Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Casio diary SF 4980Z adatkábel házilag
Lapozás: OK   1 / 1
(#) zsefjo hozzászólása Ápr 4, 2010 /

Sziasztok!

Kérdésem az lenne régebben vásárolt casio-m hoz szeretnék házilag építeni adatkábelt. Ha valaki tudna segíteni megköszönném, mert sajnos a kijelző kis baleset miatt összetört. Annyira nem is lenne gond, de az adatok miatt pc-re szerettem volna lementeni a casio-ban tárolt adatokat, programot már találtam de kábelrajzot sehol 2.5ös nem szabványos jack -kel kapcsolódna és ahogy nézegettem a belső nyákot 2 vezeték+ a föld vagy árnyékolás kell hozzá. A neten keresgéltem rajzokat de mind hiába nem találtam csak annyit hogy D D link kábelra lenne szükségem. Ja még annyit hogy com porton keresztül kapcsolódik a számítógéphez! Ha valaki tudna ebben segíteni vagy ötletet adni esetleg más eszközzel nem kompatibilis, ez a kábel elektronika? Vagy házilag elkészíthető rajzot küldeni megköszönném? Válaszaitokat előre is köszönöm ))
(#) Hp41C válasza zsefjo hozzászólására (») Ápr 4, 2010 / 6

Szia!

Nézd meg itt és itt...

Szia
(#) zsefjo válasza Hp41C hozzászólására (») Ápr 5, 2010 /

Szia Nagyon Köszi)

Sokat segítettél a készítésben, legalább van valami támpontom a rajz alapján megpróbálom elkészíteni!

Hali
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem