Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ha nem vennélek észre, szóljatok rám! Szombat délelőtt én is ott leszek.
Én is jövök. Lehet, hogy 7-8-ig én leszek az egyik kapus... Vagy jegyszedő. Vagy valami. utána meg "sima" résztvevő.
Idézet: „Vagy jegyszedő. Vagy valami. utána meg "sima" résztvevő.” Volt olyan, hogy mentem be, de nem vol hol fizetni. Probálkoztam egy csomót, aztán feladtam...
Üdv!
Mi megyünk, terveim szerint én is vennék egy 50+50µF-ost, meg a hozzávaló ellenállást (a Pi-szűrő tagban), mert zárlatos a Velence de Luxe-ban, és leégette az ellenállást.
Én mivel nincs egy kanyim se, így valószínűsíthetően kihagyom ezt most, aki megy annak jó szórakázást!
Ja, egy sima, egy fordított....
Azthiszem igen. Bár túl sok jegyet adtam el, hogy biztosan emlékezzek.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2013
Tényleg jó meleg volt; szerintem nem voltak annyian, mint tavaly. A tombolát nem adtuk le, nem is nyertünk semmit.
Igen jó meleg volt (kicsit talán fülledt meleg) 5-6 liter ásványvizet meg is ittam ma.
A tombolát én leadtam és két szappant nyertem.
Már csak100l langyos víz kell hozzá, ebben a melegben.
Idézet: „Bár túl sok jegyet adtam el, hogy biztosan emlékezzek.” Élég érdekesen néztél ki a fejedből, már befelé is. Kifelé meg aztán az a "Jónapot" De láttam hogy azzal a szöveggel, hogy "Hahó, én vagyok a Gafly" sokra nem megyek, úgyhogy meg sem próbáltam... A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2013
Bocs, de kicsit álmos voltam, a hajnali kelés nem az erősségem...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy Augusztusban mikor és hol lesz a legnagyobb adio, elektroncsöves börze?
Augusztus 24 Puskás börze?
Én is
Bélával beszéltél? Hogy megyünk? Sajnos tudod én le vagyok nullázva.
Burabu-ra csak rádióamatőrök léphetnek be vagy bárki bemehet?
Bárki bemehet.
Aki odamegy, a rendőrök azonnal lenyomozzák, és ha nem r.amatőr, kegyetlenül megverik!
Tudom, hivtalak akkor.
Béla menni akár, legalábbis én úgy tudom. Augusztus elején össze ülünk és megbeszéljük. Hogy vagy?
Üdv Mindenkinek!
HE találkozó előtt (délelőtt) ezévben is lessz börze a Puskásban? Üdv: Einstein A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2013
igen
|
Bejelentkezés
Hirdetés |