Fórum témák
» Több friss téma |
"Áldom" az eszét is annak az agytrösztnek, aki kitalálta...
Ásni kéne egy jó nagy gödröt, és beledobálni az összes olyan embert, aki hasonló termékeket talál ki, aztán rájuk tolni az ilyen és ehhez hasonló sok hulladékot. Nincs még elég szemét a földön szerteszanaszéjjel, gyártsunk még többet. Legalább visszaváltják ezeket? Vagy megy egyenesen a kukába (jobb esetben) ha kifújt? A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2023
Estét!
Egy indukciós főzőlap tekercs körében leledzik ez a kondenzátor. Hol lehet ilyet venni? Mi az értéke? Valamint GW39NC60VD IGBT helyettesítőt tudna valaki ajánlani? Köszi. A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2023
47 + 4 db. nulla, mindez pikofarad-ban
470 000 pF = 470 nF J = ±5.0 % 850 V-os nagy valószínűséggel.
Pont ennyit sikerült nekem is megfejteni.
STGW60V60DF ezt találtam, úgy látom ez megfelel helyette. Jól gondolom? Emitt van az adatlapja.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2023
Üdv Mindenkinek!
Kis segítségre van szükségem a fotókon látható relé beazonosításához, esetleg adatlap elérhetőséghez. A gugli most nem volt a barátom. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2023
Hello! Nekem is van egy ilyenem, de szerintem ez nem relé, vagyis nincs benne tekercs, csak a Reed cső magában. Mágneses térre zár.
Köszi, kipróbáltam, valóban zár mágnesre, de miért van ennyi "lába"?
Hogy fel ne boruljon.. (A relék is ilyen tokban vannak, miért lenne másba?)
"Hogy fel ne boruljon.."
Erre nem gondoltam Köszi!
Lehet/van abban tekrenc is. A Hamlinnak voltak régen ilyen dip reléi, a többiek tőle koppintották
pl: https://www.hqelektronika.hu/hu/reed-6vdc-dpst-no-2x250vac-05a-dip-...2a0610 Meg van belőle morzés is... Ha működik nem egy cucc kimérni... A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2023
A számsor alapján gyanús, hogy katonai, vagy spéci ipari jelzésű relé.
Ha van benne tekercs akkor általában a 2-6 lábak között van.
Sziasztok
A Segítségeteket szeretném kérni. Ez az alkatrész egy Dual-gate mosfet. Viszont tem tudom a pontos típusát, talán BF-961. A kérdésem meglehet ezt valahogy állapítani a képek alapján? Az egyik oldalán csak egy fehér csík van, típus leírás semmi. Köszönök minden segítséget.
Rendben. Akkor ezekkel a paraméterekkel dolgozom Köszi a segítséget.
Azért ne siess, mert ez szerintem csehszlovák Tesla KF982-es tranyó !
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2023
Idézet: „KF982 4 TESLA N-CSATORNÁS KÉTKAPU MAGZATI TRANZISZTOROK TÉTEL BF982” angolul Dual-gate N-channel MOS FET
Eredeti, angolul ez olvasható: KF982 TESLA N-CHANNEL DUAL GATE FET TRANSISTORS
Persze a katalógusban is olvasható, hogy milyen felhasználásra való...igaz cseh nyelven. Sajnos a kérdező nem írta le, mire használná...
Inkább a BF982 adataival dolgozz.
A csehek valamiért a BD, BC, BF stb jelöléseket rendre KD, KC, KF jelölésekkel használták.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, az adatlapot lementettem. Valóban nem mondtam, hogy mire kell. Nos, játszani szeretnék vele. Van belőle egy fél marék, és mielőtt valakinek adok mbelőle. Miért ne játszanék vele kicsit
Sziasztok!
Létezik olyan pentaconn dugó, aminek a vége egy 3,5mm sztereo jack aljzat? Kábel nélkül egybe építve, mit egy adapter. A kérdés lényege. Ha van egy USBC adapter, aminek a kimenete pentaconn, azt lehessen használni sima sztereo fülessel is, ne csak pentaconnal szerelt fülessel, barkácsolás nélkül. A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2023
A pentaconn csatlakozóban van L+, L-, R+ és R-. Csak azt kell(ene) tudni, az eszköz bírja-e, ha a két negatív pontot összekötöd, mert a hagyományos fülesekben össze van kötve.
Sziasztok!
Ezek mire jók, kereshet ilyeneket még a piac, vagy mehet a színesfém közé? Köszi
Öreg laptopba való hálózati kártya és modem
Ha kapsz érte egy jégrémre valót, oda kell adni a vevőnek. Régi, elavult dolog, ugyanakkor annyira nem régi és ritka, hogy érjen is valamit.
Rendben, felteszem ingyen topikba. Köszönöm.
Igen, tudom. Van például ez a DAC. Pentaconn aljzattal. De alig van olyan HiFi fejhallgató, aminek pentaconn kábelvége lenne. Konkrétan csak egy agyba dugható fülhallgatót találtam pentaconn csatlakozóval.
A kistestvére viszont 3,5mm jack aljzattal van szerelve. Mindkettő USB-C aljzatba ( mobilba ) dugható jó minőségű DAC. Vajon csak a DSD256 miatt kapott pentaconn csatit a nagyobb? Vagy más oka is lehet? |
Bejelentkezés
Hirdetés |