Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Köszönöm, a válaszokat, menni szeretnék a következő börzére...
![]()
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy valaki nem tudna -e segíteni nekem abban ,hogy Csongrád és Békés megyében mikor lesz legközelebb valahol börze? Gugliztam ,de csak a tavalyiakat találom ![]()
Jó estét.
Csorváson már volt ,de Csabán mostanában kellen lennie ha megtartják. Ha jól tudom Szolnokon negyedévente van.
Hello!
Ovatosan: 27-e nem vasàrnap! Felmerul a kérdés: 27-e, vagy Vasàrnap a borze ideje?
Jó kérdés, engem is érdekel, hogy mikor lesz. Szombaton vagy Vasárnap?
A Puskás honlapján megnéztem: ott 27. szombat van írva, tehát szombaton lesz.
Köszi
![]()
Ki tud valami híreket a börzéről (júl. 11.), vagy az iskoláról. Tegnap hívtam (szerdán ügyelet a honlapjuk szerint), de nem vette fel senki, csak csengett, csengett. Ma bejelentkezik a központ, de nincs ügyelet. Lesz, nem lesz?
![]()
Nyári szünet van. A HA5KHC lapján sincs semmi...
Merthogy a naptárban 'terv' felirattal szerepelnek időpontok. Mondjuk kilehetett volna írni, hogy: Nyári szünet.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2015
Köszönöm!
Ezt hol lelted? Szét kerestem magam, meg telefonálni is akartam (sikertelen). Akkor megyünk (remélem ezt mások is tudják, és sokan leszünk). Megnéztem a Puskás lapját ismét, még reggel nem így volt. A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2015
Én úgy tudom, egészen biztosan most lesz szombaton reggel. A következőről nem tudok sokat, de az már talán augusztus.
Remélem ~délig eltart.
![]()
Sziasztok!
Egy ki információt szeretnék kérni tőletek. szeretnék kiülni Aug 8-án a puskás börzén árulni. Ez hogyan működik ? Mindenki oda ül ahova akar? Vagy valhol foglalni kell?illetve fizetni kell-e hely jegyet ?
Szia,
igen, fizetni kell érte, egy úriember szokott körbejárni és pénzt beszedni. Most nem tudom mennyi, de olyan 4...500 Ft körül lehet. Szerintem foglalni nem kell, ámbár szokásjog alapján bizonyos emberek nagyjából azonos helyen szoktak lenni. Leginkább azt javasolnám, hogy időben érjél oda, és érdeklődj az "öregektől". De ha nem vacak az idő, akkor esetleg az udvar is tökéletes lehet. Javasolnám hogy ne egyedül gyere, gondolván arra hogy például lehet pisilned kell, stb.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy mikor lesz a következő nosztalgia börze a Puskásban? Itt szoktam nézni, de most nincs jelezve, hogy melyik milyen (sima vagy nosztalgia börzével egybekötött). A honlapon aug. 8 és aug. 22 van megjelölve, mint börze időpont. Köszi előre is!
Bővebben: Link
Nosztalgia Aug 22
Hálás köszönet!!
Sziasztok!
Keresek 6L6 nagybúrás végcsöveket. Börzén szokott ilyen előfordulni? Barátokközt milyen áron lehet beszerezni? 4 darab kellene.
Nagyon elvétve, akkor is drágán. 2000-2500 Ft körül.
Szia!
Szombat 22. http://nosztalgiaradio.hu/
Remélem nem vasárnap lesz mert messziről megyek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |