JVC gyár?
(#) rockersrac válasza hapro hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Hogyisne! Még csak az kéne!
(#) Action2K válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 15, 2010 /
 
Gyere nyugodtan, majd kinyitjuk a nagykaput is, azon talán beférsz.
(#) CIROKL hozzászólása Júl 16, 2010 /
 
24H
(#) Doncso hozzászólása Júl 16, 2010 /
 
Na, jól kitoltam magammal, az utolsó simításokat végeztem a PCL-en, lekentem szépen parkettalakkal az egészet, gyönyörű szép fényes felületet adott neki, óóó mondom, ez nagyon szép lesz, reggelre megszáradt, de teljesen buborékos lett szinte mindenhol, úgy néz ki mint valami okádék, teljesen elrontja az egész összehatást, na nem tudom mit csináljak vele, undorítóan néz ki.
(#) hapro válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Csiszolás, és híg lakkal lakkozás újra. Akár nitroval is lehet ha két komponensű parketta lakkot használtál. A probléma az volt, hogy túl sűrű volt, vagy túl gyorsan száradt, de inkább az előző, vagy romlott volt a lakk, vagy még sok minden lehetett...csiszold meg, éles papírral, és nosza egy nitrot rá, és semmi nem is fog látszódni.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Átcsiszolod ,és még egyszer lakkozod , Most gyorsan megszárad! csak ne tedd a napra inkább a pincébe vidd. Hát pedig holnap annak ott a helye Doncso húzzál bele .
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Áh, lehetetlen, egész nap a gyerekre vigyázok, szóval készüljetek fel egy okádékra, amibe rengeteg melóm van, jó is lett volna, de a végét elrontottam.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Nem tudom mekkora felület de egészen biztos gyerek felügyelet mellett is pillanatok alatt áthúzod csiszoló vászonnal , este meg átkened nitro lakkal az 5 perc alatt megszárad és reggel már jössz is vele a találkozóra!
(#) hapro válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
10 perc csiszolás-5 perc lakkozás, de ha fújod akkor csak 2 perc.
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Az lehet de akkor meg lelehet mosni és utána csiszolni majd ujra lakozni.
Ezért Doncsonak ma dolgozni kell hogy holnapra szép felületű fa legyen a PCL-es erősítőjén .
(#) hapro válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Nálam meg a Hiraga teteje ment gajjra...rárakott az asszony egy műbőr CD tokot, és beleragadt, aztán most egy érdes féltenyérnyi folt van a tetején, és lakkom meg nincs itthon, de majd megcsiszolom, és újra szép lesz...
(#) Doncso hozzászólása Júl 16, 2010 /
 
Hát, uraim jól látjátok, ez bezony két komponensű parkettalakk, de szerintem ez már így megy holnap, egyszerűen nincs rá időm, egyrészt a gyerekkel vagyok egész nap, másrészt, bár hapro kolléga jól mondja 5 perc csisz, 2 perc lakk, de az elhelyezés miatt szét kellene bontanom deszkáig az egészet, nem mellesleg, az EL84SE-be este még be kell faragjak egy hangszóró csatit is, de ezt holnap úgyis meglátjátok, nem a hagyományos dobozolással készült, ha így nekiállok csiszolni, akkor ott más dolgok is kapnak a csiszoló papírból, az meg végzetes lenne, de majd holnap meglátjátok miről is van szó. Nem baj, a tali után lesz időm remélhetőleg, szépen szétbontom és megcsinálom amit javasoltatok. Csak azért sajnálni fogom, hogy nem úgy viszem el, ahogy szerettem volna.

Hapro mester: Jól látod, vastagon kentem fel, szinte taknyoltam a lakkot, hígitás nélkül, dehát nem vagyok én festő, a fene gondolta volna, először nagyon szép volt, de másnapra júúj, azt a csalódást. Nade sebaj, azért összességében szerintem annyira nem csúnya, a hangja meg kárpótol.
Köszi mindenkinek.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Simpikém, tudtam, hogy rád számíthatok.
(#) Doncso hozzászólása Júl 16, 2010 /
 
Urak, holnap hoz valaki, valami minőségi hangfalat? Ha igen milyet, és lenne e rá mód, hogy meghallgathassam az erősítőmet rajta. Sajnos nekem nincsenek normális dobozaim.
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Akkor én is továbbkérdezném.

Lesz annyi hangdoboz pár egyáltalán, mint amennyi kiállító lesz, illetve minden teremhez jutóan?

EcoPityu, CIROKL, hapro gondolom visz 1-1 párat vagy akár többet is, de fogalmam sincs, lesz-e mindenkinek, aki szeretné...

Én a legeslegvégső esetben tudnék csak egyet felajánlani; Videoton pár, de marha nehéz, nagyon nagy, magasan van (szekrénytető), és még csak nem is minőségi.
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Köszi rendes vagy, akkor hozhatod. Csak vicceltem, azért azt nem várnám el. Meg ne érts félre, szeretem a vidiket, de valami komolyabb dobozzal meghallgatnám szívesen.
Én magam viszek ugyan két pár dobozt, de három erősítőt is. no meghát nem nagy szám dobozok, gyáriak ugyan, de még a múlt századból valóak.
(#) CIROKL válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Nekem sem nincs normális hangfalam ami szalonképes lenne , ezért egy nagyon kedves rendes fórumtárs /Moszkvai /aki hoz és azon tudunk demózni !
(#) CIROKL hozzászólása Júl 16, 2010 /
 
Aki teheti az hozzon már magával fényképező gépet ,
sok -sok feltöltött akkumulátorral . Aztán a sok képet meg nekem máris lehet küldeni az adatlapomon megadott mail címre ,amit én töltök fel a picasaweb albumomba !
A kiállitókat megkérném hogy hálózati elosztót hosszabbítót mindenki hozzon magával amire szüksége lehet .
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Nagyon kedves rendes Moszkvai hoz.......nagyon kedves rendes Doncso viszi.
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Gondolom egy dugó / kiállító fog rendelkezésre állni.
Apropó, egy pár kérdés még lenne, ott lesz e a KV-s öreg a folyosón, netán lesz e büfé. vagy ilyesmi, kajával, hogy készüljek? Mikor lesz a vakteszt? Gubán Gabinak lesz-e egy külön fázis?
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Gépet viszek.
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Én sajna géperejű járómű hiányában nem tudok vinni hangsugárzókat.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Milyen dugóra gondolsz ? egy termemben egy hálózati aljzat van ! Szóval ezt majd ott mindenki úgy ossza szét ahogyan akarja !
A másik dolog amit már írtam is lehetőleg a hallgatózást majd úgy kéne hogy csak pianóban nem 1000 Watt energiával ez a találkozó nem a hangnyomás verseny ezért nem a hangerő a fő produkció!
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /
 
Ezt mond majd GG-nek aki hozza a GU-81-et. Én biztos hallani akarom mit tud, szerintem más is. Lacikám, nyugi, tudom én mi a lényeg, gondolhatod, hogy én nem fogok egész nap ott állni a cuccom mellet és bömböltetni, azt itthon is lehet, inkább megyek hozzád, és addig foglak piszkálni, amig meg nem mutatod az összes erősítőd hangzását. A kérdésem második felére vonatkozólag van infó?
Következő: »»   37 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem