Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősítő építése szubládához
Lapozás: OK   2 / 2
(#) witti válasza szamóca hozzászólására (») Szept 8, 2008 /
 
Köszi! Általában becsempészek egy-két rejtett poént. De szerintem tényleg egy Sal, Mnc maflaság megtenné, csak nem igazodok ki a többféle típusaik között. Esetleg más márka ebben a kategóriában?
Cleetus: átnézek a 2030-ba, de ahogy olvasom megoszlanak a vélemények.
(#) jocko válasza witti hozzászólására (») Szept 8, 2008 /
 
ez? crb 200 tcr kb 7000huf szintén marion kft . én nem is gondolkodnék.vagy használtan márkás 5 és 10e huf között,de ezek általában kimütött darabok,leselejtezett cuccok.ritkán lehet jókat találni .egyszer vettem 5ezerért használtan egy 250wattos/25cm-s régi alpine-t alukosárral(600watt peak),de nem birtam kihajtani,ilyen gond a monacorral sztem nem lehet azért is ajánlottam.ki is probálhatod a boltban,meggyözö.

carpower.jpg
    
(#) minwa hozzászólása Nov 17, 2008 /
 
Sziasztok most regiztem erre az oldalra,mert segitséget szeretnék kérni.Arrol volna szo hogy szeretnék épiteni egy aktiw subládát a dobozt en megoldom csak erösitöt nem tudok bele szerezni!! nincs walami jo ötletetek?????
(#) Moderátor hozzászólása minwa hozzászólására (») Nov 17, 2008
 
Szia
Immáron másodjára mondjuk, hogy használd a keresőt!! A lap tetején középen van-ha esetleg nem találnád... Ne offold szét ezt a topicot, kérlek!
Bővebben: Link
(#) garfield6662 hozzászólása Dec 8, 2008 /
 
bocs a kérdésért, de vki már megcsinálta ezt az erősítőt?Mert ha igen akk nem ártana egy beültetési rajz meg egy kész panel rajz, vagy h hol találnám ezt a témát(már ha van ien .Előre is kösz
UI.:megnéztem amit a 20 centis somogyival csináltak, sztem nem a dobozba kellett volna az erősítő mer előbb-vagy utóbb kiveri meg kirázza a forrasztásokat stb.Ez a szerény véleményem
(#) Daemon09 hozzászólása Szept 18, 2009 /
 
Sziasztok!

Szuberősítőt szeretnék építeni. Ilyesmire gondoltam : Link
Mi kell hozzá és kb. mennyiből lehetne megoldani? Elég lenne valami egyszerűbb is.
(#) szamóca válasza Daemon09 hozzászólására (») Szept 18, 2009 /
 
Ettől olcsóbban nem tudod kihozni. Ha csak az árspór miatt akarod saját kezűleg megépíteni, inkább vedd meg készen.
(#) roland85 hozzászólása Nov 15, 2009 /
 
sziasztok ! 1 kis segitséget szeretnék kérni ....adott 1 erösitö amit szédszettek csak a trafo és az erösitö része maradt meg ,ebböl szeretnék 1 aktiv subot csinálni.az lenne a kérdésem h mit hova kössek ?! képekbe ilusztrálom h miröl is van szo !amugy egy silver sa 2002 erösitö volt )anno . . . .épitettem már ilyet de az modulokbol raktam össze és annak a lelke 1 quad 405-ös volt . . .ill ott mindenhez kaptam segitséget .elöre is kösszönöm a segitséget

DSC00135.JPG
    
(#) WooferBed hozzászólása Aug 14, 2013 /
 
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi feladat megoldásában:
4db, 100W RMS, 4 Ohm-os subwoofer hangszórót szeretnék meghajtani egy erősítőről. A négy hangszóró egy ládában van, így van rá szükségem. A bonyolult része viszont most jön. Az erősítőt szeretném beépíteni a ládába. Sokat keresgéltem már, de igazából egyik sem felelt meg az elképzelésemnek. Gondoltam arra, esetleg saját magamnak összeállítom szerkezetenként, vagyis táp, erősítő modul, védelmi elektronika, kapcsolók, csatlakozók, ...stb. Van némi tapasztalatom az elektronikában, de úgy érzem ez több tudást igényel. Amit tudnia kellene az erősítőnek: beépített koppanásgátló, rövidzár- és termikus védőkapcsolás, fokozat nélkül szabályozható szint és választófrekvencia, fázisfordító kapcsoló, automatikus be- és kikapcsolási funkció, fázisfordítás, választható monó subwoofer vagy sztereó vonalbemenet. Áramforrás 230V. Frekvenciatartomány 3!-500Hz. Tudom, hogy az alsó frekihatár különleges, nem hallható, de funkcionálisan tudnia kellene. És még valami. A legszebb az lenne, ha mindezt rádiófrekvenciás jelátvitellel lehetne megoldani a jelforrástól. Jelenleg egy Kenwood KA-5020 erősítővel hajtom, ami tökéletesen üzemel, és az alacsony frekvenciákat is gyönyörűen kiadja,de ezt nem tudom beépíteni, és néhány kívánt funkció is hiányzik. Szedjem szét?
Tehát, ha van valakinek ötlete a megoldásra, vagy tud terméket ajánlani, ha van olyan illető, aki ilyet készít ... bármilyen ötlet, megoldás, hozzászólás, kritika érdekel, és előre is köszönöm!
Szép napot!
Robi
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem