Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   133 / 133
(#) Tomi94 válasza FAZ1 hozzászólására (») Csü, 16:54 /

Nyilván nem érdekelne, hogy egy gépen belül milyen márkájú vagy korú motor van, ha csereszabatos az eredetivel. És a japán, meg egyéb távol-keleti motorok ezt teljesítik. Nekem pl. Sankyo motor van az Akai M3-ban, mert épp az jutott. De lehetne egy ezredforduló környéki mikrohifiből bontott Mabuchi EG530 is, mindegyiknek ugyanott vannak a csavarjai, ugyanolyan átmérőjű a tengelye, kb. azonos fordulatszámúak..

Na ezekhez a Grundig motornak köze nincs mechanikus kivitel szempontjából. Valami plusz tartóelemet kéne faragni, gyártani hozzá, hogy betehető legyen a japán verzió. Ennek biztos nem állok neki, mert nem a 80-as években vagyunk, hogy ez és a zene nélkül maradás között választhatok. Ha itt nincs valakinek bele való, majd lesz máshol (a kis MK232P-ket elég kevesen javítják meg egy 6-7 ezer Ft-os fogaskerékszettel, és abból jó sok volt itthon anno), ez hobbi, ha hónapokat áll alkatrészre várva, annyira az sem gond. A további OFF-olást részemről lezártam.
A hozzászólás módosítva: Csü, 16:55
(#) Bihari9 hozzászólása Csü, 17:17 /

5,25\"os floppymeghajtó

Sziasztok, kaptam néhány 5,25-ös floppy-t azzal a feladattal, hogy mentsem le az adatokat róla. Nem akar véletlenül valaki megszabadulni ilyen meghajtótól? Az enyém megadta már magát...
(#) jani1987 hozzászólása 13:08 /

Réz lemez

Foglalat készítéshez keresek réz lemezt. 1mm vastag elég lesz.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») 15:34 /

Van, de milyen foglalathoz, mekkora méretűt?
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») 15:48 /

Dg7-132. A gyári nem bírta a strapát és eltört így kap egy másikat. Egy jobbat.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») 16:30 /

Idézet:
„A gyári nem bírta a strapát és eltört így kap egy másikat.”

Szkópcsövet, vagy a foglalatot?
Következő: »»   133 / 133
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem