Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Én kérem. A régi gépeimhez nagyon jól jön. Hol tudom átvenni? Köszönöm.
Napot!
Tudja valaki, hogy a mellékletben látható csatlakozót (érintkezőkkel) milyen néven keressem?
Sziasztok!
Próbáltam google lens segítségével beazonosítani ezt a fajta SMD ledet, de nem jártam sikerrel. Gondoltam itt is megkérdezem, hátha. Köszi szépen előre is!
Hoppsz, sikerült!
Lumileds LXML-PR01-0425
Szerintem ez lesz Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2023
Biztos, hogy nem. Nézd meg jól a képet, szinte a teljes szélességében van egy biztosító füle, azzal kapaszkodik a másik feléhez.
Üdv a fórumozóknak! Mi lehet ez a gólem? és használható még valamire? Kb. 25 cm magas és 10 cm átmérő. Teljesen újnak tűnik
Gu81M-re tippelnék, nekem is volt ilyenem.
Adócső de építettek már belőle kw-os erősítőt is. pl. itt találsz róla fotó bal oldalt (a szöveg lehet hogy másról szól): elektroncso.hu A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2023
GU81?
Ki ne dobjad azért...
Köszi! Valóban az amit írtál. Van ehhez kapcsolási rajz valahol, erősítő építésre?
Nézted a fotót? kb. 4 ember kell a mozgatásához.
Ha jól emlékszem 2500V az anódfeszültség...Szinte törpefeszültség. Amúgy mire szeretnél használni egy 1-2kw-os erősítőt? Nekem csak 1db volt ebből a csőből amit kiraktam a céges asztalomon dísznek. Egy sztereó erősítőhöz 4db kell. (És ez a 4db cső lenne messze a legolcsóbb tétel a projektben)
Szép találat!
Jó lenne találni egy videót is hozzá ahol műszeresen leellenőrzik a katalógus adatait...
Megvan a gyári csomagolása (fadoboz) is?
Fadoboz? Az enyém is új volt de gyári kartondobozban (lefituta jóvoltából)
Nem tudom mihez kell a négy ember? egy kamion mozgatásához talán, ami itt van a fotón erősítő, az kb. laptop méretű, és egy ilyen cső van rajta... a négy ember éppen kávézik
Nem túlzás. Két ember viszi a tápegységet, a harmadik nyitja/zárja az ajtókat, negyedik meg diktálja az ütemet: Bal, jobb, állj!
A négy csöves, >1kW teljesítményű, fémvázra szerelt kivitelre írtam.
De akár erre is írhattam volna, mivel: "-W31.5, D66, H38.5cm (40 inc cover), 50kg -Packed 2 of 49x81x45cm. 1 of 85x43x46mm Total 136 kg"
Közben meglett a megoldás, JST gyártmány, NH típus.
Minden bizonnyal így van ahogy írod, akkor viszont nem tudom ez mi lehet? A cső méretéhez viszonyítva kb. mint egy nagyobb laptop. Ez lenne 130 kg?
Az én értelmezésemben: ez a monoblock csupán 50kg, a sztereó rendszer sallangokkal, csomagolással együtt 136 kg. Szerintem ne offoljuk tovább a topic-ot.
Szerintem úgy van ahogy írod! Kösz az értékes hozzászólást. üdv
Sziasztok, ki mit tud erről a csőröl?
Mivel amcsi, hat lába van és kupakja, ezért én a 6C6-ra tenném voksomat.
Ha ezek közül van bármelyik, akkor királyság. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2023
Üdv, bolhapiacon vettem semmit nem találok róla a neten
A második képet bedobtam a google lens programba, majd a fordítás fülre kattintottam, ezt dobta ki:
Kizárólag egészségügyi intézmények számára Li Sheng Yuan Mikroszámítógépes impulzusterápiás készülék típusa: EK-825 Bemeneti teljesítmény: 220V±10% 50Hz±2% ≤45W Regisztrált termékszabvány: YZB/Guangdong 0580-2011 Gyártási engedély száma: Guangdong Food and Drug Administration Machinery Production Xu No. 20010260 Nyilvántartási szám: Guangdong Food and Drug Administration (kvázi) word 2011 No. 2260515 (tovább) Elektromos biztonsági típus: [[BF osztályú kert A Weboldal: www.lsjszly com Tel: 4006183368 Gyártó: Guangzhou Kangzheng Economic and Technological Development Co., Ltd. Cím: 3rd Floor, No. 5, Hengling 2nd Road, Tianhe District, Guangzhou Termék 801133
Érdekes ez a google lencse alkalmazás.
Nincs ennek online változata, mondjuk ha egy képet akarok feltölteni? Pl ha képen szereplő szöveget akarok lefordítani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |