Fórum témák
» Több friss téma |
Van: Angol célnyelv maradt véletlenül.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Érdekes, de vak vagyok, hogy nekem ez még fel se tűnt.
Ezt a csatlakozót felismeri valaki EXT. BATTERY 36V ⎓ 25A ?
A belsejébe annyi van írva PHOENIXTEC 250V DC 25A. Címkén szereplő UPS külső akkucsatlakozója. Hogy találom meg a párját? A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Ha elemes táplálású és vannak rajta kimenetek a tappancsok csatlakoztatására, akkor szinte biztos, hogy TENS.
Más gyártók is használják ezt a fajta csatlakozót, nem tudom mi a neve, viszont a szabványos 4 mm-es, 32 A-es banándugó nálam bevált.
Az trükkös megoldás.
Szünetmentes táp Li-Ion akkumulátor pakkal?
Mi a típusa? Gyártanak már olyanokat, amikben nem ólom akku van? Vagy ez egy barkács átalakított darab?
Ez amolyan homemade DIY barkács típus lesz. Azt próbáltam hány fér bele.
Ha sikeres lesz a project, kérlek majd mesélj a tanulságokról.
Az AliExpressen láttam ilyen csatlakozókat, de a megnevezésre nem emlékszem. Keresni kell.
Ha úgyis barkácsolsz akkor egyszerűen cseréld le valamire, pl XT90 csatira. De ennek a hatásfoka és jelalakja messze nem ideális, nem ezt használnám, ha li akkus rendes upst akaraz.
LiIon helyett LiFePO4 cellákkal próbálkozz.
Nyilván sokkal jobb, de annak már elég szép ára van, használt nem kapható és illene egy rendes inverter is hozzá, nem egy ilyen 50Hz trafós izé sok veszteséggel.
Majd nyomok róla vidit youtubra.
Ez volt ingyér, szóval egy próbát megér.
Ahogy számoltam háromszor annyi akkukapacitás fér bele lítiumból mint normál ólomsavasból, tehát úgy néz ki, hogy nem lesz használatban a külső akku csatlakozó sem. Ez úton szeretném ismét megköszönni a felajánlást és az ingyenes fuvart szs felhasználónak. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2023
Ezek a cellák is ingyen vannak, szóval szintén marad ez.
Azért majd rájössz mennyire nem optimális. De rendes bmst használj, ami balanszolja is a pakkot cellánként, mert ha egy bontott akku zárlatba megy és emiatt a többi túl lesz töltve, akkor egy jó 3 méteres elolthatatlan tűzgolyó lesz belőle.
Sziasztok!
Ez milyen alkatrész? Most javítok egy Intelligent SP-400USB Invertert és ebből az ismeretlen alkatrészből van 2db a 400V-os Power Mosfet-ek körül. A hiba okát még keresem, az a hibajelenség, ha bekapcsolom, akkor hosszan sípol, kimeneten nincs feszültség. Égésnek nincs nyoma. A 4db 400V-os Mosfet-et kimértem, működnek. Az összes alkatrészt be tudtam azonosítani, ennek az egynek a kivételével.
Hello! Ha C-vel kezdődik, akkor a 2SC előtagot érdemes használni/keresni. 400V-os 0,1A-estranyó.
Sziasztok !
Tudtok segíteni egy alkatrész beazonosításban? Nekem nem sikerült. 146EJ van ráírva 6 lábú. Köszönöm a segítséget.
Hello. Egy motorkerékpár kődlámpáról kérdeznék. Meg szeretném szüntetni a strob hatást. Az IC Bővebben: Link 1053c c12a . Fizikai kapcsolási rajz a lámpában a képen látható.
Hova piszkáljak? Elore is köszönöm.
Szerintem LED döglődik benne.
Szerintem leginkább attól szokott pislogni...
Nem, ez egy funkciója. Ha egyszer adsz rá áramot világít ha meg egyszer akkor pilogtat , majd ujra csak világít. Azt kéne kiiktatni mert nehéz kettőt összehangolni.
És mi lenne, ha a táp ágba beépítenél egy megszakító nyomógombot? Így egy gombnyomással korrigálhatnád, ha szükséges.
A linked nem működik, szerintem ez az IC van benne.
Nem tudom jó hír-e, hogy más is küszködik vele. Adatlap szerint, maga az IC elvileg nem tud ilyet.
A not connected lábra van valami kötve neki, ha jó a rajza és gyártó pinoutnál kiemeli arra nem szabad semmit kötni.
Ezért írtam a nyomógombos megoldást, meg mert az IC elvileg nem tud ilyet.
Tegyél valahova egy nyomásra nyitó nyomógombot, ami megszakítja a tápfesz egyik pólusát, ezzel könnyen át tudhatnád ugrasztani, ha pislogni kezd.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |